1992 vitara jlx

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gcandan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,097

gcandan

Yeni Üye
1992 jlx im ile aranıza yeni katildim. Araçla ilgili resimleri ve nasıl aldığımı en yakin zaman da paylaşacağım. Şuan için sizlerin yardımına ihtiyacım var. İlk olarak kontak anahtarı renklerinin açılımına ve service manual e ihtiyacım var, bu bilgileri nereden temin edebilirim.

Etiketler

Ynt: 1992 vitara jlx

Slm.
service manual dosya olarak gelirse benimle paylaşırsanız sevinirim. Bir köşede durmasında fayda var.

Bu arada 10 yıldır 93 kullanıyorum. Teknik bilgim fazla olmamakla beraber edindiğim tecrubeler dahilinde Takıldığınız merak ettiğiniz şeyleri bilgim yettikce cevaplamaya çalışırım. Kontak anahtarı renginin açılımından basettiğiniz direksiyonun üzerindeki dörtlu flaşör düğmesinin olduğu yermi tam anlayamadım.

kusura bakmayin bilgisayardaki sorundan dolayi giremedim... mahmut bey ile konustum veremeyecegini soyleydi :-(((

1 ay oldu bir jlx aldim araba mahkemelik mis . 5 yil yerinde yatmis mahallenin cocuklari camlarini filan kirmis ben bu sekilde gordum 3 ay ugrastim sahibini buldum ve satin aldim kendisinden. hemen camlarini komple taktirdim. 500 milyon gibi bir rakkam verdim. koltuklari soktum dosemeyi cikardim. tum elektrik tesisatini elden geciyorum.... Bugun bitti hatta yarin on gogusu filan takacam. vs vs

service manual i olsa cok daha iyi olur diye dusundum...

Cikma parca olarak ebay da fazla birsey yok galiba, sizler nasil cozuyorsunuz bu sorunu.

gcandan' Alıntı:
kusura bakmayin bilgisayardaki sorundan dolayi giremedim... mahmut bey ile konustum veremeyecegini soyleydi :-(((

1 ay oldu bir jlx aldim araba mahkemelik mis . 5 yil yerinde yatmis mahallenin cocuklari camlarini filan kirmis ben bu sekilde gordum 3 ay ugrastim sahibini buldum ve satin aldim kendisinden. hemen camlarini komple taktirdim. 500 milyon gibi bir rakkam verdim. koltuklari soktum dosemeyi cikardim. tum elektrik tesisatini elden geciyorum.... Bugun bitti hatta yarin on gogusu filan takacam. vs vs

service manual i olsa cok daha iyi olur diye dusundum...

Cikma parca olarak ebay da fazla birsey yok galiba, sizler nasil cozuyorsunuz bu sorunu.

kontagin tam arkasinda ki kablolardan bahsediyordum gizli konatk yapacaktim . ama farkli bir yolla cozdum isimi :smiley:))

Araci ilk gordugumde bu sekildeydi
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

Görüntü076.jpg

Görüntü077.jpg

Görüntü083.jpg

Görüntü084.jpg

İlk once koltuklari ve tum dosemeleri soktum tesisati indirdim. Hallac pamugu gibi atmak dedikleri yaptigim olmali :smiley:)) bazen supheye dustum nasil toplayacam diye ama orjinal tesisatina geri cevirdim. kablo kopmus eskisinin sorununu bulmadan ustunden bir kablo cekmisler . Arac frene basinca stop filan ediyordu. far stop calismiyordu, suan hersey normal haline cevrildi. :smiley:))

Arada bir gun camlari taktirmaya gittim... 10 tane cam takildi yeni

[attachment=1]

Görüntü092.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri