1992 Jeep Cherokee Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pckedi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,261

pckedi

Ana Kamp
Mesajlar
30
Tepkime Puanı
0
Yer
ankara
1992 JEEP Cherokee Classic Motor Hacmi : 4000cm3 Vites : Auto
bir araç almak istiyorum satıcı bana lpg ile 300 kuruş yaktığını söyledi şehir içi bu ne kadar doğru olabilir, birde araç çalıştığında çok fazla egsoz gazı çıkardı yağ yakma ihtimali yüksekmi yoksa bu buharmı.Tabi almadan önce bir ustaya götüreceğim baktıracağım en önemli yerler nelerdir.

birde JEEP Cherokee alma çok yakar parçası pahalıdır. okadar eski araca para verilmez gibi sözlerden sıkılmış durumdayım. Bunu söyleyen arkadaşlar jeep binmemiş kulaktan duyma bilgilerle beni yönlendirmeyen çalışan iyi niyetli arkdaşlar.

Benim şu an 2005 model tofaş marka bir binek aracım var dizel 1300cm3 enjektörleri arızalı olması sebebi ile km 250 kuruş yakıyor ş.içi sizce 4x4 bana çokmu gelir denildiği gibi.parçası çokmu pahalıdır 92 model Cherokee 2005 model tofaş dan konforludur sanırsam. JEEP Cherokee kullanan arkdaşlardan bana samimi tavsiyeler vermesini rica ediyorum. kafaya koydum alacam artık bir JEEP Cherokee

arkadaşlar birde baktığım şu araç var 1994 Cherokee Model Sport Motor Hacmi 2500 cm3 Vites Manuel
ustalardan tavsiyeler almak istiyorum ilk araca göre artı ve eksilerinelerdir aralarında çok fazla fiyat farkı yok.
 

Etiketler
Ynt: 1992 Jeep Cherokee Hakkında

367 kere görüntülenmiş kimse cevap vermemiş ,cevap vermeye gerek duymamış yada.bu tür bir forumda bu tür bir soruya cevap vermek için neler yapmak gerekir arkdaşlar...
aracımı aldım ve forumdan yardım almadan. yetkili bu konuyu silebilir gereksiz bir başlık sanırım. hepinize teşekkür ederim.
 

Ynt: 1992 Jeep Cherokee Hakkında

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22046.0 aramıza hoş geldin sanırım ilgilendigin konu burada tartışılıyor benim fikrime gelince tofaştan tabiki yakıt ve masraf olarak daha fazladır km de en az350. 400 krş gibi yakar parça sıkıntısı yoktur,japon araçlara göre parçası daha uygundur .modifiyesi kolaydır ,
 

Ynt: 1992 Jeep Cherokee Hakkında

teşekkürler aracı 1 yıl önce aldım ve hemen birde manuel service edindim. bu arada ilandaki ikinci aracıda aldım 4 ay önce . Yükseltme kitini bu hafta takacam sanırım bakalım neler olacak. olay bu imiş manuel service
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,035
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst