1993 4.0 Zj Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mr_e Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,840

Etiketler
Ynt: 1993 4.0 zj yardım

selamlar arkadaşım ben orduluyum bu aracı gördüm inceledim güzel bir araç........

sensar' Alıntı:
selamlar arkadaşım ben orduluyum bu aracı gördüm inceledim güzel bir araç........
inceleme şansı buldunuz mu sensar bey?
araç için istanbuldan gelicem bi aksilik olmazsa.aracı göstere biliceğimiz biryerer var mı orduda?

selamlar dış görününş olarak inceledim güzel araç.fakat orduda baktırabileceğinizi sanmam çünkü orduda 4-5 zj var ordu plakalı 2-3 tane yani tam olarak bilmiyorum ama baktırabilceğinizi sanmam orduda jeep pek olmadığı için fakat cj ci çok var.cj ciler anlarsa gelin görün derim..araç halen satılık mı ilan tarihi kasım dı çünkü.

sensar' Alıntı:
aracın modeli 1993 olmasına rağmen fazla ezilmemiş görünüyordu...
evet araç hala satılık sahibiyle konuştum bugün yarın orduda olurum dedi (bu haftasonu için).telefon açıcak merakettiklerimi sorucağım bakalım.buarada istanbul-ordu kaç km?bir bilginiz var mı?

mr_e' Alıntı:
evet araç hala satılık sahibiyle konuştum bugün yarın orduda olurum dedi (bu haftasonu için).telefon açıcak merakettiklerimi sorucağım bakalım.buarada istanbul-ordu kaç km?bir bilginiz var mı?

850-900 km. arası çıkış ve varış mesafesine göre değişir

arkadaşlar araba hakkında yeni birşey öğrendim.
araç soğukken benzinde çalışmıyor ama lpg ile çalışıp motor ısınınca benzine geçiyormuş.neler olabilir?tahmini masrafı ne olur teşekkürler şimdiden

Tam tersi olmalı . LPG sistemi neymiş ? Sıralı değil mi? Sıralı ise LPG kitinden kaynaklıdır ama fikir yürütmek zor han markaysa servisiyle konuşmalı yada en tuzlu parçalardan olan beyin ve regülatörün fiyatı sorulmalı ...

Aracın kendinden kaynaklı olabilir mi kesin bilemediğim için birşey söyleyip yanlış yön vermek istemem .

ssbman' Alıntı:
Tam tersi olmalı . LPG sistemi neymiş ? Sıralı değil mi? Sıralı ise LPG kitinden kaynaklıdır ama fikir yürütmek zor han markaysa servisiyle konuşmalı yada en tuzlu parçalardan olan beyin ve regülatörün fiyatı sorulmalı ...

Aracın kendinden kaynaklı olabilir mi kesin bilemediğim için birşey söyleyip yanlış yön vermek istemem .

yok lpgde çalışıyor benzinde çalışmıyor benim tahminimce benzin enjektörü veya yakıt pompası fiyatları nelerdir?birde aks fiyatları nedir teşekkürler

Hocam bunların fiyatları en güncel servisten öğrenilir bu kolay . Yakıt pompasının orjinali sanırım 500 dolar civarındadır . Ama bosch üniversal pompa da kullanılabiliyormuş 100 dolar gibi sanırım .

Mesela başka bence . aksti pompaydı , benzindi gazdı derken birsürü şey çıkıyor ortaya . Bence ciddi bir expertiz yaptırmaya odaklanmalısınız . Araç yogunsa yada zamanında yapılması gereken bakımlar yapılmamış yada yanlış yapılmışsa sonradan pişman olmayın . Yer uzak orda servis yok vs farkındayım ama bu şekilde risk almış olacaksınız , belki expertiz için çıkan masrafa kıymak daha mantıklı .

Son kullanıcı olarak görülebilen arızalara bakıp gözü kapalı araç almış olmayın sonuçta ...

mr_e' Alıntı:
yok lpgde çalışıyor benzinde çalışmıyor benim tahminimce benzin enjektörü veya yakıt pompası fiyatları nelerdir?birde aks fiyatları nedir teşekkürler

Bu tür araçlarda böyle sorunlu araçları almamanızı tavsiye ederim.Bu araçlarda lpg li kullanmak nasıl motorun ömründen yiyorsa bu şekilde direk gazla çalışan bir aracın motor aksamında nasıl hasarlar verdiği düşünülür.Ayrıca bu araçlar sorun çıkarmaya başladımı peşi gelir tavsiyem böyle araçlardan uzak durmanız.

ARSLAN67' Alıntı:
Bu tür araçlarda böyle sorunlu araçları almamanızı tavsiye ederim.Bu araçlarda lpg li kullanmak nasıl motorun ömründen yiyorsa bu şekilde direk gazla çalışan bir aracın motor aksamında nasıl hasarlar verdiği düşünülür.Ayrıca bu araçlar sorun çıkarmaya başladımı peşi gelir tavsiyem böyle araçlardan uzak durmanız.

bu araçların artık yaşları belli arıza olarak değilde kullanım ömrünü tamamlamış olarak görülmesi lazım diye düşünüyorum.parçayı değiştiğimizde 5-10 sene daha götürür inşallah.
arslan bey tavsiyeniz için teşekkürler.genede aklımda kalmaması açısından bir gidip görücem

arkadaşlar araca baktık geldik.araç kaporta olarak diri ama mekanik olarak ayırdığım bütçeden fazlasını istiyor.bilgi isteyenlere özelden verebilirim hayırlı günler herkese

yunus bey zaten sizi epey uyarmaya çalışmıştık...emin olun yazdıklarınız gözle görünen ise gözle görünmeyen bi çok şey daha çıkacaktır zaten....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR