Ynt: 1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?..
adaeada' Alıntı:
Selam bilader sanırım sen milyon dolarlık araçlara binmiş gibi bir halin var eyer öyleysede çok güzel çok memnun oluruz allah daha çok versin bindiğin arazi araçlarından hangisini dersen araziye dalalım benim 5 kapı 3500 modifiyesiz sen modifiyeli istediğin aracı getir parçalayıp devirmecesine kayaların üstünden atlamacasına bakalım hangi araç nerde neresini kırar döker iddia ediyorum evet hertürlü varım türkiye şartlarında pajero 3500 son noktadır araç alıpta 10000 dolar harcayıp modifiye yaparak araziye girmiyoruz biz sade ve sade pajero dalalım bi batağa 1 saat zorlıyalım aracı bakalım bahsettiğin araçların motorları nekadar dayanır bence sen bi ara bi pajero alda bi dene derim selamlarr ekrem aydın
Ekrem bey;
birincisi... hala ne dediğimi anlayamayacak bir mantaliteniz var anladığım kadarıyla...yukarıda yazdığım yazılarda polemik yaratacak yada sizin kullandığınız ve benim kullanmayı düşünmediğim araçla ilgili olarak aşşağılayıcı, .ok atıcı, küçümseyici, vs vs vs vs vs vs vs gibi nüanslar bulunmamaktadır...
dediğim şeyi tekrar ediyorum ''bu işte son nokta'' cümlesi çok iddialı bir cümledir ve dikkatli kullanılmalıdır...
helede 5 kapı pajeroya karşılık neyi getirisen getir şeklinde ÇOOOOK iddialı olarak kurmuş olduğunuz bu cümleye ithafen bu yazıyı size cevap olarak bile yazmamam gerektiren bir cümledir, birileri okur sıkıntı yaşarsınız...
kaç yıldır bu araçları kullanıyorsunuz bilmiyorum ve ilgilenmiyorum ama araç sahibisiniz diye bu kadar marka fanatizmi ve egoya sahip olmak hoş sonuçlar doğurmayabilir...
5 kapı pajeronuzdan bu kadar eminseniz türkiye off-road şampiyonasına katılabilirsiniz, hatta tosfed ten alacağınız lisansla avrupa da da yarışma hakkını da kazanmış oluyorsunuz ki bu kazanımla hem pajeronuzu ispatlamış hem de kendinizi tatmin etmiş hem de ben dahil bi çok kişi tarafından ayakta alkışlanma şansını da yakalamış olursunuz...
profesyonel lisanslı yarış dallarımdan gerek motosiklet gerek oto drag gerekse amtör rallicilik yarışalrımda bu tarz konuşmaları ve meydan okumaları çok görüp kazandığım kupaları eşim kültablası olarak kullanıyor
velhasıl bu işte son nokta henüz dünyada belirlenemişken bu işin türkiyede sonuca ulaşması inanın beni de çok mutlu etmiştir....
saygılarımla....