1993 Pajero ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,347
Ynt: 1993 Pajero ?

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için,turbo olmaması ve uygulamada olabilecek aksilikleri göze alamadığımdan soğudum iyice araştan,87 Hilux bakıyorum inşallah artık düzgün bitane bulabilirim.

Etiketler

eğer gerçekten 18000 deyse,
ve sizin beklentilerinizi karşılayacak bir araçsa kaçırmayın derim.

Pajero ve Toyota gibi araçları alırken kesinlikle bilen birilerine göstermek gerek.
Araçlar yorgun değilse size uzun süre sorunsuz hizmet ederler.

Doğrusu ben de '93 olmadığını sanıyorum ancak '88 ler gibi bombeli tavanı da yok. '90 filan olabilir mi acaba?
Bu arada 210.000km'de filanmış araç.
Pajero'lar için modeller arasındaki farkları ve gelişmeleri veren bir kaynak var mı?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Birde aklıma takılan bir şey var ,
bu kasa 1993 olmaması lazım.

schweps' Alıntı:
Doğrusu ben de '93 olmadığını sanıyorum ancak '88 ler gibi bombeli tavanı da yok. '90 filan olabilir mi acaba?
Bu arada 210.000km'de filanmış araç.
Pajero'lar için modeller arasındaki farkları ve gelişmeleri veren bir kaynak var mı?

kasalarla ilgili güzel açıklama yapmışlar .
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Pajero

Arkadaşlar Bende 1994 uzun şase 2.6 benzinli pajero var buna lpg taktırdım şehir içi kullanımda 0.25-0.26 kuruş yakıyor uzun yolda 0.20 kuruş yakıyor arazide performansından pek bişey kaybetmiyor 2.5 tubo dizelide şehir içinde sakin kullanımda 0.25 kuruş yakıyor test etmediğim bişey kalmadı yani arkalar dediğiniz gibi makaslı ayarlı amörtisör falan yok ben çok memnunum bunu almadan önce 2.5 turbo dizellerine baktım 4 araç kullandım benim istediğim ataklık yoktu o motor bu aracı kaldırmıyor anlayacağınız eğer illede dizel diyorsanız 2.8 tubo dizelini alacakasınız bu seferde araç modelli olması gerekiyor ve yıllık plaka vergisi 2000 lira ları buluyor vede yakıtı uzun yolda 0.30-0.35 kuruşu buluyor şehir içi yakıtını siz düşünün artık yani aracım hem seri olsun hem az yaksın diye bişey yok ikisi bir arada olmuyor yardımcı olabildiysem ne mutlu ayrıca arcımı linkten görebilirsiniz herkeze iyi çalışmalar http://www.sahibinden.com/2008_ekim_gumruk_cikisli-97WQQaXQQ16243248WQQpXQQdisplayitem

merha arkadaslar konuları gecıkmalı takıp edıyorum sebebı yenı olmam:smiley:
askı bir pajero kullanıcı olarak arazı kabılıyetının cok yuksek oldugunu belırteyım bırcok kez traktor cekmıstır benı ama uzun halatlar kullanarak benım gırdıgım yere kadar gırmeye cesaret edememıslerdır gırenlerdende cekıcıyle cıkanlar olmustur:smiley: benı benzın sarfıyatı bıtırdı o yuzden satmıstım ozaman lpg sımdıkı kadar ıyı deıldı akklımın ucundanda gecırmemıstım bugunlerde arazıler yıne benı cagırıyor kısa zamanda aranıza katılabılırım tekrardan herkese ıyı gunler...

1993 2.6 PAJERO UZUN YADA KISA ŞASİ MOTOR AYNIDIR.LPG İLEN YAKLASIK 230 KURUŞ CİVARI ŞEHİR İÇİ ARAZİDE DE AYNI AMA UZUN YOLDA DÜŞÜYOR.BENZİNDE İSE YAKLAŞIK 400-450 CİVARI YAKIYOR.ÖN TAKIM KOLAY KOLAY BOZMAZ..ŞANZUMANI MITSUBISHI L-300 LEN AYNI(ARAZİ HARİÇ) PARÇA SORUNUN ASLA OLMAZ FİYAT KIYASLARKENDE YETKİLİ SERVİSLERİNDE YAPTIRMAYA KALKARSAN YENİ BİR ARAÇ PARASI DAHA VERİRSİN...

pajero 018.jpg

karşıyaka' Alıntı:
Teşekkür ederim,benzinli olayını sormadım onuda görüşeyim.Araç sahibi ile ilk görüşmemizde bana aktardıkları ilanında yazdığı gibi L300 motorunu koyduğunu aracın 27000 olduğu şehir içi ortalama 250-300 yaktığı,hararetinde rampada biraz yükseldiği ancak daha fazla aşmadığı,bunu için servisle görüşüldüğünde şişlenmesi gerektiğini ama zorlanmadığı sürece herhangi bir arızaya neden olmayacağını söylemişler.
arkadaşım dizel araç uzun şaside kesinlikle gitmez kağnı arabası gibi olur az yakıt olarak düşünüyorsan dizeli benzinli al lpg taktır dizel kadar yakıtın düşer kesinlikle iddia ediyorum 3 adet jip var hepsi benzinli kesinlikle bir sorun yok lpg de iyi bir seçim yaparsan sıkıntı ollmaz ilk jipim 1990 model 2600 benzinli halen duruyor araç bir sorun yok benzinli olmasına rağmen seri viteste güç pek iyi değil fakat ağır devirde çıldırıyor bunun dizel olduğunu düşünürisek tam bir hayal kırıklığı pajero uzmandır bu konuda fakat dizeller yetmiyor yeni kasalarda sorun yok şuan kullandığım 1998 model 3500 benzinli lpg mevcut aynı araçtan akrabamda var benzinli al dedim yapma etme dedim az yakar diye dizel aldı inanın benim araçtan fazla yakıyor araç 2050 kilo dizel 2800 turbo fakat yetmiyor yakıt gücüyle gitmeye çalışıyor araç benzinli ise motor kuvvetli motor gücüyle gidiyor benim algıladığım yaşadığım budur 16 yıldır pajero kullanıyorum kesinlikle pajero derim kırılmaz dökülmez biyeri kopmaz traktörle jincir takıp çekişiyordum düşünün artık nerelere girip çıktığımı tek geçerim bu işin uzmanı pajeroo selamlar saygılar

schweps' Alıntı:
mrb araca baktım 3000 cc v6 olması iyi 5 kapı olduğu için yeterli olacaktır motor gücü lpg de mevcut yakıt için buda iyi fiyatıda uygun fakat resimlerden gördüğüm kadarıyla pek diri durmuyor araç alacaksanız iyi bir ustaya baktırın ufak tefek boya varsa sorun olmaz devrildiyse yada komple elden geçtiyse bunlara dikkat edilmesi gerekir sorunsuz bir araç ise 15. 20 sene sorunsuz binersiniz selamlar

mrb baktığınız araç 1993 model değildir 1990 olabilir gerçi farketmiyor bu modellerde difransiyel kilidi yoktur ayarlı amositörde yoktur yakıta gelince lpg de 250 300 yakar normal kullanımda arazi performansı sizin arazii anlayışınıza göre değişir yani ağır yerlere girip çıkacaksanız biryerden geçerken arkadan tek teker havada olacaksa geçmee esnasında işin izi görmez kesinlikle kilit gerekir diğer şartlarda bir sorun olmaz kesinlikle çok sağlamdır kırıp dökemessiniz bu aracı 16 yıldır pajero kullanıyorum az çok tecrübem var kilit meselesinide şöyle çözersiniz yaklaşık bin tl gibi olması gerek fiyatı taktırabilirsiniz selamlar saygılar

kolay gelsin öncelikle benim düşündüğüm araç 5 kapı 93 model ancak araç otomatık durumu iyi gözükmekte üstelik benzinli bu aracı off-roat gezilerde kullanmayı düşünüyorum hafıfte off-roat yapabilirmiyim bana bu aracın artısı ve eksisi hakkında yardımcı olurmusunuz fiyat olarakta 16-17 bin isteniyor teşekkür ederim saygılar

sevgili gezen bilir akradaşlar sanırım benim yazdıgım soruya cevap alamayacagım yinede teşekkürler

foremost' Alıntı:
sevgili gezen bilir akradaşlar sanırım benim yazdıgım soruya cevap alamayacagım yinede teşekkürler
93 model araç 5 kapı hidrolik direksiyon klima var sanırım bu araçta fiyat biraz yüksek gibi geldi bana eyer varsa aracın linkini atın bana bi bakayım ona göre bilgi vereyim size

peki ekrem bey şimdi gönderiyorum

http://www.sahibinden.com/3000_cc_montero_v6_fiyati_dusmustur_22_000_den_-91WQQaXQQ13751561WQQpXQQdisplayitem

aracı yerinde gidip gördüm aracın döşemesi bitik sahibi yanında olmadıgı için arabaya binip kontrol etme firsatimolmadı ancak yarın sözleştik araca binip ustamla beraber
deneme sürüşü yapabiliriz şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.