Deniz çok geçmiş olsun. Senin telefonun olmadığı için arayamadım. Ergun abininde teli kapalıydı. Son çare Serkan'a ulaştım. Bana Ergun abinin ilgilendiğini ve Mithat ustalarda gerekenin şu an yapıldığını söyledi rahatladım. İlginçtir bende dün aşırı hararetle sağa çekip kaputu açıp yolda kalanlardandım. Hortum patlamış. Orada bir şeyler uydurup acil olan işlerimi rötarlıda olsa hallettim. Daha sonrada akşam Mithat ustalara gidip daha sağlam olması gereken bir hortumla değiştirttim. Para vermedim herhalde o 50 lira fazlalığı o yüzden almışlar ;D
Bu arada Serkan'da dün radyatör hortumunu patlatmış. Onada Nascar servisten orjinal hortumu alıp kargoyla bugün yolladım. Serkan Kuyumcu yazdım üstüne umarım gider ;D
Neticede tüm arkadaşlaradır bu cümlem bir günde üçümüzünde hararetle ilgili sıkıntıları olmuş. Aşırı sıcak havalar. Herkese tavsiyem radyatör,termostad,termik ve sıcak su hortumlarını mutlaka bir bakımdan geçirin. Ben dün nascar servisteyken henüz daha dün arabasını almış birinin conta yaktığını gördüm. Gerçekten çok üzücü aman dikkat.!