1992 TO YO TA 4 RUNNER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ANKARA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,166

Etiketler
Ynt: 1992 TO YO TA 4 RUNNER

abi bu nası bi araba birazcık bilgi verebilirmisiniz ben yeni üyeyim de ne bu araçlar hakkında nede buna benzer şeyler hakkında pek bilgim yok da ;D ömer kardeşim selamlar nasılsın hayırdır neden satılığa çıkardın kocaoğlanı sıkıldınmı yoksa (yasaklı üyelerden biri anlarsın sen)

hayırlı satışlar şaşırdım ama sanırım iyi bir plan vardır ;D ;D ;D

doruk5910' Alıntı:
abi bu nası bi araba birazcık bilgi verebilirmisiniz ben yeni üyeyim de ne bu araçlar hakkında nede buna benzer şeyler hakkında pek bilgim yok da ;D ömer kardeşim selamlar nasılsın hayırdır neden satılığa çıkardın kocaoğlanı sıkıldınmı yoksa

Senin yeni üyeliğini sevsinler, alışkanlık yaptı her sene al sat farklı farklı tat ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
hayırlı satışlar şaşırdım ama sanırım iyi bir plan vardır ;D ;D ;D

Senin arabandan önce satarsam seninkini alcam ;D ;D ;D
Gerçi sattığım defenderide unutamadım şu tenekeler varya Lokman abinin 2 tane aldığı:eek: :eek: :eek:

Poyraz' Alıntı:
Ben de takibe alayım bakalım... ;) :D :D :D

Takibe almadan önceki mesajında süper profesyonelce cevap :smiley: ;) :D 8)

Poyraz' Alıntı:
Haklısınız. Uzakdoğulular bizden daha erken davrandı. Ancak japonlar ve kore'liler her ne kadar kaliteli, sorunsuz arabalar üretseler de amerikan, alman ve italyan arabaları gibi kendilerine özgün stili, karakteristiği veremiyorlar hala!

Senin arabandan önce satarsam seninkini alcam ;D ;D ;D
Gerçi sattığım defenderide unutamadım şu tenekeler varya Lokman abinin 2 tane aldığı:eek: :eek: :eek:

[/quote] ;D ;D ;D ;D hayırlısı benimki duruyor zaten ;D ;D ;D

ANKARA' Alıntı:
Takibe almadan önceki mesajında süper profesyonelce cevap :smiley: ;) :D 8)
Sizin araçta da bir amerikan karakteri var sanırım birazcık :smiley: ;) :D 8)
Güzel araç hayırlı satışlar dilerim...

Sakıncası yoksa araç hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz?
1. Aracın şehiriçi / şehirlerarası / arazide yakıt tüketim değerleri nedir acaba?
2. Aracın şehiriçi / şehirlerarası / arazide/ rampada performansı, ivmelenmesi nasıl?
3. Aracı Çağlar beyden aldıktan sonra herhangibir değişiklik, ekleme, modifikasyon yaptınız mı acaba?

Saygılar...

Poyraz' Alıntı:
Sakıncası yoksa araç hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz?
1. Aracın şehiriçi / şehirlerarası / arazide yakıt tüketim değerleri nedir acaba?
2. Aracın şehiriçi / şehirlerarası / arazide/ rampada performansı, ivmelenmesi nasıl?
3. Aracı Çağlar beyden aldıktan sonra herhangibir değişiklik, ekleme, modifikasyon yaptınız mı acaba?
Saygılar...

Arabamın rahatlığına diyecek yok. Şehir içinde çok zevkle binilecek bir araç yaklaşık 350 yakıyor.
3 ay boyunca her hafta geredeye gittim 313 yada 300 diyebiliriz şehirler arasına.
Arazide 400'ü zorlar sürekli kullanırsanız. Gerçi ben acemice olacak ama zorlayacagını kestirdiğim yerler haricinde 4x4 e atmadım.
Tüp filitresini temizlettikten sonra tüp bitmeden hiç benzine atmadım vede hertürlü arazide zorlanmadan yol aldım.
4x4'de insanların çıkamayacağı yada zorlanacağı yerden çıktım. Yani çıkmayacağı yer yok.
Aynı yeri defenderle zor çıktım, sorentoyu zorladım, bundan sonrakinide o toprak yokuşa kesin vuracağım.
Çağlardan sonra hiçbirşey yaptırmadık sadece şarz dinamosu vede konjektürünü deyiştirdik sigorta atması sonucu.

Asfaltta önde, arazide artçı 2 fotoğraf daha gönderelim.

[attachment=1][attachment=2]

145.jpg

140.jpg

Hayırlı satışlar aracınızın Maşallah' ı var.... Kendi aracımı satarsam kapınızı çalabilirim....

skydiver26' Alıntı:
Hayırlı satışlar aracınızın Maşallah' ı var.... Kendi aracımı satarsam kapınızı çalabilirim....

Teşekkürler Murat bey. Durduğu müttedce nezaman derseniz.

Sonradan aklıma gelen:
Yukardaki açıklamada yakıtla ilgili cevabeni lastilkerin normal olması durumunda yaklaşık %25 düşme şansı olduğudur.

fiyat çok yüksek alınacak gibi değilki araçlar, para bu kadar kolay kazanılmıyorki zaten sitelerede bakıyorum araç fiyatları haddinden fazla yükseldi en iyisi bi otomobil alıp parayıda artırıp keyfe bakmak eğer 18000 lira civarı olsa bu aracı almak isterdim bencede etmesi gereken değer bu dur üst limit olarak yani sonuçta model eski

hagurel' Alıntı:
fiyat çok yüksek alınacak gibi değilki araçlar, para bu kadar kolay kazanılmıyorki zaten sitelerede bakıyorum araç fiyatları haddinden fazla yükseldi en iyisi bi otomobil alıp parayıda artırıp keyfe bakmak eğer 18000 lira civarı olsa bu aracı almak isterdim bencede etmesi gereken değer bu dur üst limit olarak yani sonuçta model eski
Merhaba
Öncelikle bu tip araçlarda modelin eskiliği çokda önemli değildir,önemli olan aracın bakımlı olması ve donanımıdır.Ayrıca da fiyatlar artmıyor aksine azalıyor ve yüksek modellerde de vergi olayı var burada üçün beşin hesabını yapanlar 3-5 bin vergiyi nasıl verecekler oda ayrı bir konu,selamlarımla.

dalyan' Alıntı:
Merhaba
Öncelikle bu tip araçlarda modelin eskiliği çokda önemli değildir,önemli olan aracın bakımlı olması ve donanımıdır.Ayrıca da fiyatlar artmıyor aksine azalıyor ve yüksek modellerde de vergi olayı var burada üçün beşin hesabını yapanlar 3-5 bin vergiyi nasıl verecekler oda ayrı bir konu,selamlarımla.
Öncelikle araç Ömer beyin aracı, herkesin kendi aracına istediği bedeli biçmeye hakkı var, saygı duymak gerekir. Ben sizin mesajınıza istinaden kendi görüşümü yazmak isterim, amacım araç sahibini çok istiyor diye eleştirmek değil, umarım yanlış anlaşılmam. Her tür araçta modelin eskiliği önemlidir bence bakımıyla beraber. Bakımla zamanın ve kullanımın getirdiği eskimeyi yavaşlatıyoruz. Fiyatlar artmıyor demişsiniz, ama bu aracı Çağlar bey satarken dahi daha az bir fiyat istemiş bundan 1,5 yıl önce. Araca daha sonradan da bir ekleme yapılmamış. Aracın fiyatının geçen zamanla düşmesi gerekirken şu anda daha da yüksek isteniyor. Kısacası araçlar eskidikçe fiyatlar düşmüyor, yükseliyor anlaşılan.

ANKARA' Alıntı:
Arabam Çağlar'ın bir önceki toyotasıdır arkadaşlar.
Fiyatını 23.500 yazdık ama tek sorun pazarlık etmeden alacak bir arkadaş bulmak :smiley: ;) :D 8)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26894.0
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-4runner-arazide-asvaltta-4x4-luk-makina-31166855/detay

Herkesin gürüşüne saygılıyız arkadaşlar.
Bugüne kadar 10 araba aldım sattım, deyişik deyişik bindim zevk için.
İlk mesajdan alıntı yaptım. Burdaki ince ayrıntı arabayı vereceğim fiyatın 22 olmasını kastetmekti.
Yoksa Çağların linkini verdimki fiyat vede araç hakkında eskiye dönük biraz fazla bilgi olsun.
Çok mesaj geldi takas olayınıda bildiğimden 1.500 fazla yazdım gerçi sahibindendede deyerlendirme yapılırsa,
aksesuarlarıyla yaklaşık arabanın değeri ortaya çıkıyor.

bsayil' Alıntı:
yahu budamı satılmadı daha ;D

Sana özel cevap ;D ;D ;D kışı geçirmek, karda, çamurda, zevkle binmek için, ağırdan alıyorum :smiley: ;) :D 8)
Satarsam daha büyüğünü nasıl alacam, standart aldım nasıl uğraşıp yükselticem oda ayrı bir sorun ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Alıştık büyük arabalara tank gibi biniyoruz, bazen asfaltda diyer arabaya binince bunuda arıyoruz ticariler arasında :eek: :eek: :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR