1994 mod.3 kapı VİTARA aldım.Bi bakıverirmisiniz lütfen.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Makrakanta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,354

Makrakanta

Kamp I
Yer
DENİZLİ
Lada Niva ile başlayan 4x4 merakım suzuki ile 2.aşamaya geçmiş durumda.1994 model 3 kapı A/T bir suzuki aldım.Her ne kadar bu forumdaki suzuki alırken dikkate alınacaklar bölümünü okusamda alış hikayem biraz ezbere oldu.Kendim Denizli deyim netten İstanbul da bulduğum aracı İstanbul da oturan kayınçoya 15 gün önce aldırdım.Dün itibari ilede araç Denizli ye geldi ve ilk defa gördüm.Resimleri aşağıda yorum yaparsanız vede aklıma takılanları cevaplandırabilirseniz sevinirim.

1-Genel görüntüsü nasıl yorumlarınız.

2-Aracım Japon mu Alman mı Kanada mı(sidekick veya tracker yazıları yok motor bülümünde etikette yok.)

3-Karbüratörlümü 8 valfmi 16 valfmi

4-Ayağında 225/75/15 lastikler geldi geniş ve güzel görünüyor ancak aracı yorarmı acaba diye şüpheleniyorum.

5-Bu aracı daha önce den tanıyan bilen varmı

6-Bu aracın aynısından aracı olan veya daha önce bu modeli kullanan acil durumlarda telefonla arayıp soru sorup danışabileceğim bir arkadaş varmı

Teşekkürler

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_0830.jpg

IMG_0829.jpg

IMG_0833.jpg

IMG_0838.jpg

IMG_0854.jpg

Etiketler
Ynt: 1994 mod.3 kapı VİTARA aldım.Bi bakıverirmisiniz lütfen.

Abi aracın hayırlı - uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
1-Genel görünüm özellikle renk oldukça güzel. Ayrıca üzerindeki port bagaj orjinal değerli bir ekipman.
2-Bu modeller Japon.
3-Fotoğraflardan anladığım kadarıyla karbüratörlü 8 valf.
4-Lastik ebadı aracı bariz derecede yormaz. Genelde Vitaracıların en çok kullandığı ebat. Ama orjinal ebat olan 195/80715'e göre %1.52 büyük bir ebat. Çap orjinalden 0,53 cm büyük olduğundan yerden yükseklik de orjinalden 0,53 cm fazla. Hız göstergen 88 gösterirken aslında 90 la gidiyorsun. Aynı oranda gittiğin km sayacı da sapma yapar. Bunlar çok da önemli değil.
5---
6--
İyi Bayramlar.

hayırlı olsun güle güle kullanın

Tahm
n ettiğim gibi 8 valf ise sıkıştırma oranı 8,9/1, yakıt tüketimi manuel-benzinli olanlarda şehir dışı 7,5 lt/100km, şehir içi 10,8 lt/100 km.

aracınız hayırlı olsun guzel ve dırı bır japon uretımı 8 valf motorlardan ozellıkle uzerındekı port bagajı orjınal pıyasada aranıp bulunammayan urunlerden onu kullanmanızı tavsıye ederım

Hayırlısı olsun benim bildiğim araç kanada modelidir .karbiratörlü ama tek nokta enjeksiyonlu olması lazım,tek farkı o diger japonlardan ,stop lambaları tanponda sisler yukarıda dır,iki tellide dogan oto selahattin ustanın oraya ekspertize geldi tesadüf bende orada idim aracı beraber test ettik, modeline göre iyi bir araç

Aracı forumdan bir üstadın görmesi iyi olmuş.İçim rahatladı.Forumdan okuduklarım kadarıyla Kanada malına sıcak bakmasamda nasip buymuş.Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Kardeş hayırlı olsun...
Bende yeni aldım.Temizini bulabilmek,(helede otomatik) çok zor. Ben 3 ay bekledim.Yeni buldum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri