1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gunay72 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,717

Etiketler
Ynt: 1998 Model Pajero 3.5 3 Kapı Hakkında ?..

hala ne alacağınıza karar veremediniz anlaşılan.

bu ilk fikrimdi. şu anda bu geçerli değil.
attığım mesaj 20 gün öncesine ait.

aaa evet tarihe bakmamışım, ne aşamada alternatifler ve sırala nedir şu an

disco için bişi diyemiycem ama (bilgim yok araştırmadım ilgilenmedim. ama hard arazide kırılıyor gibi bir initibağ var yazılarda ve hikayelerde)
land cruiserı vx100 ü bizzat test ettim aman allahım, bizde mt lastikler vs varken adam at lastikle bizim kökümüzü kazıdı arazide, bir de araca kıyamıyordu babasının arabasıydı, düşünün gözü karartsa neler yapacak.
wj nin de şoför hatasından kayarak saplandığını gördüm yandık dedik, çünkü biz yoladaydık ve yol buzdu 4 arabayı biribirine bağlasak çıkmazdı yerinden araba kendi kendine çıktı (önde arkada kilit varmış sıtandartta).
bu iki aracın standartının yaptığı şeyleri xj ve disco da parayla yaptırabiliyorsun bildiğim kadarıyla.
(bunları tecrübeler dayanarak yazıyorum) (xj ve disco ya binmedim)

ben WJ'de kilit yok biliyordum standardında.
ben fabrikasyon olan bazı donanımların hep daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
mesela LC VX lerde standart kilitler bence çok önemli bir avantaj.
eğer WJ lerde de kilit standart ise http://www.sahibinden.com/72644_km_de_harika_4x4_sahibinden_satilik-75WQQaXQQ17520248WQQpXQQdisplayitem bu arabaya ciddi musteri olabilirim...

aşkın jeep in kendi sayfasında lpg siz bir tane var 24 olması lazım. yani 27 civarına bbinersin bu makinanın temizine. şehir içi az kullanıcaksan 4 tane federal courega takarsın gerisi sana kalmış.

merhaba

linkini vermiş olduğunuz pajero modelleri gerçekten oldukça iyi arazi kabiliyetine sahip ve çok konforlu araçtır.

diğer seçeneklerinizi de iyice araştırın göreceksiniz en sonunda bu aracı veya bu olmazsa bile aynı model başka bir pajero alacaksınız.

orjinalden arka difransiyel kilidi de mevcut ;)

saygılar

Ali

eğer hala almadıysan pajerodan şaşma derim. bu işte son nokta o.

pajero arazinin kralı tek kapı 3500 98model kullanıyorum aslan besleyen yemini düşünmez aracıma 35 000 tl verdiler vermedim araç temizse fıyat guzel

IMG_0313.jpg

yakıtı çok fazla yakıt bakımından tavsiye etmem fakat çok performanslı bir araç.o performansa bu yakıtı çekerim diyorsanız alabilirsiniz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri