Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
Organizasyon ve misafirperverlik çok güzeldi, emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler, inşallah seneye de ordayım Allah ömür verdiyse..
Birtek yapıcı eleştiri olarak kabul ederseniz şunu söylemek mümkün, bu tür açık alan etkinliklerde görevli arkadaşların farklı ve özel kıyafetler,tişörtler giymesinde ya da hiç olmazsa organizasyonda görevli olduğunu gösterir bir kolluk takmasında fayda var, ayrıca etkinliğe ben cuma akşamından katıldım kamp alanına girişte organizasyondan sorumlu arkadaşlardan kimseler yoktu, birkaç arkdaş önceden alan girişine bir masa sandalye koyar ve insanlara yön gösterirlerse daha güzel olur.Ben çadırımı kurdum kaymakamlık yetkilileri gelip beni başka yere yönlendirdi tekrar sök,kur eşya taşı oldu sonra da baktım aynı yere onlarca kişi geldi çadır kurdu..Önemli değil ama olumlu eleştiri anlamında dost olarak bunları söylemek mümkün.Birde maalesef bir doğa tutkunu insan olarak etraftaki pislik, bira şişeleri çok üzücüydü.Doğa sporcusu,off roadcu kişi etrafını bu şekilde pisletmemeli, doğaya zarar vermemeli.Etkinlik bitişine yakın bir megafonla insanlara mıntıka temizliği yaptırmak lazım bence bari o kadarcık katkımız olsun..Bir de evet megafon şart bu etkinliklerde duyuru ve yönlendirmeler daha rahat yapılabilir..
Tekrar çokkk teşekkürler ellerinize,emeğinize,yüreğinize sağlık