2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr.hunter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,309
Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

mstdgbkn' Alıntı:
ben bu arabaları 163 hp olarak biliyorum. mercedesin 5 silindir dizeli. e270 de kullanılan. doğru mudur ? siz 175 hp demişsiniz.

Evet yanlış yazmışım...

Etiketler

Temiz bir 2004 overland bulup binmek lazım......

Overland modelinde iç döşeme rengi bej veya başka renk(siyah veya gri dışında) yok mu acaba.....İlanlardaki araçlarda rastlayamadım.....

ben görmedim.

dr.hunter' Alıntı:
Overland modelinde iç döşeme rengi bej veya başka renk(siyah veya gri dışında) yok mu acaba.....İlanlardaki araçlarda rastlayamadım.....

Beyler güzel bir konu yeni gördüm bende bir 2.7 almak istiyorum 99 ile 2004 arası bir araç alırken en iyi off road aracı yapmamız için yazdığım modeller arasından 2.7 hangi özelliklerine dikkat ederek aracı almamız lazım, vs.şu tork bu motor gücü gibi yardımınızı bekliyorum..

Tüm 2.7 lerin motor ve york gücü zaten aynı. Soruyu anlamadım
ihsane' Alıntı:
Beyler güzel bir konu yeni gördüm bende bir 2.7 almak istiyorum 99 ile 2004 arası bir araç alırken en iyi off road aracı yapmamız için yazdığım modeller arasından 2.7 hangi özelliklerine dikkat ederek aracı almamız lazım, vs.şu tork bu motor gücü gibi yardımınızı bekliyorum..

l 200 lerde 178 torku var 136 torku olanlarda var 2.7 overland modeli var limited de var bazılarında arka kilitli difrensiyel var yazılardan anladığım kadar 99 ve 2000 lerde farklı hangi model hangi sistem hangi motor gücü, ilanlarda bazı 2.7 lerde motor gücü nü yüksek gösteriyorlar doğrumu yoksa hepsi standartmı düne kadar niyetim kamyonetti fakat bir arkadaşım vazgeçirdi, hangi 2.7 off road araç için hangi 2.7 uygundur uygundur.

2.7 ler offroad için çok uygun değil. Şimdi bostaci da servisteyim. Usta da aynı şeyi söylüyor. Offroad için en uygumı 4.7 ler. Ama illa yapıcam derseniz overland modeller chipleri ile oynanmış ve gücü yükseltilmiş modellerdir. Benimki overland. Memnunum
ihsane' Alıntı:
l 200 lerde 178 torku var 136 torku olanlarda var 2.7 overland modeli var limited de var bazılarında arka kilitli difrensiyel var yazılardan anladığım kadar 99 ve 2000 lerde farklı hangi model hangi sistem hangi motor gücü, ilanlarda bazı 2.7 lerde motor gücü nü yüksek gösteriyorlar doğrumu yoksa hepsi standartmı düne kadar niyetim kamyonetti fakat bir arkadaşım vazgeçirdi, hangi 2.7 off road araç için hangi 2.7 uygundur uygundur.

Ertuğrul bey ben bostancı da merkez de esnaflık yapıyorum, ben bu araçı hem gündelik kullanacağım hemde dağlarda dağcılıkda dahil kayak ve benzeri birçok spor yapıyorum gidebildiğim son noktaya gitmek istiyorum, ve tasarruflu olmasıda çok önemli yol yapacağım , 4.7 gücü hissetmek istiyorum ama tasarruf ta benim için çok önemli 4.7 ne kadar yakar, 2.7 dizel ne yakar ? ama daha önemlisi eyer kullanırsam toyota lpg li kullanırım arabanın içinde hep lpg istemiyorum ama görüşlerini merak ediyorum. çünkü çok kararsızım.

tekrar merhaba
ekonomi istiyorsun ve arac icinde lpg istemiyorsun. bu durumda cok secenek yok :smiley: ya dizel yada arac disinda lpg li bir sistem olabilir. arkada alt kisma lpg takilan modeller gormustum ama jeep bunun icin uygun degil. zaten ugrasmaya da degmez bence.
sen en iyisi dizel 2.7 al benim gibi.
lpg ve dizel arasinda cok az fark var. lpg biraz daha uygun ama farka degecek kadar degil.
ben de alirken cok arastirmistim.
genelde (bugunku ustanin da dedigi gibi) off road icin 4.7 oneriyorlar. ama offroad u tam manasiyla yapacaksan bu dogru.
kampa daga tasa gideceksen 4.7 ye gerek yok yani arabayi suya, 50cm camura, 70 cm lik kayalarin uzerine cikartmaya niyetin yoksa 2.7 isini gorur.

ben oyle layikiyla yapamadigim icin benim isimi goruyor.
ama alabilrisen donanimli bir araba al. sonradan yaptirmak cok maliyetli soyliyim. xj ler filan nispeten daha hesapli ama wj lerin offroad maliyeti hayli yuksek.
sadece on tampona 1300, ceki demirine 1200 isteniyor ornegin

ihsane' Alıntı:
Ertuğrul bey ben bostancı da merkez de esnaflık yapıyorum, ben bu araçı hem gündelik kullanacağım hemde dağlarda dağcılıkda dahil kayak ve benzeri birçok spor yapıyorum gidebildiğim son noktaya gitmek istiyorum, ve tasarruflu olmasıda çok önemli yol yapacağım , 4.7 gücü hissetmek istiyorum ama tasarruf ta benim için çok önemli 4.7 ne kadar yakar, 2.7 dizel ne yakar ? ama daha önemlisi eyer kullanırsam toyota lpg li kullanırım arabanın içinde hep lpg istemiyorum ama görüşlerini merak ediyorum. çünkü çok kararsızım.

Ertuğrul bey bilgilendirmeniz için çok teşekkürler, yanlış anlamamışsam 2,7 yakıtı ile 4,7 lpg arasında fark yok dediniz ben hep 4,7 lpg nin daha çok yaktığını düşünürdüm, ertuğrul bey bu konu hakkında eyer lpg daha ucuz ise yine düşünürüm ama land crusier wx100 de aracın altına koyuluyor ama yine söylüyorum dizelden ucuzsa hemen alır ve binerim, birde en önemli soru dağ keçisi gibi kimsenin çıkmadığı yüksekliklere dağcılık sporu yaptığım için çıkacağım ve kamp atacağım burada yüksek yerlerde lpg performansı düşüyor diyorlar doğrumu bunun hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim, son sorumdu ve karar vereceğim hangi araba diye, tercihlerim 99-2004 grand C. overland 2,7 -4,7,,2001-2003 model land criser wx 100,09-2011 L200 mitsubi. 178 hp düz-triptonic vites (siz olsaydıınız son bir tercih bunların arasından ertuğrul bey)çok kişiye araştırdım ve sordum artık karar vermek istiyorum.....ve almak istiyorum.....

verdiginiz ornek araclari yeterince incelediniz mi? cunku verdiginiz ornekler arasinda fiyat ucurumu var.
ornegin 99 jeep ile 2003 LC arasinda en az 20 bin tl fark var.
dizel ile lpg arasindaki farki bu kadar onemseyen birinin bu ucurumu analiz etmesi gerekir bence
isinize karismak istemem ama sizin biraz kafaniz karismis :smiley:

LC cok guzel arabadir. arazi araclarinin kralidir bence. ama jeep cok daha yakisiklidir bana gore :smiley:

ben kisisel olarak lpg li bir arac tercih etmem. orjinal olmayan her turlu aksesuar sorun cikartmaya adaydir. simdi burada 5 yildir sorun cikartmayan lpg kullanicilari da vardir. herkese saygi duyuyorum. ama ben kisisel olarak tercih etmiyorum.

size tavsiyem almak istediginiz araclari test edin. icine oturun ve surun. sonra karar verin

ihsane' Alıntı:
Ertuğrul bey bilgilendirmeniz için çok teşekkürler, yanlış anlamamışsam 2,7 yakıtı ile 4,7 lpg arasında fark yok dediniz ben hep 4,7 lpg nin daha çok yaktığını düşünürdüm, ertuğrul bey bu konu hakkında eyer lpg daha ucuz ise yine düşünürüm ama land crusier wx100 de aracın altına koyuluyor ama yine söylüyorum dizelden ucuzsa hemen alır ve binerim, birde en önemli soru dağ keçisi gibi kimsenin çıkmadığı yüksekliklere dağcılık sporu yaptığım için çıkacağım ve kamp atacağım burada yüksek yerlerde lpg performansı düşüyor diyorlar doğrumu bunun hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim, son sorumdu ve karar vereceğim hangi araba diye, tercihlerim 99-2004 grand C. overland 2,7 -4,7,,2001-2003 model land criser wx 100,09-2011 L200 mitsubi. 178 hp düz-triptonic vites (siz olsaydıınız son bir tercih bunların arasından ertuğrul bey)çok kişiye araştırdım ve sordum artık karar vermek istiyorum.....ve almak istiyorum.....

Lpg'li 4,7 bencede dizel 2,7'den ekonomik değildir! Çok abartı fark olmamakla birlikte 2,7 dizel daha ekonomiktir diye düşünüyorum...

2,7 dizel şehir içinde 11-12 lt. dizel yakıyor !
4,7 Lpg şehir içinde 20-22 lt. lpg yakar!

üstadlarım şu anda suzuki vitara kullanıyorum fakat bu arada defender aldım sattım binmedim bile, binerek birşeyler daha iyi anlaşılır fakat dağ performansını sizden iyi kimse bilemez, neyse herşey için teşekkürler bu hafta kısmetse bir araç alacağım ama inanın ben bile bilmiyorum ne istediğimi ama bitireceğim birtanesini ondan yardım isterim sizden, inşallah doğru aracı alırım....görüşmek üzere

bu araçlar yeterli bakım ve uygun servis görürse 400bin km yol yapabiliyor . ama arcı yetkili serviste işi bilen teknisyenlere teslim edersen sanayide bu araçların ustası yok arıza tespiti bile yapamıyorlar .
bu aracı kullanan biri olarak zincirlikuyu çiftciler otoyu tavsiye ederim servis sorumlusu aslan bey ve elektronikci elemanlar türkiye 1.liği ve 2 ciliğine sahipler iyi teknisyenler benim araçtaki ufak bir arızayı bulana kadar4 sanayide 1000 lik oldum. yetkili serviste çocuklar arızayı bulduğu gibi birde en uygun fiyata ve garantili bir şekilde işi bitirdiler daha sonradan bakım vb. ufak işleride orda yaptırdım çoğu sanayi fiyatı yada biraz üzerindeydiki garantilive işi bilenlere helal olsun bu arada lamba mamba gibi ufak sigota tamiri gibi işlere valla para bile almıyorlar . istaqnbulda 2.7- GC kullananların gitmesi gereken tek yer sırf bu servis var diye bu araca güvenim arttı .
sanayiye kalsaydım bu aracı hiç kullanmazdım

Aracımı 2 kere oraya götürdüm. Memnunum ama sanayideki ustaları bir kenara bırakmak doğru değil. Çok tavsiye etmiyorum. Bostancı sanayi de ısını çok iyi bilen ustalar var
bayayhan' Alıntı:
bu araçlar yeterli bakım ve uygun servis görürse 400bin km yol yapabiliyor . ama arcı yetkili serviste işi bilen teknisyenlere teslim edersen sanayide bu araçların ustası yok arıza tespiti bile yapamıyorlar .
bu aracı kullanan biri olarak zincirlikuyu çiftciler otoyu tavsiye ederim servis sorumlusu aslan bey ve elektronikci elemanlar türkiye 1.liği ve 2 ciliğine sahipler iyi teknisyenler benim araçtaki ufak bir arızayı bulana kadar4 sanayide 1000 lik oldum. yetkili serviste çocuklar arızayı bulduğu gibi birde en uygun fiyata ve garantili bir şekilde işi bitirdiler daha sonradan bakım vb. ufak işleride orda yaptırdım çoğu sanayi fiyatı yada biraz üzerindeydiki garantilive işi bilenlere helal olsun bu arada lamba mamba gibi ufak sigota tamiri gibi işlere valla para bile almıyorlar . istaqnbulda 2.7- GC kullananların gitmesi gereken tek yer sırf bu servis var diye bu araca güvenim arttı .
sanayiye kalsaydım bu aracı hiç kullanmazdım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.