1996 Grand Cherokee 5.2 için Yan Basamak!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fikret01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,764

Fikret01

2013 TOYOTA HILUX 4X2 ADVENTURE
Yer
Adana
Aracım için boyalı tip orjinal yan basamak istiyorum ama bulamiyorum. Sıfırı artık üretilmiyor bildiğim kadarıyla o yüzden temiz çıkma bulabilabileceğim yer var mı veya tanıdıklarınızdan satan biri

Etiketler
Ynt: 1996 Grand Cherokee 5.2 için Yan Basamak!!!

Merhaba, kimsenin bu konuya yanit vermemesine pek sasirmiyorum, Bu sitedeki araclarin büyük bir kismi mümkün oldugunca arazi sartlarina uyarlanmak istendiginden bu tip arazide faydasindan cok zarari olan parcalara ilgi gösterilmiyor.... Üzgünüm....

aynı parçayı bende birkaç yere sordum ama bulamadım bana da üretilmiyo artık çıkma bulmaya çalış demişlerdi. 1998 zj gc için ankarada nereden temin edilebilir acaba? ankara içinde bunu satan arkadaşlar varsa onlarla da irtibata geçebilirim. aksesuarcılardan aldım demişsiniz acaba ne kadara temin ettiniz?

grand chorekee' Alıntı:
ben aksesuarcılardan aldım aynı orjınalı gıbıde oldu

sizin kasanın yan basamağı aksesuarcılarda satılana benzio zatende bizim kasalarınki yok piyasada biri satarsa ondan alcam artık

merhaba,
aşağıdaki linkler belki yardımcı olur.umarım mahzuru yoktur.

http://www.tamsan4x4.com/

www.arp.com.tr

rasta' Alıntı:
merhaba,
aşağıdaki linkler belki yardımcı olur.umarım mahzuru yoktur.

http://www.tamsan4x4.com/

www.arp.com.tr

Teşekkürler........de,
Linkleri inceledim,
Bu adamlar " jeep " ' in daha marka olduğunu, cherokee ile grand cherokee farkını bile bilmiyorlar. Bu işi biliyoruz diyip, web sitelerine müzik koyup, ürünlerini marka arama motoruyla tanıtıp, "" yanlış marka-model veren "" adamların arge lerinden şüphe ederim. Şüphe ettiğim adama da para vermem.... Elalem aya gitti biz hala kıro, mıro, uyduruk şeylerle uğraşıyoruz, bu ve bu tür firmaların sahiplerine ve de araçlarına merdiven taktıranlara soruyorum. O merdivenler de gayeniz ne? Nereye gidiyor o merdivenler..... Ay' a mı, Mars' a mı, Arş' a mı?

Basamak denilen ürünün adı rock-slider' dır. Lütfen bide bu linki inceleyin : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23035.new#new

Alfonse' Alıntı:
Teşekkürler........de,
Linkleri inceledim,
Bu adamlar " jeep " ' in daha marka olduğunu, cherokee ile grand cherokee farkını bile bilmiyorlar. Bu işi biliyoruz diyip, web sitelerine müzik koyup, ürünlerini marka arama motoruyla tanıtıp, "" yanlış marka-model veren "" adamların arge lerinden şüphe ederim. Şüphe ettiğim adama da para vermem.... Elalem aya gitti biz hala kıro, mıro, uyduruk şeylerle uğraşıyoruz, bu ve bu tür firmaların sahiplerine ve de araçlarına merdiven taktıranlara soruyorum. O merdivenler de gayeniz ne? Nereye gidiyor o merdivenler..... Ay' a mı, Mars' a mı, Arş' a mı?

Basamak denilen ürünün adı rock-slider' dır. Lütfen bide bu linki inceleyin : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23035.new#new

öncelikle merhaba.

arkadaşım ben o"Bu adamlar " jeep " ' in daha marka olduğunu, cherokee ile grand cherokee farkını bile bilmiyorlar" dediğin firmanın sahibiyim.biz sadece offroad araçlarına yada bir kaç model araç için hizmet vermiyoruz.ürün yelpazemiz marka ve model ayrıldığında şu an 1500 ün üzerindedir ve her geçen gün artmaktadır.sitemize o tarihlerde baktığın zaman zaten ne ürettiğimiz yada ne şekilde hizmet verdiğimiz açıkça görülmektedir.bu yüzden,yaptığımız işi görmeden bu şekilde yorumların hem forum üyelerine hemde çevrenize yardımcı olmak açısından pek faydalı olacağını düşünmüyorum.bu yorumunuza gelince"bu tür firmaların sahiplerine ve de araçlarına merdiven taktıranlara soruyorum. O merdivenler de gayeniz ne? Nereye gidiyor o merdivenler..... Ay' a mı, Mars' a mı, Arş' a mı?..şu anda bu sektörde adet bazında en çok sayıda üretim yapan ve 20 ülkeye ihracat yapan tek firmayız.yardımcı olabileceğim bir konu olursa showroom'umuza yada fabrikamıza beklerim...

www.tamsan4x4.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR