highoutput
Zirve
Siz kimsiniz?Tarikat mı?grup mu?Çete mi?Ben kim olduğumu yazayım.Tipik,sık sık duyduğunuz şu üniversite okumuş,iş bulamamış,çay ocağı çalıştıran küçük esnaflardan biriyim.Hiç bir parti ve oluşumla bağı olmayan kendi fikirleri olan ve bunları da her ortam da paylaşmaktan çekinmeyen bir insanım.Bu kadar saldırgan,agresif,kinlenmiş olmanız, okuduğum bölümle ilgili olduğundan ben de hastalık şüphesi uyandırdı ve bunu yazdım.Bunu size hakaret olsun diye yazmadım.Sonuçta ben de şu an da tedavi görüyorum ve bundan gocunmuyorum.Allah hepimize şifa versin,sağduyudan ayırmasın.
biz , 2. el araç piyasasında ticari ahlaklı , ihtiyaç doğrultusunda alım satım yapanlar
siz , krizi firsat bilip , vicdandan ve ticari ahlaktan yoksun , alım yapanların cebindeki paraya göz diken , veya bunları yapanları savunanlar.
Tarikat ve çete ithamınızı aynen iade ediyorum , dürüp dürüp .. tekrar okuyun diye.
benim kendimi tanıtmak diye bir derdim yok , Vandan , İstanbula ,Antalyadan , Giresuna kadar forum uyeleri ile şahsen veya konulardan tanışıyoruz .
Bu vesile ile kendinizi tanıtmış oldunuz , fotoğraf yerinizdeki mavi kapağida ne yapacağinizi biliyorsunuz ,