1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 2fast4u Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,873
Ynt: 1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR...

hocam çok geçmiş olsun belki takip etmişsindir benim jeep de çalınmıştı çok şükür 7 gün sonunda çok tesadüfen bulduk umarım seninki de bulunur kazasız belasız...Sağa sola tanıdığınız herkese söyleyin benim araç bu şekilde bulundu polisten falan çok bişey beklemeyin derim
gözümüz alıştı zaten paylaşıyorum şimdi her yerde Ankarada denk gelirsek inşallah

Etiketler

scout21' Alıntı:
hocam çok geçmiş olsun belki takip etmişsindir benim jeep de çalınmıştı çok şükür 7 gün sonunda çok tesadüfen bulduk umarım seninki de bulunur kazasız belasız...Sağa sola tanıdığınız herkese söyleyin benim araç bu şekilde bulundu polisten falan çok bişey beklemeyin derim
gözümüz alıştı zaten paylaşıyorum şimdi her yerde Ankarada denk gelirsek inşallah
tekrar gecmıs olsun,bende sızınle aynı yolu takıp edıyorum.tum dostlarıma ve tanıdıklarıma haber verdım.ayrıca emnıyettende aynı sekılde takıpte.
bakalım ınsallah bulunacak:(

geçmiş olsun enkısa zamandabulunur işallah ....5.9 az olan bir araç dikkat etmeliyiz tırafikkte denk gelebilir bütün arkadaşların gözü açık olsun

istanbulda heryerde mobese yok mu yahu ?
nasıl olurda koca jeep bulunmaz. . .
gerçekten çok geçmiş olsun Allah sabır versin zor bir durum. . .
artık arabaların gizli saklı yerlerinde kullanılmayan bir hat takılı telefon bulundurmak şart. . .

Arkadaşım geçmiş olsun, inşallah kısa sürede bulunur.
Bir arkadaşımız bu hırsızlara birşey diyecek yokmu diye yazmış.
Biliyormusunuz yok, gerçekten yok.2010 temmuzda İstanbulda evim soyuldu (aynı gün kardeşimi evide soyuldu) ikisinndende tık yok.
Enson sokağınızda devriye atan polis ekibini ne zaman gördünüz?
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Şeref yoksunu birileri çalıp çalıp kendi arabasını mı toplıuyor nedir? :mad:

Geçmiş olsun. En kısa sürede bulunması dileklerimle.

Bu vesileyle, bu başlığa bakanlar, şuraya da bir baksınlar lütfen... >>> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84720.msg1083613#msg1083613

herkese ıyı dıleklerınden dolayı cok tesekkur ederım.malesefkı aracım halen kayıp bır haber yok ??? ??? ???

Arkadaşlar, akıl vermek gibi kabul edilmesin.
Aracınızı yıkamacıya bırakıp gitmeyin, serviste veya tamircide kendiniz aracın yanında olmaya çalışın ve dükkana veya elemanlara kesinlikle anahtar vermeyin.
Çırakların yüzünden arkadaşımın Toyota Corollası çalındı üç sene sonra Ankara'da gişede tesadüfen kullanan kişi yakalandı iş ortaya çıktı, geriye doğru takip edilince arkadaşımın evinin yakınındaki bir tamircide çalışan çırak anahtarı kopyalayıp aynı akşam aracı çalıp satmışlar.
O nedenle kimseye anahtar bırakmayın.
İnşallah aracınız zarar görmeden bulunur.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Çok çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda kazasız bulursunuz,Benim 2006 yılında hava alanı fuar park yerinde 307 im çalındı hala bulunmadı,şimdi korkudan 120 tl verip kapalı garaja koyuyorum kafam rahat,JEEPLERE DİKKAT hırsız çoğaldı allah korusun.

Umarım en kısa zamanda bulunur.. Bu vesile ile çalınmalara karşı ne tür önlemler alınabilir. Tecrübeli arkadaşların görüşleri önemli..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR