1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pajemog Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,937

pajemog

atamadığın her taş ıskadır!! harekete geç.
Yer
İSTANBUL
iyi günler gezenbilir ailem..:smiley:

Ben iki ayı aşkındır bir abimizden hiiç kullanmadığı kmsi 260.000 de olan 4.2 24 valf DİZEL motoru üç kilidide yerli yerinde birazcık yatmış( 4 yıl) bakımları geçen ay yapılıp muayeneden geçmiş durumda. vx 80 4.2 disel aracını uykum kaçarcasına düşünmekteyim. durumlarım fena beni Kürşad Ergan arkadaşımda biraz ürkütünce Size döndüm . nedir ne değildir abilerim bi cevap bi yorum bi durum alayım dedim. SAYGILARIMLA..

IMG_1737.JPG

Etiketler
Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

Gökhan Bey selamlar,

vx80 benim de hayalini kurduğum bir araçtır, fiyatlarının yüksekliği sebebiyle öylede kalacak sanırım...aracın ilanı var mı, incelemek isterim.

yetkin

arac ilana hıc gırmedı fıyatı 35.000 tl ye bıtırdık . muayane vs hersey tamam. motor 263.000 de lakın dızel ıyı bakımı yoksa nasıldır. zarar gorurmuyum telaşı sardı . baktırıcaz. Vecihi ustaya sonrasında almayı planlıyorum. ama 92 model olması, 98 ler kadar performans sergılermı sergılemezmı? ne yakar kaç lt harcar kmde soru işareti benım ıcın

Bi araştırayım ; )) fj 80 ise güncel değer nedir sizce

pajemog' Alıntı:
Bi araştırayım ; )) fj 80 ise güncel değer nedir sizce
Bence max sizin dediğiniz rakamlar olmalı... Eğer ön arka kumadalı diff locklu FJ80 ise daha değerlidir ancak VX80 ciddi değişik bir araç. Sunroof, elektrikli camlar, deri döşeme, otomatik vites, kapı döşemeleri, üste alta açılan bagaj kapağı vs vs herşey farklı.

Ben sayayım ; dört cam otomatik Manuel'in vites, ön orta arka kilit orta kilit hatta iç foto atayım
etyremyv.jpg
pujutyhe.jpg

Sun roof vx 80 kazalıdan alınma orijinal buzdolabı

Yan basamaklar üstte tavan rayı

Resimlere bakınca benim bildiğim ancak 80 diyorum fj yada vx yada vxr ayrımını. Yapamam fotoları detay attım sizden bakmanızı ve düşüncenizi beklerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR