2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,750
Yer
DÜZCE
şebo' Alıntı:
Serkan kardeşim gelmeye öyle alıştırmıştık ki kendimizi ben bugünden havaya girmiştim hele kızım dün akşam uyuyamadı bile heyecandan beni şimdiden düşünce aldı kızıma bu haberi nasıl vereceğim diye ama yapacak birşey yok işim sebebi ile izmire gitmem gerekti çok acil olmasa erteleyecektim ama olmuyor bu nedenle bu seferlik aranızda olamayacağız siz bizim yerimize eğlenin bizde yayıladığınız fotolarla avunuruz ne yapalım sizlere iyi eğlenceler bol çamurlu parkurlar....

evet beraber güzel bir hafta sonu geçirecektik ama tabiki iş daha önemli artık birdahaki organizasyonda görüşmek umuduyla
unutmayın herkes sizin yerinize eğlenecek

Etiketler
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

fbmy' Alıntı:
Geçen seneki organizasyon heşeyiyle çok güzeldi. Bu sene hafta soun bir cemiyetimiz olduğu için katılamayacağım. Düzenleyenlere ve katılanlara başarılar diliyorum. Geçen sene gitmeyipte bu sene gitsek mi diye düşünenler, kesinlikle düşünmeyin ve gidin...

Ufuk abi ateş böceğide çok fotojenik yine haberlere çıkmış :D

Teşekkür ederim Mesud

Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

Ayağımızın tozuyla nihayet döndük..Düzceli dostlara başta Serkan olmak üzere her şey için çok teşekkürler...Katıldığım en iyi organizasyonlardan birisiydi...Dostlukları,misafirperverlikleri için ne söylesek az...Çok eğlenceli bir hafta sonu geçirdik dostlarımızla...Bu arada bu tür organizasyonlara idarecilerin ve yerel yönetimlerin destek vermesinin ne kadar önemli olduğunuda görmüş olduk..Sayın Vali ve sayın Kaynaşlı Kaymakamı, Jandarma Komutanı da etkinliklere bizzat katılıp konuklarla ilgilendiler...Bu şık davranışları için onlarada teşekkürler....Seneye bir aksilik olmazsa rezervasyonumuzu yaptıralım:smiley:

bircanefe' Alıntı:
Ayağımızın tozuyla nihayet döndük..Düzceli dostlara başta Serkan olmak üzere her şey için çok teşekkürler...Katıldığım en iyi organizasyonlardan birisiydi...Dostlukları,misafirperverlikleri için ne söylesek az...Çok eğlenceli bir hafta sonu geçirdik dostlarımızla...Bu arada bu tür organizasyonlara idarecilerin ve yerel yönetimlerin destek vermesinin ne kadar önemli olduğunuda görmüş olduk..Sayın Vali ve sayın Kaynaşlı Kaymakamı, Jandarma Komutanı da etkinliklere bizzat katılıp konuklarla ilgilendiler...Bu şık davranışları için onlarada teşekkürler....Seneye bir aksilik olmazsa rezervasyonumuzu yaptıralım:smiley:

Bende katılımınızdan ve dostluğunuzdan dolayı çok teşekkür ediyorum inanın çok yorgunum ama cevap vermek istedim

etkinliğimizde desteklerini bizlerden hiç esirgemiyen Kaynaşlı kaymakamımız sayın Cengizhan Yılmaz beye
Belediye başkanına, İlçe Karakol Komutanına, Darıyeri yörükler köyü Muharamımız Saffet beye ve kaymakamlık personeline
DOSOD başkanı ve yönetiminde arkadaşlarıma
ve siz değerli dostlarım hepnize hoş görülü olmanızdan ve etkinliğimize katılmanızdan dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum
etkinlik süresince yaptığımız bir eksik yada hata olmuş ise sizlerden özür diliyorum
gerçekten çok yoruldum ve bu akşam mesajlara cevap verme şansım olmayabilir
görüşmek üzere Serkan TUT

Çok güzel ve keyifli bir organizasyondu her şey için teşekkürler ;)

etkinliğimizde desteklerini bizlerden hiç esirgemiyen Kaynaşlı kaymakamımız sayın Cengizhan Yılmaz beye
Belediye başkanına, İlçe Karakol Komutanına, Darıyeri yörükler köyü Muharamımız Saffet beye ve kaymakamlık personeline
DOSOD başkanı ve yönetiminde arkadaşlarıma
ve siz değerli dostlarım hepnize hoş görülü olmanızdan ve etkinliğimize katılmanızdan dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum
etkinlik süresince yaptığımız bir eksik yada hata olmuş ise sizlerden özür diliyorum
gerçekten çok yoruldum ve bu akşam mesajlara cevap verme şansım olmayabilir
görüşmek üzere Serkan TUT

arkadaşlar resim ve yorumlarınız için yeni sayfa oluşturdum detayları orada paylaşırsak iyi olur
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61461.new#new

Ohh..Nihayet evdeyim.. çoook yorulduk..ama degdi dogrusu..güzel dostluklar..arkadaşlıklarla dolu bir kamp oldu...

SERKAN Bey;
çok güzel bir organizasyon yapmışsınız.İlk katılımımdı...
Gerçekten bütün Sakarya grubu arkadaşlarla beraber çok begendik..
Başta Vali beye ve Kaynaşlı kaymakamı Sayın Cengizhan Yılmaz beye,
İlçe Karakol Komutanına,
Belediye başkanına,Yörükler köyü Muhtarı Saffet beye
ve emegi geçen bütün arkadaşlara içtenlikle teşekkürler...
Çook organizasyona katıldık..mutlaka unutulan eksik yönleri bol olan katılımlardı...Bu ise çook çook iyi idi.
Günde en az 4-5 defa masa masa çadır çadır gezip hal -hatır sorup şikayet dinleyen,devamlı akan suyu bulunan ,tuvaletleri temiz..sıvı sabun,tuvalet kagıdı eksik olmayan,ögle yemeklerini katılımcılara sunan(son günki hafif hatalı da olsa ;D ) güleryüzlü,en önemlisi de böyle katılımı bol olan kamplarda silah sesinden durulmazdı..Yörükyaylası kampı ise...sessiz sakin bir kamp oldu..En önemlisi de bütün çevre köy ve esnaf dahil güleryüzlü ve alakadardı..
inşallah devam eder..her zaman varız..
Ellerinize saglık arkadaşlar..

Güzel bir etkinkiği bitirip evdeyiz.Biz doğa ve off-road severlere harika iki geçirten başta yerel yöneticelere DOSOD yönetimine Kaynaşlı halkına teşekkürler ederim.
Katıldığım en iyi organizasyonlardan biriydi emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.

Video ve fotograf bekleyen arkadaşlarımızdan ilk evela özür dilerim.
elim sargılı-yaralı oldugu için bu defa kompakt -basit makina ile yetinmek zorunda kaldım.Affedin.Videosu bol-fotografı az bir kamp oldu benim açımdan.
Elinde kampa ait fotograf ve video olan arkadaşlardan ricam günler içerisinde yüklemeleri.....Bilhassa .Hüseyin beye.....çook güzel kareler çekti..d90 ile neredeyse yörükler yaylası şenliginin arşivini oluşturacak kadar fotograf çekti... ;D ;D ;D

Yörükler yaylası şenliginde cumartesi gecesi ve pazar günü ögleyin olmak üzere 2 etkinlik düzenlendi.Parkurların son duragı fotograflardan da göreceginiz gibi..20-25 metre uzunlugunda 10-12 metre genişliginde yaklaşık 80-100 cm su ile kaplı havuzz vardı..
ilki olan gece yarışında yaklaşık 800 metre gece parkuru hem gece olması hemde katılımcıların ilk yarışı açısından biraz zayiatlı oldu.Bir arkadaşımız ilk virajda agaca vurdu..hafif hasarlı kazada yaralı yoktu.maddi hasarlar oluştu.. aracıyla ilgili ufak tefek sorun yaşayanlar...bol bol tampon parçası bırakanlar oldu.(İlk denememde de bende tamponun köşe plastik parçasını bıraktım.Allahtan Ferozaların bütün aksamları yüzme biliyormuş ki... :D :D ;D ertesi gün su yüzünde yüzerken bulundu.....)

parkur alanı son nokta ..havuz..
[attachment=1]

açık trübün ;D

[attachment=2]

SANY0066.jpg

SANY0052.jpg

Kapalı trübün ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

katılımcılardan bazıları...

[attachment=3]

[attachment=4]

SANY0064.jpg

SANY0066.jpg

SANY0065.jpg

IMAG0265.jpg

Cok güzel bir organizasyondu. emeği gecenlere cok teşekkür ederim. serkan kardeşimde bu işin nasıl yapılması gerektiğini gösterdi óna ayrıca teşekkürler. eminim ki katılan herkes bu fikirdedir. iyiki katılmışım.

iki resimde benden[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

topuk yaylası 038.jpg

topuk yaylası 037.jpg

topuk yaylası 063.jpg

topuk yaylası 090.jpg

topuk yaylası 094.jpg

Bu arada benim yaralı elim..hiç iyileşmeyecek gibi. ;D ;D

Fenerli dostlara..geçmiş olsun bu arada.. (başta Bircan hanım,Serkan bey olmak üzere) her fener yenildiginde..hırsımdan yaralı elimi sehpalara vurmaktan dikiş yerlerinden hep tekrar nüksediyor. ;D ;D

yarışan yarışmayan katılımcı araçalardan...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

SANY0012.jpg

SANY0013.jpg

SANY0014.jpg

SANY0015.jpg

SANY0058.jpg

Video yüklemeyi başaramıyorumm..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri