1992 4000 CC YAKITI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ÜMT01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,288

ÜMT01

Yeni Üye
ARKADAŞLAR MERHABA 20 GÜN ÖNCE 1992 4000CC JEEP ALDIM AMA ÇOK YAKIYOR 20 LİRALIK GAZLA 30KM GİDİYOR NEDEN SİZCE BİLGİSİ OLAN VARMI BENZİNDEDE 18 KM GİDİYOR SORUNU NERDE ACEMİSİYİM ARACIN BİRAZ

Etiketler
Ynt: 1992 4000 CC YAKITI

4.0 cc kullanıcılarından cevap gelecektir ancak ben sorunuzu okuyunca dehşete düştüm normaldir diyecek olmaz sanırım benimde hayallerim yıkılır çünkü yakından takipteyim neden mi bende 93-96 arası 4.0 cc Grand Cherokee ye niyetliyim temiz araç aranıyorum. inşallah basit bir arızadan kaynaklanıyordur. Aracınızı güzel günlerde kullanın. Darısı başıma ;)

VALLAHİ BİLMİYORUM İNŞALLAH KÜÇÜK BİŞEYDİR YAKITI HALLEDERSEK ARABA SÜPER

ÜMT01' Alıntı:
NEDEN OLABİLİR BİLENİNİZ YOKMU????

buji buji kabloları
hava filtresi
ayarsız motor
bakımsız lpg
lastikler
yükseltme
enjektörler
lpg regualtörü

daha birçok sebep olabilir...normal değil tüketiminiz...en son servise ne zaman uğradınız hem lpg hem motor için...

lpg 4 gün önce yenilendi motor 3 ay önce yapıldı yapıldı mersinde usta yok herhalde bunun için

İlk 4*4 aracınız mı? Benim ilk olacak sorması ayıp kaç km de hangi ilden ve kaça aldınız? Kafamda 40 tilki geziyor. Araç cherokee olunca birde acemi olunca sorular kafamda çarpışıyor. Vergi dedikleri gibi 285 tl mi alış satış ne tuttu sigortası ne kadar gibi bilmediğim cevaplar var. :-\

ÜMT01' Alıntı:
lpg 4 gün önce yenilendi motor 3 ay önce yapıldı yapıldı mersinde usta yok herhalde bunun için

evet aslına bakarsanız usta çok önemli büyükşehirler dışında bu tarz araçların ustaları az bulunuyor sizin için dezavantaj. gerçi istanbulda bile iyi diye gittiğiniz ustalardan memnun kalmayabiliyorsunuz biraz da şans faktörü var. motor 3 ay önce yapıldı derken komple sıfırlanıp mı yapıldı birkaç parça revize edilerek mi yapıldı bilen birimi yaptı bu işlemi kullanılan parçalar vs bir sürü etken var. lpg ayarının kısıldığını duymuştum bende romano lpg var servisim ısrarl olmaz diyor ama yapanlar olduğunu biliyorum. çekiş biraz düşüyormuş ama tüketimi de azaltıyor bu arada aracınız 2 çeker mi 4 çekermi kullanıyorsunuz 4 çeker kullanmak da tüketimi arttırır. bende 96 5.2 zj var 20 tl lpg ile 40 km gidiyorum ki istanbulda lpg litresi 1.98 tl civarında sizin oralarda daha düşük olması gerekiyor %20 daha ucuz diye biliyorum anadoluda lpg litresi...

mertbirincioglu' Alıntı:
buji buji kabloları
hava filtresi
ayarsız motor
bakımsız lpg
lastikler
yükseltme
enjektörler
lpg regualtörü

daha birçok sebep olabilir...normal değil tüketiminiz...en son servise ne zaman uğradınız hem lpg hem motor için...

Mert bey cevaplamış konuyu...

en basitinden sistem gaz kaçırıyor bile olabilir...

butros' Alıntı:
İlk 4*4 aracınız mı? Benim ilk olacak sorması ayıp kaç km de hangi ilden ve kaça aldınız? Kafamda 40 tilki geziyor. Araç cherokee olunca birde acemi olunca sorular kafamda çarpışıyor. Vergi dedikleri gibi 285 tl mi alış satış ne tuttu sigortası ne kadar gibi bilmediğim cevaplar var. :-\

inşallah aradığınız aracı bulursunuz cherokeeden kormayın düzgün bi araç bulduktan sonra yıllarca kilometrelerce sorun çıkarmayabilir...iyi bir usta bulursanız bakımları da çok rahatsız etmez.parça sıkıntısı yok zaten. vergisi 15 yaş üstü için bu civarlardadır sorun olmaz. alış satış artık çok tutmuyor 100 tlnin altında diye biliyorum yeni sistemde... sigortadan kastınız kasko ise 1000 tl civarında tutar kaskosu. net rakam isterseniz bana aracın tam marka modeli ve plakasını verirseniz size bir teklif yollayabilirim. kendim sigorta acentesiyim.elimden gelen kolaylığı gösteririm.

997799' Alıntı:
Mert bey cevaplamış konuyu...

en basitinden sistem gaz kaçırıyor bile olabilir...

evet gaz kaçırma olayını da yaşadım. motoru stop ettikten sonra fısss diye ses geliyordu gittim lpg servisine aaaa filtre çatlamış ordan kaçırıyor dediler....eee dedim size geliyorum bakıma siz taktınız daha 10.000 km olmadı dedim. baktılar ettiler 9000 km olmuş zaten bakım vakti gelmiş genel lpg bakımı yapalım indirim yapalım dediler ...üstünde durmadım fazla indirimli olarak yaptılar ....yani diyeceğim lpg kaçırma bile olabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR