1993 Pajero ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,348
Ynt: 1993 Pajero ?

foremost' Alıntı:
peki ekrem bey şimdi gönderiyorum

http://www.sahibinden.com/3000_cc_montero_v6_fiyati_dusmustur_22_000_den_-91WQQaXQQ13751561WQQpXQQdisplayitem

aracı yerinde gidip gördüm aracın döşemesi bitik sahibi yanında olmadıgı için arabaya binip kontrol etme firsatimolmadı ancak yarın sözleştik araca binip ustamla beraber
deneme sürüşü yapabiliriz şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim saygılar

araca baktım motor yapılmış ikiyüzbinde motor yapılması normal değil bu araçlarda kullanıcı hatasıdır büyük bir ihtimal motor iyi yapılmışsa sorun değil motor gücüde iyi v6 3000 cc kilitte var sizin işinizi görür gezi amaçlı offroadda yaparsınız sıkıntı olmaz dediğim gibi motor iyi yapılmışsa size masraf çıkarmıcaksa sorun yok fiyatta iyi

Etiketler

Ekrem bey buaraca modiye olarak ne önerirsiniz veya alacak olursam ne gibi değişiklikler yapılabilir off-roat için birde üst port bagaj bulunurmu aracın otomatık olması bana dez avantaj olabılırmı acaba ve otomatık ileri zamanlarda arıza yonunden sıkıntı yaratan sorunlar olabilirmi siz düzmü tavsiye edersiniz birde bu araçların 3kapılısı daha yüksek oluyor fiyatları bunun nedeni nedir acaba yardımlarınız için teşekkürler

Bu modellerin önler torsion ,arkalar yaylı sabit aks veya makaslı olabiliyor,
arkalar getler le önler torsiyonla 2' rahat yüksltiliyor.
daha fazla isterseniz kupa,şasi arası takozlar değiştiriliyor,
kit olarak satıldığı gibi,burda da yaptırabilirsiniz.

Off-road olarak bu kasayla çok uğraşmazdım,büyük bir araç,
kısa şasesi daha avantajlıdır.

eğer bu aracı alacaksanız ve arazi için düşünüyorsanız ,aracın arka diff kilidi olmasında büyük yarar var.

otomatikten korkmayın,ama almadan önce bilen biri görsün.

foremost' Alıntı:
Ekrem bey buaraca modiye olarak ne önerirsiniz veya alacak olursam ne gibi değişiklikler yapılabilir off-roat için birde üst port bagaj bulunurmu aracın otomatık olması bana dez avantaj olabılırmı acaba ve otomatık ileri zamanlarda arıza yonunden sıkıntı yaratan sorunlar olabilirmi siz düzmü tavsiye edersiniz birde bu araçların 3kapılısı daha yüksek oluyor fiyatları bunun nedeni nedir acaba yardımlarınız için teşekkürler
modifye olarak yan basamakları sökmeniz gerek arazide takılır ve parçalarsınız 31 inç lastik takıcaksınız üstündekilerden biraz büyüktür all terrain bf öneririm heryerde kullanırsınız yoldada arazidede çok harika bir lastiktir başka modifiyelik bişeyi yok ama ben yükselticem derseniz aracı ozaman değişir iş farklı şeyler gerekir ama gerek yok bence üst port bagaj bulabilirsiniz fakat biraz zor kendiniz yaptırsanız daha iyi olur benim aracımdakini ben kendim tasarladım yaptırdım resimlerimden bakabilirsiniz aracın otomatik oluşu iyi siz yarışlara katılmıcaksınız arazide ve yolda daha rahat ediceksiniz otomatik kolay kolay arza yapmaz korkmayın alırken bakın bir sorun varmı diye size masraf çıkarmaz bu araç korkmayın dediğim gibi sağlamsa arzası yoksa korkmayın 3 kapılı olanlar temizdir ve offroad için daha uygundur onun için yüksektir sizin baktığınız araç motor indirmiş iç döşemeler bitik diyosunuz yani onun için fiyat düşük olsun artık bütçenizi zorlasanız aslında imkanınız varsa başka bişi tavsiye edicem yine pajero

1995 model,200bin km,26 bin lira, 2.5 dizel temiz bir pajero .sizce alınırmı fiyatı iyimi. ??? saygılarımla.

ilanını gördüm araç helezonlu ve elektirikli diff lock var 2.8 turoların çekişi iyi diye biliyorum ama 2.5 nasıldır bilemicem ben daha önce denk gelmedim böle pajeroya onun için fiyat konusunda yorum yapamıyacağım. araç kaç hp imiş?

bende de 93 .2.6 pajero var baya bi memnunum.aşşa yukarı dedikleri gibi 200 krş fln yakıyo (tabi arazide deil:smiley: ) masrafsız saglam ekonomik bi araç ayrıca bu araçlar japon oldugu için km sıkıntısı yok 400 000 km binen tanıdıklar var

4304_83348352239_737172239_1692736_7396439_n.jpg

bu arada tecrübeli abilerime soruyorum 93 ksa şasi tek kapı pajerolardaki orjinal lastik ebatı kaçtı birde sıralı kaydırmalı kilitli defransiyel in arazide çok faydası varmı? bilgilendirirseniz sevinirim

selam abiniz deil kardeşiniz olarak tebrübemden deilde bildiğimi düşündüğümden cevap vermek istedim:smiley: sıralı kaydırmalı deil sınırlı kaydırmalı kilittir (lsd) kasıntıda pek işe yaramaz ama çamur ve karde faydası tartışılmaz...

alii38' Alıntı:
bende de 93 .2.6 pajero var baya bi memnunum.aşşa yukarı dedikleri gibi 200 krş fln yakıyo (tabi arazide deil:smiley: ) masrafsız saglam ekonomik bi araç ayrıca bu araçlar japon oldugu için km sıkıntısı yok 400 000 km binen tanıdıklar var

200 krş yakıyor derken araç kısa şase mi uzun şasemi yakıt düşük geldie benim araç uzun yolda basmazsam 240 civarı yakıyor

350 uzun yol mu benim şehir içi 330 civarı 1lt lpg 2060 lira burda V8 cherokeye binen lerde aynı yakıtlardan bahsediyorlar bu nasıl oluyor peki

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR