2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cezz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,057
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

bigfoot' Alıntı:
merhaba,

oyunlara katılacakların tam listesini ayrı bir sayfada oluşturmanızı rica ediyorum.
özel kapı numarası alan arkadaşların listesi ile aynı sayfada olması karışıklığa sebebiyet veriyor.
sayfayı ziyaret edenlerin kafasında sorular oluşacaktır.
bu yüzden gerçek katılımcı listesi doğru olarak görünmüyor.

selamlar.

Hakan bey

katılımcı listesi hemen hemen aynı çünkü tam katılımcı listesi sağlılık oluşturulmuyor gelecek olan arkadaşlar oyun esnasında da katılacağından pek önemli değil katılımcı listesi yapılan liste aşağıdadarı 3 eksik olu 3 fazla olur oyun günü net liste belli olacak

Etiketler

seçkin koşmacı brh+ ismail demirkıran brh+ bizide listenize eklersenız sevınırız

Oyunlar tamamiyle amatörce düzenlenmiş bir parkur olduğundan, ulusal ve mahali yarışlarda yarışmış araçlar ile normal araçlarımız arasında inanılmaz kg farkı vardır yarış araçları profsyenelce hazrılanmıştır vs. bu sebeple yönetim kurulu olarak aldığımız kararla yarış araçların oyunlara katılmaması kararı alınmıştır ama gelen olursa klasman dışı olarak oyunlarımıza katılacakdır.İyi günler.

Peki oyunlarda kilo goz onune alinacakmi?

RedlinE' Alıntı:
Peki oyunlarda kilo goz onune alinacakmi?

1500 kilo 4500 motor araba ile 3000 kilo 4500 aynı kategoride olmuştu geçen sefer ve sonuç malum ;D

önceki sene bolu daki oyunları alan 3.5 litrelik defender da geliyomu.izlemesi çok zevkliydi

arabayi çamurlamaya gerek yok o zaman seyirci kisminda yerimizi alalim :smiley:

RedlinE' Alıntı:
arabayi çamurlamaya gerek yok o zaman seyirci kisminda yerimizi alalim :smiley:

evet aynen 5 kilo etide getir olmazsa ;D mangal yaparız ;D

karişik bak sube amiri aksamlari geliyor fabrikaya çikartirim arabanin baglamasini gorursun. sen versene plakani sordiriyim subeye

RedlinE' Alıntı:
karişik bak sube amiri aksamlari geliyor fabrikaya çikartirim arabanin baglamasini gorursun. sen versene plakani sordiriyim subeye

ohoo sende hemen yan çiziyorsun ;D benim araba bağlanırsa seninki imha edilmesi emri çıkar be ;D

ARKADAŞLAR SELAMLAR. UZUN BİR ARADAN SONRA KISMETSE TEKRAR BİR ARAYA GELİNEBİLİNECEK SANIRIM. BEN GENE AYNI SORUYU SORMAK İSTİYORUM SİZLERE ;D NAVARA BU İŞİN ALTINDAN KALKABİLİRMİ??

SEVGİLERİMLE
BENAN CALABAKUL

Şoföre, hava durumuna ve lastiklere bağlı.

egeberke' Alıntı:
ARKADAŞLAR SELAMLAR. UZUN BİR ARADAN SONRA KISMETSE TEKRAR BİR ARAYA GELİNEBİLİNECEK SANIRIM. BEN GENE AYNI SORUYU SORMAK İSTİYORUM SİZLERE ;D NAVARA BU İŞİN ALTINDAN KALKABİLİRMİ??

SEVGİLERİMLE
BENAN CALABAKUL

Benan abi merhaba gel gör sen karar ver :smiley: cumartesi günü bekliyoruz akşam kamptayız :smiley: selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri