inceleme şansı buldunuz mu sensar bey?sensar' Alıntı:selamlar arkadaşım ben orduluyum bu aracı gördüm inceledim güzel bir araç........
evet araç hala satılık sahibiyle konuştum bugün yarın orduda olurum dedi (bu haftasonu için).telefon açıcak merakettiklerimi sorucağım bakalım.buarada istanbul-ordu kaç km?bir bilginiz var mı?sensar' Alıntı:aracın modeli 1993 olmasına rağmen fazla ezilmemiş görünüyordu...
mr_e' Alıntı:evet araç hala satılık sahibiyle konuştum bugün yarın orduda olurum dedi (bu haftasonu için).telefon açıcak merakettiklerimi sorucağım bakalım.buarada istanbul-ordu kaç km?bir bilginiz var mı?
teşekkürler arslan 67ARSLAN67' Alıntı:850-900 km. arası çıkış ve varış mesafesine göre değişir
ssbman' Alıntı:Tam tersi olmalı . LPG sistemi neymiş ? Sıralı değil mi? Sıralı ise LPG kitinden kaynaklıdır ama fikir yürütmek zor han markaysa servisiyle konuşmalı yada en tuzlu parçalardan olan beyin ve regülatörün fiyatı sorulmalı ...
Aracın kendinden kaynaklı olabilir mi kesin bilemediğim için birşey söyleyip yanlış yön vermek istemem .
mr_e' Alıntı:yok lpgde çalışıyor benzinde çalışmıyor benim tahminimce benzin enjektörü veya yakıt pompası fiyatları nelerdir?birde aks fiyatları nedir teşekkürler
ARSLAN67' Alıntı:Bu tür araçlarda böyle sorunlu araçları almamanızı tavsiye ederim.Bu araçlarda lpg li kullanmak nasıl motorun ömründen yiyorsa bu şekilde direk gazla çalışan bir aracın motor aksamında nasıl hasarlar verdiği düşünülür.Ayrıca bu araçlar sorun çıkarmaya başladımı peşi gelir tavsiyem böyle araçlardan uzak durmanız.