serkann
Zirve
Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)
ve işte sahili birde bizim cameramızdan izleyin...
ve işte sahili birde bizim cameramızdan izleyin...
yok serkancım fotoğrafsız malesef sıralama listesine bile alamıyoruz seniserkann' Alıntı:ayrıca buradan mehmet abiye ve diğer zirve yarışçılarına duyurulur..zirveden herkes indikten sonra ben çıktım ve izlerin hepsini geçtim..mehmet abi senin olduğun yerde tam arabanın burnunu ağaçlara doğru park ettim..burun farkıyla yani..;D tamam resim video yok ama olsun co-pilotum ve ben biliyoruz başka şahide ihtiyaçta duymuyoruz...;D ;D ;D ;D
he yok kabul etmiyoruz derseniz yine gideriz sorun değil..;D
can abiydi o..zannetti vaz geçtim geri geri iniyorum çekimi bıraktı..ama oradan terar kalkış yaptım..;Dexpres' Alıntı:yok serkancım fotoğrafsız malesef sıralama listesine bile alamıyoruz seni![]()
![]()
işin kötü tarafı fatih abi sanırım videonu koymuş yarı yolda kalmış geri geri iniyosun
ama yürüyerek bizden sonra çıktıysan bak ona bişey demem
![]()
ben kesinlike sana inanıyorum ??? ??? ama serkanmalesef video ve foto olması lazımserkann' Alıntı:can abiydi o..zannetti vaz geçtim geri geri iniyorum çekimi bıraktı..ama oradan terar kalkış yaptım..;D
ayrıcada benim tarzım bir tümsek değil orası..şöyle rakım 1000 felan bir yer biliyorsanız gidelim abi..;D
ben bi nasa ile görüşeyim bakayım...belki onlar uydudan felan bişey ayarlayabilirler..;Dexpres' Alıntı:ben kesinlike sana inanıyorum ama serkan ??? ??? malesef video ve foto olması lazımşükür o da yok sizde
atıp tutmak bana serbest böyle gün doğar işte millete
![]()
serkann' Alıntı:can abiydi o..zannetti vaz geçtim geri geri iniyorum çekimi bıraktı..ama oradan terar kalkış yaptım..;D
ayrıcada benim tarzım bir tümsek değil orası..şöyle rakım 1000 felan bir yer biliyorsanız gidelim abi..;D
cherokeemle olayımda abi başak bişeye gerek yok onun V8 i beni sarhoş ediyor zaten..;D sen bilirmisin nasıl bişey ;Dexpres' Alıntı:rakı içmeyemi tamam gideriz serkancım lafımı olur, 1000 değil de 1001 die bir yer ama bize uymaz orasıda![]()
![]()
![]()