2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi Duyurusu (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 260
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,821
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi Duyurusu (8 Şubat 2009)

beatrix ergun bey sürünün pardon :D :D konvoyun kameramanı sizsiniz sanıyorum sizden başka bu konuyu konuşan gündeme taşıyan yok yemek içmek kadar dahi yazılmadı insan pc başındaki gezenbilir lileride düşünür yaaf hadi tekrar vukuaatsız dikkatli harika geziler eğlenceler dilerim

Etiketler

seyyah-34' Alıntı:
beatrix ergun bey sürünün pardon :D :D konvoyun kameramanı sizsiniz sanıyorum sizden başka bu konuyu konuşan gündeme taşıyan yok yemek içmek kadar dahi yazılmadı insan pc başındaki gezenbilir lileride düşünür yaaf hadi tekrar vukuaatsız dikkatli harika geziler eğlenceler dilerim

Eeeee olsun okadar sonuçta Ormanlı virüsünü ben bulaştırdım millete....!
Naaapiiiyımmmm abiii yaaaa....! Millet takmış sadece çamura, birazda kum, kumsal,tepe.... :smiley:

Daha önce bazı videoları yayınlamıştım ama görmeyenler olur diye tekrarlıyorum.....

Veee.... Ormanlı yolu....!
Ve..... Sahili.....!
Ve......Tepeleri.....!

th_7d75e9fe.png

th_Ormanili8.png

th_OrmanlMart2007024.jpg

Mükemmel bir gün olucak:smiley: Sagnak yagmur var burda çatalcayı düşünmek bile istemiyorum yarına kadar devam ederse bu şekilde sahile iniş yolu tam bi macera olur:smiley::smiley: Şiddetle tavsiye unutmayın.. YAGMURLUK-ÇİZME

Arkadaşlar işi çıkan aracı arıza yapan yada herhangi bir sorundan ötürü gelemicek olan varsa belirtsin lütfen yarın görüşmek üzere

Evvvlaaaadddııııım beeeee.....!!!! :D :D :D
CJ'ye bakarmısınız sankı kumda değilde asvaltta gidiyor valla....! ;)

Bunu en iyi Ormanlı kumsalını tanıyan, geçen seferki geziye katılan arkadaşlar anlar.....! ;D ;D ;D

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=Ormanl103.flv

yağmurluk ve çizmesi olmayanlar 10 dk erken gelip bauhaustan temin edebilirler..yağmurluk 11 ytl çizme 9 ytl..;D

saat 9 da açılıyor derbymarka çizmeler 39.90 tl.yağmurluk 11 tl.zam gelmiş herhalde

heh hehe hee ilahi ömrümü7ler ömürsün vesselam :D :D :D abinin izindesin

gezer marka sarı çizmeler 9 ylt..bir önceki gezinin resimlerinde bol bol görebilirsiniz..;D

ates' Alıntı:
anadolu yakasindan gelen yokmuuuu!!!

abi ben geliyorum anadolu yakasından ama bu akşam yola çıkıp büyükçekmecede babanemde kalıp ordan gelicem sabah..

ateş kardeşim mithatcan gelecek o taraftan , belki yetişirse ekspres de gelecek irtibat kur istersen......... :smiley:

ben sarı cızmelı cem aga dıye resmım cok şile gezısınde arkadaslar gezer marka olsun memleketlım para kazansın. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,477
Kayıtlı Üye Sayımız
166,897
Kaydolan Son Üyemiz
dovapin29

Geri