ANKARA
TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY
Ynt: 1992 TO YO TA 4 RUNNER
Güncellemek deyilde kışı geçirmek istediğimi yazıyım
8)
Güncellemek deyilde kışı geçirmek istediğimi yazıyım
doruk5910' Alıntı:abi bu nası bi araba birazcık bilgi verebilirmisiniz ben yeni üyeyim de ne bu araçlar hakkında nede buna benzer şeyler hakkında pek bilgim yok da ;D ömer kardeşim selamlar nasılsın hayırdır neden satılığa çıkardın kocaoğlanı sıkıldınmı yoksa
bsayil' Alıntı:hayırlı satışlar şaşırdım ama sanırım iyi bir plan vardır ;D ;D ;D
Poyraz' Alıntı:Ben de takibe alayım bakalım...![]()
![]()
![]()
![]()
Poyraz' Alıntı:Haklısınız. Uzakdoğulular bizden daha erken davrandı. Ancak japonlar ve kore'liler her ne kadar kaliteli, sorunsuz arabalar üretseler de amerikan, alman ve italyan arabaları gibi kendilerine özgün stili, karakteristiği veremiyorlar hala!
Sizin araçta da bir amerikan karakteri var sanırım birazcıkANKARA' Alıntı:Takibe almadan önceki mesajında süper profesyonelce cevap![]()
![]()
8)
Poyraz' Alıntı:Sakıncası yoksa araç hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz?
1. Aracın şehiriçi / şehirlerarası / arazide yakıt tüketim değerleri nedir acaba?
2. Aracın şehiriçi / şehirlerarası / arazide/ rampada performansı, ivmelenmesi nasıl?
3. Aracı Çağlar beyden aldıktan sonra herhangibir değişiklik, ekleme, modifikasyon yaptınız mı acaba?
Saygılar...
skydiver26' Alıntı:Hayırlı satışlar aracınızın Maşallah' ı var.... Kendi aracımı satarsam kapınızı çalabilirim....
Merhabahagurel' Alıntı:fiyat çok yüksek alınacak gibi değilki araçlar, para bu kadar kolay kazanılmıyorki zaten sitelerede bakıyorum araç fiyatları haddinden fazla yükseldi en iyisi bi otomobil alıp parayıda artırıp keyfe bakmak eğer 18000 lira civarı olsa bu aracı almak isterdim bencede etmesi gereken değer bu dur üst limit olarak yani sonuçta model eski
Öncelikle araç Ömer beyin aracı, herkesin kendi aracına istediği bedeli biçmeye hakkı var, saygı duymak gerekir. Ben sizin mesajınıza istinaden kendi görüşümü yazmak isterim, amacım araç sahibini çok istiyor diye eleştirmek değil, umarım yanlış anlaşılmam. Her tür araçta modelin eskiliği önemlidir bence bakımıyla beraber. Bakımla zamanın ve kullanımın getirdiği eskimeyi yavaşlatıyoruz. Fiyatlar artmıyor demişsiniz, ama bu aracı Çağlar bey satarken dahi daha az bir fiyat istemiş bundan 1,5 yıl önce. Araca daha sonradan da bir ekleme yapılmamış. Aracın fiyatının geçen zamanla düşmesi gerekirken şu anda daha da yüksek isteniyor. Kısacası araçlar eskidikçe fiyatlar düşmüyor, yükseliyor anlaşılan.dalyan' Alıntı:Merhaba
Öncelikle bu tip araçlarda modelin eskiliği çokda önemli değildir,önemli olan aracın bakımlı olması ve donanımıdır.Ayrıca da fiyatlar artmıyor aksine azalıyor ve yüksek modellerde de vergi olayı var burada üçün beşin hesabını yapanlar 3-5 bin vergiyi nasıl verecekler oda ayrı bir konu,selamlarımla.
ANKARA' Alıntı:Arabam Çağlar'ın bir önceki toyotasıdır arkadaşlar.
Fiyatını 23.500 yazdık ama tek sorun pazarlık etmeden alacak bir arkadaş bulmak![]()
![]()
8)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26894.0
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-4runner-arazide-asvaltta-4x4-luk-makina-31166855/detay
bsayil' Alıntı:yahu budamı satılmadı daha ;D