1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemi_myca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,451
Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

şanzuman yağı ve fren hidroliklerinde karıştırma pek tavsiye edilmez motor yağı cinsinde değildir ürünler tabi zarar uzun vadede çıkar ortaya

bu arada otomatik şanzuman kullanan arkadaşlarında şanzuman yağı filtresini 40000km-60000km arası değiştirmesi yağ ile çok sağlıklı bir çalışma olur şanzuman ömrünüzü uzatır ....

Etiketler

motorda kaç tane kasnak vardır bunlar nelerdir görevleri ve en büyük kasnak çalışırken hafif yalpalarmı yoksa arızalımı ?
bu sosyete traktörünü çözmem gerekiyor . saygılarımla

acemi_myca' Alıntı:
motorda kaç tane kasnak vardır bunlar nelerdir görevleri ve en büyük kasnak çalışırken hafif yalpalarmı yoksa arızalımı ?
bu sosyete traktörünü çözmem gerekiyor . saygılarımla

kasnakların hiçbiri yalpalama yapmaması lazım ustaya göstermeniz iyi olur

Gergi kasnağı 2 tane . Bunun dışında alternatör , klima , deviradim hepsinin kasnağı var . Zaten hepsi kayıştan tahrik almkata . Bence de bir yalpa olmamalı . Daha büyük bir çıkardamadan iyi bir ustaya göstersen iyi olur .

11.04.2010 sosyete traktörümün muayenesi doluyor arkadaşlar muayeneye gitmeden yapmam gerekenler nelerdir birde 4 tane lastik almalıyım ne tavsiye edersiniz elbette ekonomik olanı olsun fiyatları kaçtan gidiyor sol arka lambanın plastıgı kırık 2 cı el kaç tl ye bulabılırım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim birde trafik sigortası 180 tl tutuyor vergisi 1140 tl bunun ucuzlatma imkanı yokmu ?

lastik.jpg

Arkadaşlar aracım 98 5.2 zj üzerinde 255/70/16 lastik var standart 225/7016 lastik taksam yakıt tasarrufum ne olur .çünkü fazla yakıt nedeniyle lastiklerden başka yapılacak birşey kalmadı.Ben şehir dışı sakin kullanımda km olarak(mil değil) 22 lt lpg yakıyorum.Tüm bakım ve ayarlar yapılmasına rağmen,sizlerden yanıt bekliyorum.

27istanbul27' Alıntı:
Arkadaşlar aracım 98 5.2 zj üzerinde 255/70/16 lastik var standart 225/7016 lastik taksam yakıt tasarrufum ne olur .çünkü fazla yakıt nedeniyle lastiklerden başka yapılacak birşey kalmadı.Ben şehir dışı sakin kullanımda km olarak(mil değil) 22 lt lpg yakıyorum.Tüm bakım ve ayarlar yapılmasına rağmen,sizlerden yanıt bekliyorum.

değerli arkadaşım anladığım kadarı ile sizin yakıt probleminiz var, aracınızın bujilerini(champion) buji kablaolarını (Mopar) distribitör kapağını ve tevzi makarasını değiştir yakıtınız mutlaka düşecektir fakat bu parçaları kesinlikle orjinal almalısınız bu arabalar orjinal olmayan buji ve kabloları kabul etmiyor.

Durmuş ustam bunları kaç kere yaptı zatendeğişen parçalar İstanbul'dan Amerika'ya yol olur

Selamlar bugün 4adet marshall 235/70/16 lastik aldım bakalım yakıt düşecekmi.Çünkü motor ve lpg sistemi ile ilgili tüm bakımlar yapıldı,eminim lastik değişiminde yakıt yüzde 10 düşecektir.

Jeep'ci arkadaşlar hepinize selam kendimi bir hatırlatayım dedim, bilenler bilmeyenlere Şile gezisinden hatırlatabilirler hepinize sevgi ve saygılar yeni adresimizde bir çay kahve içmeye bekleriz ''Offroad Garajı'' Orçun Usta

Selam...
Valla TR' deki fiyatlarını hiç araştırmadım. Ama e-baya bakmanızı tavsiye ederim. Zj' ler için çok şık stoplar var.....

Mesala:

[attachment=1]

img.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR