2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,749
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

parkurun çok ağaçlar arasında olması inşallah önümüzdeki yıllarda başka kazalara yol açmaz

Etiketler
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

cj5amc79' Alıntı:
parkurun çok ağaçlar arasında olması inşallah önümüzdeki yıllarda başka kazalara yol açmaz

Ağaca çarpan aracın sahibi ve de pilotun babasıyım
Bizim şanssızlığımız şu oldu;
Kamp alanına geç ulaştık, dolayısıyla parkur yarış saati yaklaştığı için kapatılmıştı
Oğlum ancak el feneriyle yürüyerek parkurda bir tur attı ama tabiki tam olarak tanımaya yetmiyor
Zifiri karanlıkta hiç bilmediği ilk kez girdiği bir orman içinde, biraz da zaman kaybetmemek için hız yapınca o virajda kaza kaçınılmaz oldu
Neyseki kendisinde ve co-pilotunda bir şey yok
Tabiki gönül isterdiki parkuru tamamlasın ve gündüz yarışına da katılsın ama olmadı
Ayrıca ilk kez böyle bir yarışa katıldı, ben cesaretinden ötürü kendisini kutluyorum
Her zaman arkasındayım, çünkü o bu spora gönül vermiş bir delikanlı
Serkan beyede kaza sonrası göstermiş olduğu ilgiden dolayı bir kere daha teşekkür ediyorum

Organizasyon ve misafirperverlik çok güzeldi, emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler, inşallah seneye de ordayım Allah ömür verdiyse..
Birtek yapıcı eleştiri olarak kabul ederseniz şunu söylemek mümkün, bu tür açık alan etkinliklerde görevli arkadaşların farklı ve özel kıyafetler,tişörtler giymesinde ya da hiç olmazsa organizasyonda görevli olduğunu gösterir bir kolluk takmasında fayda var, ayrıca etkinliğe ben cuma akşamından katıldım kamp alanına girişte organizasyondan sorumlu arkadaşlardan kimseler yoktu, birkaç arkdaş önceden alan girişine bir masa sandalye koyar ve insanlara yön gösterirlerse daha güzel olur.Ben çadırımı kurdum kaymakamlık yetkilileri gelip beni başka yere yönlendirdi tekrar sök,kur eşya taşı oldu sonra da baktım aynı yere onlarca kişi geldi çadır kurdu..Önemli değil ama olumlu eleştiri anlamında dost olarak bunları söylemek mümkün.Birde maalesef bir doğa tutkunu insan olarak etraftaki pislik, bira şişeleri çok üzücüydü.Doğa sporcusu,off roadcu kişi etrafını bu şekilde pisletmemeli, doğaya zarar vermemeli.Etkinlik bitişine yakın bir megafonla insanlara mıntıka temizliği yaptırmak lazım bence bari o kadarcık katkımız olsun..Bir de evet megafon şart bu etkinliklerde duyuru ve yönlendirmeler daha rahat yapılabilir..
Tekrar çokkk teşekkürler ellerinize,emeğinize,yüreğinize sağlık

Yayladan geziye çıkan araçların geçişi.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=146087078766433&ref=mf

Toyota Su Geçişi
http://www.facebook.com/video/video.php?v=146097015432106

Suziki Su Geçişi ve çamurla mücadele :smiley:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=146103585431449&saved

Discovery Su Geçişi
http://www.facebook.com/video/video.php?v=146111005430707&ref=mf

Özçelik Residence
dsc0144dz.jpg

dsc0215w.jpg

dsc0187j.jpg

Kemal Usta Ve Tayfası

dsc0223o.jpg

dsc0276v.jpg

dsc0278ky.jpg

dsc0280uu.jpg

dsc0291nd.jpg

dsc0284rc.jpg

dsc0293o.jpg

dsc0297fr.jpg

dsc0303k.jpg

Merhaba guljan.kamp ateşindeki muhabbetimiz cok guzeldi.ben cj5 im ile katılmıştım.seneye gorusmek üzere

Arkadaşlar....

NEREDE KALDI FOTOGRFALAR

NEREDE KAYNAŞLI TOPUK yaylasındaki topluluk fotografları... bekliyoruz...

vay be bizim komşu fotoğrafları atmiş ama biz daha atamadık selamlar Gülcan ve ailesi .giderken sizi bir gördüm sonra kayboldunuz.bitşik komşu ...odun taşima ve nakliye gurubu bilumum ateş karıştırma işleri sorumlusu. ahaliye selamlar.görüşmek dileğiyle.

Serkan Abi sıralamayı açıklıcaktın ama bekliyoruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri