1992 4000 CC YAKITI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ÜMT01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,292

Etiketler
Ynt: 1992 4000 CC YAKITI

büyük lastik, ekstra ağırlık ve yükseltme mutlaka tüketimi arttırır
sonuçta aracın aerodinamiği lie oynuyoruz

mertbirincioglu' Alıntı:
inşallah aradığınız aracı bulursunuz cherokeeden kormayın düzgün bi araç bulduktan sonra yıllarca kilometrelerce sorun çıkarmayabilir...iyi bir usta bulursanız bakımları da çok rahatsız etmez.parça sıkıntısı yok zaten. vergisi 15 yaş üstü için bu civarlardadır sorun olmaz. alış satış artık çok tutmuyor 100 tlnin altında diye biliyorum yeni sistemde... sigortadan kastınız kasko ise 1000 tl civarında tutar kaskosu. net rakam isterseniz bana aracın tam marka modeli ve plakasını verirseniz size bir teklif yollayabilirim. kendim sigorta acentesiyim.elimden gelen kolaylığı gösteririm.

Mehmet bey yaşlı araçlara kasko yapıyormusunuz, 5 yaş üstü araçlara bile kasko yapmayan firmalar var ?

moonwalker_arc' Alıntı:
Mehmet bey yaşlı araçlara kasko yapıyormusunuz, 5 yaş üstü araçlara bile kasko yapmayan firmalar var ?

uğur bey dediğiniz doğru 5 yaş üstüne yapmamaya gayret gösteriyor şirketler. ne kadar doğru tartışılır ama ben yaş sınırı uygulmayan bir şirketle çalışıyorum. Bana tckimlik plaka marka model bilgilerini gönderirseniz size birkaç alternatif teklif göndereblirim tercih bütçe sizin. Ayrıca aracınızda fabrika çıkışında üzerinde olmayan yani sizin ekstra taktığınız jant-lastik-sepet vs var ise onların da bedellerini bana söyleyin eksik sigorta yapmamış oluruz. beni en çok ürküten kaporta boya hasarları değil aracın çalınması ve başka bir araca veya şahısa verebileceğim zararlar o nedenle kaskosuz adım atmam yıllardır. zaten hasarsızlık indirimim tavana ulaştığı için çok birşey tutmuyor benim aracın kaskosu da....mail adresim mert@onlinesigorta.com.tr 0533 282 31 47
görüşmek üzere..

ilkakdeniz' Alıntı:
büyük lastik, ekstra ağırlık ve yükseltme mutlaka tüketimi arttırır
sonuçta aracın aerodinamiği lie oynuyoruz

kesinlikle haklısın....ben sadece 2 inch get ve m/t lastik taktıktan sonra bile 50 kuruş farketti tüketimim tabi ki artı yönde...bu kadar etkilimidir bilmiyorum ama başıma geldi.

92 xj kullanıyorum aracım standart ve üzerinde eski sistem gaz var, gaz 1.78 tl iken 0.30 tl yakıyor du normal kullanımda ama arabayı hoplatıyım zıplatıyım deyince 0.40 tl çıkıyo.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR