1998 V6 2.0 180 Bin Km De Lpgli Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan toncela5353 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,673

toncela5353

Yeni Üye
üzerinde 4 adet bf goodrich lastik sıfır ayarında alalı 5 ay oldu, doble teyp var, tavan sepeti ön 4 sis farı arka sis farları arka park sensörü ön tampon koruma boynuzu alt muhafaza arka şanzımana kadar, lpg ruhsata işli atiker, muayneden yeni geçti arazide zorlanmamıştır, ek olarak bazı masrafları var ön kaputta güneş yanığından dolayı boya attı kaput boyanması gerekiyor.

adım mehmet kağıthane de oturuyorum ilgilenenler bana ; 0544 495 1991 nolu numaradan arayıp ulaşabilirler.

Etiketler

Ynt: 1998 V6 2.0 180 Bin Km De Lpgli Vitara

Selamlar 141130476 sahibinden ilan No su fiyat pazarlıksız 20.000 liradır.

selam ben aranıza yeni katıldımda vitara arıyorum bütceme uygun ilan ve ilan güncelmi bide otomatikmi

evet tam otomatik ihtiyaç fazlası diye satıyorum gelip görebilirsiniz temiz araçtır.

fiyat düşmüştür bu arada araç başındada pazarlık yapılabilir.

size referans olması için ben aynı aracı 16750 verdim ve sizde fazla kasmayın kendinizi.elden çıkarttığınıza bakın.arıza çıkartmaya başlarsa sonunu getiremezsiniz.

bilgi için teşekkürler fakat araba gerçekten çok temiz motorunda filan hiç aksaklığı filan yok ağır bakımları yapılmış aldım tanıdıktan offroad yapmış bi araçta değil 18 den aşağıya düşerse zaten ben vermem bende çürüsün derim aslında iş yerim uzak olmasa satmazdım bile yani :smiley:

bilgi için teşekkürler fakat araba gerçekten çok temiz motorunda filan hiç aksaklığı filan yok ağır bakımları yapılmış aldım tanıdıktan offroad yapmış bi araçta değil 18 den aşağıya düşerse zaten ben vermem bende çürüsün derim aslında iş yerim uzak olmasa satmazdım bile yani

Bende de aynı durumda bir rav4 var ama gelin görün ki bunu alıcıya anlatmak kolay değil.
Bir de alıcı açısından düşünürseniz ben geçen bir mitsubishi baktım araç daha 120binde, adam telefon konuşmasında yedek parça sorununun aslında olmadığını ifade etmeye çalışırken japonyadan termostat getirdiğini söyledi, e tabi bu da araç hararet yapmış olabilir demek. Hasarsız da atlatmış olabilir tabi her hararet yapan aracın motoruna birşey olmaz ama içime bir kurt düştü bir kere, artık emin değilim o aracı almak istediğime... bu işler böyle.

Olur da aracı istediğiniz fiyattan satamazsanız ve 100bin bakımını henüz yaptırmadıysanız düzgün yaptırmanızı tavsiye ederim (mesela genelde ihmal edilen antifriz konusunu unutmayın.)

:smiley: evet eski araçlara pek güvenmiyolar haklılarda ben güvenerek gittim taa ardeşenden getirdim arabayı istanbula 1170 km yoldan tık yok arabada şimdi okadar düşük fiyatada verme gibi bi niyetim yok aracıda suzuki servislerine gösterebilirler o konuda içim rahat maslak Atatürk oto sanayide bakımı yapıldı murat ustada :smiley:

Geçen yıllarda gazetede bir haber görmüştüm, amerikalının biri 60'lı yıllarda bi volvo almış, yıl gelmiş 2010'a, km saati 1 milyon mili gösteriyor (eder 1.6milyon km), adam hala aynı arabayı kullanıyor, 3 defa da motor yaptırmış. (Tam rakkamlar bunlar olmayabilir net hatırlamıyorum ama hikaye böyle birşeydi).
Gazetecinin yorumu: iskandinav demiri çok sağlam oluyor...
Benim aynı habere yorumum: iskandinav demiri hikaye yaptırdığın sürece yürüyor işte, bu kadar basit.

Bu gidişle bizim araçların sonu da aynı olabilir ;D

aynen öyle mekanik ne olursa olsun iyi bak bakımını yap her türlü gider... zaten suzuki japon harikası gibi birşey alman ordularında hala vitara kullananlar varmış...bundan sonra araba alırsam tercihim yine japon tarafından olur :smiley:

size referans olması için ben aynı aracı 16750 verdim ve sizde fazla kasmayın kendinizi.elden çıkarttığınıza bakın.arıza çıkartmaya başlarsa sonunu getiremezsiniz.

Bu arada o sonu gelmeyen problemler başladığında (eğer başlarsa tabi) olaya yaklaşım taksit taksit olmasın yoksa gerçekten sonu gelmez.
Araba problem mi çıkardı? Km aldı başını gidiyor mu? kullanmaya devam mı? İşte kullanma klavuzunda yazmayan 400bin km bakımı (aracın markasına/kalitesine göre adı 300bin bakımı da olabilir 200bin de):

Su pompasını değiştir
Yağ pompasını değiştir
Radyatörü şişle veya değiştir
Radyatör hortumlarını değiştir
Termostat/termit vs herneyse değiştir
Fan'ı değiştir
Trigger setini değiştir.
Antifrizi değiştir
Hazır el atmışken motorun içinde ne kadar yanmış yağ kalıntısı/soğutma kanallarında kireç vs varsa temizlet

Oldu mu size bir seferlik toptan bir bakım.

Bunları yapanın lpg'den subap değiştirmek dışında motor yaptıracağını zannetmiyorum (tabi aracın bundan önceki bakımları düzgün yapılmadıysa ortada uğraşmaya değer durumda bir motor olmayabilir o da ayrı bir konu tabi, olduğunu varsayarsak yukarıdaki bakımla bir 200-300bin daha gidecektir.)

Hal böyleyken çözüm belli ama tabi herkes o hikayedeki amerikalı gibi olmak istemiyor. Bir noktadan sonra olay 'sıkıldık be abi piyasada başka arabalar da var' noktasına geliyor.

yasakşehir07' Alıntı:
inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız ve değerinde satarsınız.herşey gönlünüzce olsun

Amin hepimizin inşallah. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :smiley:

İhtiyaç fazlalığından dolayı fiyat 18 000 e düşmüştür kesin fiyattır. aracı görmek isteyen arkadaşlar numaradan bana ulaşsınlar. istanbul kağıthanede merkezdedir araç...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.