1994 chevrolet blazer s-10 nasıl bilirdiniz.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tasura Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,237

tasura

Yeni Üye
Merhabalar

http://www.sahibinden.com/firsattir_en_temiz_emsalsiz_blazer_s_10_lpg_-12WQQaXQQ18782405WQQpXQQdisplayitem

bu aracı yakından görerek inceleme fırsatım oldu. ilginç bir şekilde aracın içi dışarısından çok daha temiz olarak korunmuş.

satan esnaf arkadaşlar da oldukça düzgün kişiler. gonlumde yatan jeep xj olsa da koldan vitesli chevroletlere olan ilgim kücüklügümden bu yana geçmek bilmiyor :smiley:

sizce bu araç değerlendirilir mi?

Etiketler

Ynt: 1994 chevrolet blazer s-10 nasıl bilirdiniz.

cenaze namazında hoca sordu merhumu nasıl bilirdiniz.
zerhoşun biriydi
haaa öylemi..

Şaka biryana hem kırmızı hemde chevrolet.Tam şasi bir araç. sağlam kemikli.Elektronik aksam problem olabilir.Motor v6 4.3 lt.
off road yapacaksanız bence uzak durun ama yok cadde aracı olacaksa sağlam kemikli.
kolay gelsin.

öyle aman aman bir off road yapma niyetinde degilim tabi ama biliyorum kendimi böyle bir araç bulunca dayanamaycağım vuracağım dağlara :smiley:

elektronik aksam beni de korkuttu açıkçası. o sebeple tekrardan xj ye yönelmiş durumdayım.

ben de blazer sahibi olarak cevap yazmadan duramadım.

geçen sene mart ayında şanzımanı (4l60e) arızalı 1995 model blazer lt aldım.

Aracı tamir ettim ve şu an kullanıyorum.

4l60e şanzıman haricinde çok sorun çıkartan bir araç değil .

arazisine gelince hiç denemedim ( kıyamadım ) zaten benden önceki iki bayan sahibi de asfalttan indirmemiş .

Off road ihtiyacımı cj5 ile gideriyorum :smiley:

ama asfaltta gayet iyi.

Yakıtından korkmuyorsan çok güzel ve çok konforlu araç.

bu araç satılmış zaten ama bu kasa blazerların hastasıyım. diyelim ki aldım 4l60e şanzuman dediğiniz sanzuman mı var bu araçlarda? bozuldu diyelim ne kadar tutuyor masrafı ortalama?

yakıt olarak da sanırım 350-400krş lpg ile yakıyor. o da pek sorun olmayacak bir rakam gibi.

tasura' Alıntı:
bu araç satılmış zaten ama bu kasa blazerların hastasıyım. diyelim ki aldım 4l60e şanzuman dediğiniz sanzuman mı var bu araçlarda? bozuldu diyelim ne kadar tutuyor masrafı ortalama?

yakıt olarak da sanırım 350-400krş lpg ile yakıyor. o da pek sorun olmayacak bir rakam gibi.

bendeki 1995 Blazer lt da 4l60e şanzıman var. Bu şanzımanı çoğu amerikan araçta kullanmışlar ( camaro , corvette vs.. )

İyi yapılmış bir şanzıman Ortalama 80000 milde de sorun çıkartmaya başlar. Tabi bu kullanım alışkanlığına da bağlıdır.

benim blazer şehir içi 280 ile 350 arasınada kullanıma bağlı olarak yakıyor..

şehir dışı 260 lara düşüyor . ( tabili cruise control 95 km ye sabit olarak :smiley:)

ortalama 2000 tl masraf çıkarıyor.

ucuz malzeme kullanırsan daha da düşer maliyet ancak randıman alamazsın. sürekli problem çıkardıı söyleniyor.

bu ortalama 2000 TL maliyeti yıllık rakam mıdır? tam anlamadım:S

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR