1992 TO YO TA 4 RUNNER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ANKARA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,166
Ynt: 1992 TO YO TA 4 RUNNER

Sana özel cevap ;D ;D ;D kışı geçirmek, karda, çamurda, zevkle binmek için, ağırdan alıyorum :smiley: ;) :D 8)
Satarsam daha büyüğünü nasıl alacam, standart aldım nasıl uğraşıp yükselticem oda ayrı bir sorun ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Alıştık büyük arabalara tank gibi biniyoruz, bazen asfaltda diyer arabaya binince bunuda arıyoruz ticariler arasında :eek: :eek: :eek:
[/quote]SEvgili kardeşim ben fiyatına karışmam ama görüntü dediğin rakama denk düşüor zaten bence sorun yok umarım gönlüne göre satış olur ;D ;D ;D

Ama sen bunu satıcan bende sana benimkini satacaım ya ondan hadi biran önce gitsin buda bende benimkini sana vereyim telaşındayım ;D ;D ;D ;D

Tekrar hayırlı satışlar diliyorum

Etiketler

hagurel' Alıntı:
fiyat çok yüksek alınacak gibi değilki araçlar, para bu kadar kolay kazanılmıyorki zaten sitelerede bakıyorum araç fiyatları haddinden fazla yükseldi en iyisi bi otomobil alıp parayıda artırıp keyfe bakmak eğer 18000 lira civarı olsa bu aracı almak isterdim bencede etmesi gereken değer bu dur üst limit olarak yani sonuçta model eski

Daha önce fark olarak 10 istemiştim ama,
Hakan bey sizin araçla aradaki fark 8 000 olmuş, toplam 15 tane station wagon, 14 tane 4 runner var.
Benimki veya sizinki alt üst limit değerlendirmesini tekrar yaparda karar verirseniz,
Olursa sizin arabanızıda bir şekilde değerlendirebilirsem bayram sonu görüşürüz SAYGILAR.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-vectra-1998-station-vagon-full-28950259/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-4runner-arazide-asvaltta-4x4-luk-makina-31166855/detay

Merhaba Ömer benim her 2 aracım ile senin toyatayı takas düşünürsen eğer üzerini ödemende kolaylık sağlarım ve fiyatlarda da.selamlar.

Valla ben Nissan Terrano II 2.7 TDI düşünmeye başladım hem dizel tüple uğraşma yer derdi muayene derdi ortadan kalkıyor hem otomatik seçeneği var ne kadar doğru bir karardır Terranolar nasıldır bilmiyorum ama Nissan iyidir diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir..
Toyota kendini ıspatlamış diye düşünmüştüm ama fiyat olarak yanına yaklaşamaz oldum .... ???

dalyan' Alıntı:
Merhaba Ömer benim her 2 aracım ile senin toyatayı takas düşünürsen eğer üzerini ödemende kolaylık sağlarım ve fiyatlarda da.selamlar.

Valla Ertan abi senin ilanlarınada çok göz attım 8)
Bir önceki aracım dizel defenderdi ve gürültüsü, hantallığı beni öldürüyordu ::smiley:
Yani defenderin zevkini tatdım, mersedesde eskiden olsaydı düşünürdüm ;D
Toyotanında lükslüğü ve zevki daha fazla olan bir araba :eek:
Benim için olmazsa olmazlardan deyil SAYGILAR.

hagurel' Alıntı:
Valla ben Nissan Terrano II 2.7 TDI düşünmeye başladım hem dizel tüple uğraşma yer derdi muayene derdi ortadan kalkıyor hem otomatik seçeneği var ne kadar doğru bir karardır Terranolar nasıldır bilmiyorum ama Nissan iyidir diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir..
Toyota kendini ıspatlamış diye düşünmüştüm ama fiyat olarak yanına yaklaşamaz oldum .... ???

Hakan bey 8 000 tam isabetti ama sorun deyil :eek:
Nissan da düşünülmeyecek bir araç deyil ama alayım, bineyim, satayım diyene kadar bir sene geçer ::smiley:
Yakıt fazlalığı, rahatlığı vede hızı yada farklı bilgileri. Form içerisinde yeterinca bilgi alabilirsiniz 8)
Gerçi bende zarar etmeden alıp satıyor bindiğim kar diyorum ama görüşler vede düşünceler yinede farklılık arz ediyor SAYGILAR.

Terranoya baktım hoşlanmadım arkadaş bana göre değil
Bu arada zararsız araba satabiliyorsanız baya beceriklisiniz ben hepsinden 5-6 bin lira zarar etmeden satamadım daha..
Sizin bu toyoto da depar olayı nasıldır devirli kalkıp gidebiliyormu aracınız sahibinden.com daki ilanınızda videoyu seyrettim araç 110 km üzerine çıkamıyor gibi oralarada baya bi geç çıkıyor benim 2.6 pajeroda yaşadığım sıkıntılar bunda da mı var ne ?

hagurel' Alıntı:
Terranoya baktım hoşlanmadım arkadaş bana göre değil
Bu arada zararsız araba satabiliyorsanız baya beceriklisiniz ben hepsinden 5-6 bin lira zarar etmeden satamadım daha..

Karayollarından ihale ile defender aldım ve bir sene sonra satılık yazdım, ihaleye katılan herkez fiyatını bildiği halde zarar teklif etti :mad:
Ben bekledim nasılolsa ihtiyaç yok vede zevk için alınmış bir araç nede olsa artı gerçek değeriydi istediğim fiyat.
Severek alan bir arkadaş ustaya götürdüğünde usta bakmadı bile orjinal 50 bin km de 20 yıllık a :mad:aba gözün kapalı al dedi 8)
Tabi adamıda bayağı bilgilendirdi vede test yaparak yaptığımız iş yerini bulsun diyerekten :smiley: ;) :D

[attachment=1][attachment=2]

hagurel' Alıntı:
Sizin bu toyoto da depar olayı nasıldır devirli kalkıp gidebiliyormu aracınız sahibinden.com daki ilanınızda videoyu seyrettim araç 110 km üzerine çıkamıyor gibi oralarada baya bi geç çıkıyor benim 2.6 pajeroda yaşadığım sıkıntılar bunda da mı var ne ?

;D ;D ;D yaz boyu her hafta geredeye, kayınvalideye gittik ve yokuş yukarı yaptığım hız.
Gerçi hiçbir yokuşta böyle gitmiyor ama ;D ;D ;D
Videoyu durdurursanız gerede, birde bolu km sini görebilirsiniz.
Yolun sonunda tırı geçerken tam tepede hızdan düşünce videoyuda bitirdik.
Düz yolda 120, 130, yokuş aşagı 160 titreme bile yapmıyor. Lastiklerden %10 hızda fire veriyor.
Onuda gerededeki kavşaktaki hızı gösteren levhadan anadım :eek:
Her geçtiğimde yavaş hızınız 50, 60 diyor kavşak içi, gerçi o göbeğe hergün bir araba çıkıyor ama ::smiley:

Senin sorun benim sattığım 2.5 dizel defenderdeki gibi sanırım ???
Kalkışında vede gidişinde hiçbir sıkıntı yok. Ustaya sordum birazdaha hızlı olması için diye,
Yalnız lastikleri orjinal olursa standart, araba uçak gibi olur dedi sana ;D ;D ;D bende yok tank gibi olsun dedim.
Gidemiyeceği yol, çıkamayacağı yokuş yok tabi 33 lük lastiklerle arazide :smiley: ;) :D 8)

Foto(377).jpg

Foto(429).jpg

kavşak konusunda çok haklısınız bir kaza benim önümde olmuştu aracınız güzel ama 8000 lira bana fazla geliyor kısmet diyelim bir değişiklik olursa haberdar ederim sizi

hagurel' Alıntı:
kavşak konusunda çok haklısınız bir kaza benim önümde olmuştu aracınız güzel ama 8000 lira bana fazla geliyor kısmet diyelim bir değişiklik olursa haberdar ederim sizi

Hayırlısı diyelim Hakan bey, biraz niyetim kışı çıkartmaktı bu araçla.
Gelen gideni aratıyor derlerya, bayramda gene defenderi aradım ;D ;D ;D
10, 12 kişi biniyor bayramlarda canlı bir gezi yapıyorduk aaaaiiille boyu :smiley: ;) :D 8)

Defender eğer sürekli bizim buralarda gerede civarlarında binilecek ise tercih edilecek olan bir araç
Bende 1994 2.6 pajero vardı bende onu arıyorum şimdiki aracım Vectra yı defener ile takas ediyorlar ama bana göre biraz ağır bir araç uzun yolda kullanamam

Hakan bey buradaki mesajınıza yasaktan dolayı sahibinden.com'dan cevap vermiştim ama 10 gün sonra kalkmış nasıl olduysa.
Hem ilan güncellenmiş olur, hemde sizlere selam gönderelim burdan SEVGİLER SAYGILAR.

ANKARA' Alıntı:
Hakan bey buradaki mesajınıza yasaktan dolayı sahibinden.com'dan cevap vermiştim ama 10 gün sonra kalkmış nasıl olduysa.
Hem ilan güncellenmiş olur, hemde sizlere selam gönderelim burdan SEVGİLER SAYGILAR.
hayırdır ne yasağı ??? ??? ??? ;D

Hoşgeldiniz tekrar,,,, başkalarının çıkarları veya kazançları için birbirimizi yasaklamamıza veya kırmamıza hiç gerek yok ilgililere duyrulur

bsayil' Alıntı:
hayırdır ne yasağı ??? ??? ??? ;D

10 gün önce senin yazının peşine bir yazı kondurmuştum okumadınmı ;D ;D ;D
Bu 3. ve sanırım son olacaktı Barbaros, gerçi yasaktan sonra yazmıştım ama iletişim bölümünden ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :eek: :eek: :eek:
Ben bir köy buldum gezenbilir, dokuzkere kovulmadan gitmem diye ;D ;D ;D

hagurel' Alıntı:
Hoşgeldiniz tekrar,,,, başkalarının çıkarları veya kazançları için birbirimizi yasaklamamıza veya kırmamıza hiç gerek yok ilgililere duyrulur

Teşekkürler, valla bu kimin ayıbı diye kimseyi sorgulamak istemiyoruz, çünkü bizdede var biraz insanın damarına basma olayı :smiley: ;) :D 8)

ben bu aracın hastasıydım kardesim...
caglar abinin hazırladığı süper bi aletdi.
ama ne yazıkki alamadım :'(
arac satıldı sanıyorum yine ankarada ama son durumu nedir bilmiyorum ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR