1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gunay72 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,717
Ynt: 1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?..

ya şimdi hakkını vermek lazım öyle yabana atılacak alet diil ama....bu iş dediğiniz off-road da da son nokta diil...bu kadar iddialı olmamak lazım...

Etiketler

kullanmadığınız anlaşılıyor. of road derseniz ve ne lazımsa birtek onda var. benim fikrim bu. katagori ve zevk derseniz değişir.fikir ayrı birşey.

fix' Alıntı:
kullanmadığınız anlaşılıyor. of road derseniz ve ne lazımsa birtek onda var. benim fikrim bu. katagori ve zevk derseniz değişir.fikir ayrı birşey.
pajero 3500 kullanıcısıyım denemedigim araç kalmadı modifiye edilmeden kullanılan tek araç 30 araç gezilerimiz oluyor her seferinde en az 3 .4 araç sıkıntı yaşıyor allaha şükür daha tamirçi yüzü görmedim ben bu kadar saglam araç gormedim her kes yakıtına takmış modıfıye için harcananı arızalar için harcananı hesaplayın ozaman görürsünüz hangisi daha masraflı arkadaşım suzukiye 10 000tl den fazla harcadı sonuç yine hüsran

tekrar ediyorum güzel araç....o farklı bişi ama bu iş te son nokta farklı bişi...
ben kendi yorumlarımı yapmıyim youtube girin şöyle extreme off-road- hill climb gibi zorlu şartları bi seyredin....
ama muhtemelen de bu adamlar işi bilmeden bu araçları almışlardır :smiley: ne yazık ki pajeroyu da kullanmamışlardır :smiley: kullansalardı bu işlere bulaşmazlardı herhalde :smiley:
paris dakarı kazanmış pajero efsanesi çok nettir...ancaaaak bu araç sizin 20-30---50-70---90-150 milyarlara aldığınız binebildiğiniz araçlar diildir. zaten parayla da satın alamazsınız da ortalama 3 milyondolarlık araçlardır...

velhasıl pajero güzel araçtır...ama bu işte son nokta çoooook iddialı bir laftır...biraz mütevazi olmak lazım....
saygılar....

son noktadır ama neye göre orası tartışılır ama türkiye şartlarında cidden son noktadır ki kendini ulusal şampiyonada da kanıtlıyor sanırım. bizde dün itibari ile 3 kapı 3.5 v6 aldık araba canavar gibi yerinde durmuyor gaza basınca

ladikoffroad' Alıntı:
son noktadır ama neye göre orası tartışılır ama türkiye şartlarında cidden son noktadır ki kendini ulusal şampiyonada da kanıtlıyor sanırım. bizde dün itibari ile 3 kapı 3.5 v6 aldık araba canavar gibi yerinde durmuyor gaza basınca
hayırlı olsun batuhan allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin bülent sarı

Yakıt tüketimini çok bulanlara şaşırıyorum,bende 5 kapısı var şehir içi 15 litre lpg yakıyor,üstelik ne bir arıza ışığı yanıyor ne de performans kaybı var,arazidede en zorlu yerlerde de lpg sorunu çıkarmadı,bu çapta bir araba için daha ne olmalı tüketim?Bence her açıdan süper...

hayırlı olsun tr nin en temiz 3.5 unu aldın. şener abine tşk et. dikkatli kullan.

parça durumu nasıldır bunun merak ediyorum. Türkiye de 5-6 tane filan var. Hangi servis 5 araç için rafında aks bulundurur. Bilgisi olan varmıdır?

anlıyorum ki siz bu işi dünyanın tüm profesyonellerinden, extreme araç hazırlayanlardan vs vs daha iyi biliyorsunuz...o nedenle benim gördüklerim ve fikirlerim size birkaç gömlek küçük gelir, siz son noktaya bakmaya devam edin...saygılarımla...

parçasını japonyadan bekleyeceğim araç, benim için son nokta olamaz. Batuhan la aynı fikirde değilim.. İllaki son nokta aranacaksa bunu amerikanda aramak gerek diye düşünüyorum ..

amann boşver göktuğ abi demedim say sana göre en iyi araba seninkinden başkası hiç bir zaman olmadı bundan sonrada olmaz... parça nie bekliceksin piyasada o kadar 3.5 war mekanik motor vs tüm parçaları zaten aynı deilmi?

997799' Alıntı:
anlıyorum ki siz bu işi dünyanın tüm profesyonellerinden, extreme araç hazırlayanlardan vs vs daha iyi biliyorsunuz...o nedenle benim gördüklerim ve fikirlerim size birkaç gömlek küçük gelir, siz son noktaya bakmaya devam edin...saygılarımla...
slm bilader sanırım sen milyon dolarlık araçlara binmiş gibi bir halin var eyer öyleysede çok güzel çok memnun oluruz allah daha çok versin bindiğin arazi araçlarından hangisini dersen araziye dalalım benim 5 kapı 3500 modifiyesiz sen modifiyeli istediğin aracı getir parçalayıp devirmecesine kayaların üstünden atlamacasına bakalım hangi araç nerde neresini kırar döker iddia ediyorum evet hertürlü varım türkiye şartlarında pajero 3500 son noktadır araç alıpta 10000 dolar harcayıp modifiye yaparak araziye girmiyoruz biz sade ve sade pajero dalalım bi batağa 1 saat zorlıyalım aracı bakalım bahsettiğin araçların motorları nekadar dayanır bence sen bi ara bi pajero alda bi dene derim selamlarr ekrem aydın

adaeada' Alıntı:
Selam bilader sanırım sen milyon dolarlık araçlara binmiş gibi bir halin var eyer öyleysede çok güzel çok memnun oluruz allah daha çok versin bindiğin arazi araçlarından hangisini dersen araziye dalalım benim 5 kapı 3500 modifiyesiz sen modifiyeli istediğin aracı getir parçalayıp devirmecesine kayaların üstünden atlamacasına bakalım hangi araç nerde neresini kırar döker iddia ediyorum evet hertürlü varım türkiye şartlarında pajero 3500 son noktadır araç alıpta 10000 dolar harcayıp modifiye yaparak araziye girmiyoruz biz sade ve sade pajero dalalım bi batağa 1 saat zorlıyalım aracı bakalım bahsettiğin araçların motorları nekadar dayanır bence sen bi ara bi pajero alda bi dene derim selamlarr ekrem aydın

Ekrem bey;
birincisi... hala ne dediğimi anlayamayacak bir mantaliteniz var anladığım kadarıyla...yukarıda yazdığım yazılarda polemik yaratacak yada sizin kullandığınız ve benim kullanmayı düşünmediğim araçla ilgili olarak aşşağılayıcı, .ok atıcı, küçümseyici, vs vs vs vs vs vs vs gibi nüanslar bulunmamaktadır...
dediğim şeyi tekrar ediyorum ''bu işte son nokta'' cümlesi çok iddialı bir cümledir ve dikkatli kullanılmalıdır...
helede 5 kapı pajeroya karşılık neyi getirisen getir şeklinde ÇOOOOK iddialı olarak kurmuş olduğunuz bu cümleye ithafen bu yazıyı size cevap olarak bile yazmamam gerektiren bir cümledir, birileri okur sıkıntı yaşarsınız...
kaç yıldır bu araçları kullanıyorsunuz bilmiyorum ve ilgilenmiyorum ama araç sahibisiniz diye bu kadar marka fanatizmi ve egoya sahip olmak hoş sonuçlar doğurmayabilir...
5 kapı pajeronuzdan bu kadar eminseniz türkiye off-road şampiyonasına katılabilirsiniz, hatta tosfed ten alacağınız lisansla avrupa da da yarışma hakkını da kazanmış oluyorsunuz ki bu kazanımla hem pajeronuzu ispatlamış hem de kendinizi tatmin etmiş hem de ben dahil bi çok kişi tarafından ayakta alkışlanma şansını da yakalamış olursunuz...
profesyonel lisanslı yarış dallarımdan gerek motosiklet gerek oto drag gerekse amtör rallicilik yarışalrımda bu tarz konuşmaları ve meydan okumaları çok görüp kazandığım kupaları eşim kültablası olarak kullanıyor :smiley:
velhasıl bu işte son nokta henüz dünyada belirlenemişken bu işin türkiyede sonuca ulaşması inanın beni de çok mutlu etmiştir....
saygılarımla....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri