Makrakanta
Kamp I
Lada Niva ile başlayan 4x4 merakım suzuki ile 2.aşamaya geçmiş durumda.1994 model 3 kapı A/T bir suzuki aldım.Her ne kadar bu forumdaki suzuki alırken dikkate alınacaklar bölümünü okusamda alış hikayem biraz ezbere oldu.Kendim Denizli deyim netten İstanbul da bulduğum aracı İstanbul da oturan kayınçoya 15 gün önce aldırdım.Dün itibari ilede araç Denizli ye geldi ve ilk defa gördüm.Resimleri aşağıda yorum yaparsanız vede aklıma takılanları cevaplandırabilirseniz sevinirim.
1-Genel görüntüsü nasıl yorumlarınız.
2-Aracım Japon mu Alman mı Kanada mı(sidekick veya tracker yazıları yok motor bülümünde etikette yok.)
3-Karbüratörlümü 8 valfmi 16 valfmi
4-Ayağında 225/75/15 lastikler geldi geniş ve güzel görünüyor ancak aracı yorarmı acaba diye şüpheleniyorum.
5-Bu aracı daha önce den tanıyan bilen varmı
6-Bu aracın aynısından aracı olan veya daha önce bu modeli kullanan acil durumlarda telefonla arayıp soru sorup danışabileceğim bir arkadaş varmı
Teşekkürler
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
1-Genel görüntüsü nasıl yorumlarınız.
2-Aracım Japon mu Alman mı Kanada mı(sidekick veya tracker yazıları yok motor bülümünde etikette yok.)
3-Karbüratörlümü 8 valfmi 16 valfmi
4-Ayağında 225/75/15 lastikler geldi geniş ve güzel görünüyor ancak aracı yorarmı acaba diye şüpheleniyorum.
5-Bu aracı daha önce den tanıyan bilen varmı
6-Bu aracın aynısından aracı olan veya daha önce bu modeli kullanan acil durumlarda telefonla arayıp soru sorup danışabileceğim bir arkadaş varmı
Teşekkürler
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]