2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,753
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMAG0267.jpg

SANY0020.jpg

SANY0017.jpg

SANY0018.jpg

SANY0055a.jpg

Etiketler
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMAG0267.jpg

Herkese hoşgeldin diyelim...Herşey çok güzel geçmiştir umarım...

Bu sene katılamadım fakat çok sevdiğim abilerim kardeşlerim oradaydı... ;)

Fotoğraf ve videolara bakınacağım artık :smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

topuk yaylası 058.jpg

topuk yaylası 059.jpg

topuk yaylası 062.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

SANY0049.jpg

SANY0047.jpg

SANY0046.jpg

SANY0043.jpg

SANY0021.jpg

organizasyona emeği geçen ve organizasyona katılan herkese teşekkurler çok keyifli bir kamptı ;D ;D ;D

Organizasyonu düzenleyen,emeği geçen herkese çok teşekkürler.

etkinliğiniz çok güzel olmuş organizasyon ekibi çok yorulmuştur tebrikler

.takip

Akşam ugraştım ugraştım..olmadı..sabah ilk denememde oldu..

Bircan hanım ve Ustamız Müfit bey deneme turları yapıyorlar."EFE " FEROZA.. dikkat..itinayla 2 teker üzerinde gitme dersi verilir.. ;D ;D ;D

http://www.izlesene.com/video/facebook_gm1684gy/2609415/&ref=facebook_title

Dosod ve Serkan Bey'e, emeği geçen ve destekleyen herkese çok teşekkürler.En ince detayına kadar herşeyin düşünüldüğü güzel bir organizasyondu.Herkezin eline ve emeğine sağlık.

http://www.izlesene.com/video/arabalar-karamurselli-2/2609837

Düzce Off Road Klübüne ve Serkan beye çok teşekkür ederiz.

Ben Kaza yapan Vitarnın grubundan Nurullah en son suda debriyajı yakan Discovery i kullanıyordum.
Yolumuzun uzun olması ve mekanik sorunlar nedeniyle erken ayrılmak zorunda kaldık birde gece yarışı ve gündüz yarışı sonuçlarını
burdan açıklayabilirseniz memnun oluruz.

Herşey için tekrar teşekkür ediyorum.

Selam ve teşekür.İstanbuldan ailece 3 kişi olark katıldık.Serkan bey ve arkadaşlarının gayretleri takdire şayandı.bir şey anlatmaya gerek yok.bilhassa Kaymakam bey sn.Cengizhan Yılmaz ve kadrosu,Sn.komutan bey.ve takım arkadaşları Sn. belediye başkanı ve ekibi Sn köy Muhtarı ve heyeti ayrıca köy halkına, orman yetkililerine ve emeği gecen herkese teşekür ederim. Bu tür etkinlik ve faaliyetlere cok katıldım,ama bu etkinlik gercekten samimi ve şahsına münhasır bir havası vardı.Yeniydi,heyecanlıydı canlıydı hele hele cok naifti.Yöre tadı vardı.Ayrıca huzuru sağlayan vede hissedilen bir mülki idarenin emin edilme ve emin olma duruşu vardı.Parkura gelirsek aracım müsaid olmadığı için yorumu katılan arkadaşlardan alalım.fakat görsel olarak iyi kareler vardı ayrıca katılan bütün arac sahip ve yardımcılarına (yani pilot ve copilot larına)bize sundukları gayret şov ve becerilerinede teşekürler.Şunu da bilsahssa belirteyim ki özellikle kaymakam bey ve diyer idareci ve yetkililer gerek ekip olarak gerek münferit olarak,misafirleri tek tek dolaşmaları ikramları misafirperverlikleri ,katılanları kendi onurlarını katarak onurlandırmışlardır.Cevreye olan duyarlılık .hizmet temizlik güleryüzlülük aklımızda kaldı memnun ayrıldık.(Hakkınızı helal ediniz)İnşallah bir daha ,daha iyisinde görüşürüz.mehmed bayramoğlu.

http://www.izlesene.com/video/arabalar-range-rover-ahmet-bey/2609859

mdr' Alıntı:
Akşam ugraştım ugraştım..olmadı..sabah ilk denememde oldu..

Bircan hanım ve Ustamız Müfit bey deneme turları yapıyorlar."EFE " FEROZA.. dikkat..itinayla 2 teker üzerinde gitme dersi verilir.. ;D ;D ;D

http://www.izlesene.com/video/facebook_gm1684gy/2609415/&ref=facebook_title
ismail abi çok teşekkürler:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri