2.0 V6 BU ÇAMURDAN ÇIKAR MI?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seloselo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,270

seloselo

Yeni Üye
mesleğim icabı gittiğim bi köyde aşırı yağış dolayısıyla çamura battım.4 tekerde çamurun içine gömüldü kapılar açılmadı çamurdan.o an bir jeep almayı kafama koydum

araştırmalarım sonucu vitara v6 2.0 da karar kıldım..şunu merak ediyorum,,4 tekeri birden boylu boyunca yutan o çamurdan v6 çıkabilirmi

not:ben binek aracımla çıkamadım..kepçe çekmek zorunda kaldı

Etiketler
Ynt: 2.0 V6 BU ÇAMURDAN ÇIKAR MI?

seloselo' Alıntı:
mesleğim icabı gittiğim bi köyde aşırı yağış dolayısıyla çamura battım.4 tekerde çamurun içine gömüldü kapılar açılmadı çamurdan.o an bir jeep almayı kafama koydum

araştırmalarım sonucu vitara v6 2.0 da karar kıldım..şunu merak ediyorum,,4 tekeri birden boylu boyunca yutan o çamurdan v6 çıkabilirmi

not:ben binek aracımla çıkamadım..kepçe çekmek zorunda kaldı
lastik ve diğer donanımlar bu durumu çok etkiler bide çamuru görnmek lazım tabi
;D

Tekerler tamamen gomulunuce unimog da cikamaz . Tabanin oturmamasi lazim 4x4 olayinda tecrube de cook onemli tecrubesiz Adam en kraal arable da saplanir daha kotusu arabayi da kirarsin.

evet,tekerler tamamen gömülmüştü..araç sanki 4 yerinden beton harcıyla tutturulmuş gibiydi..o durumdan zannetmemki bi v6 veya başka bir araç çıksın.ama tecrübede çok önmeli bu durumlarda.

ama çoğu yerde iş yapacağına inanıyorum v6 nın..

Çamuru görmeden V6 veya başka bir dört çeker olsaydı o çamurdan çıkardı -çıkamazdı demek yanlış olur. Ama aracın MT lastik, yükseltme vs... hiç bir ekstra donanımı olmasa bile çamuru farkedince aracı dört çekere alıp "dört tekerin kapılar açılmayacak derecede" çamura saplanmasını önlerdiniz. Genelde dört çeker olmayan araçlarla çamura saplanma işi geçebileceğimizi zannettiğimiz bir çamura girip takılınca bir umutla aracı zorlamaya devam etme sonucu olur. Ama araç dört çeker olunca daha saplanıp gömülmeden bir çok çamuru geçebileceksiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri