sn. ömer kardeşim 06 et sende anladığım kadarıyla senden önce ben bi niyetlenmiştim o araca fakat kısmet olmamıştı takasa razı gelmemişti harman kia ne zaman int araç arasam bu kia 4x4 ü mutlaka arıyordum ankadara hüseyin abiden aldım ankaradan yoğun kar yağışında geldim yaşadığım tek sorun gaz halatı dondu ve takılı kaldı bende cikreyi sonuna kadar açıp 5 vites sabit geldim karabükte gaz halatını söküp tamir ettim başka bi sıkıntı yaşamadım aracın özellikleri beni cezbetti klima,4x4, hd direksiyon vs. daha dişime göre bi rampa bulupta aracı vurmadım yokuşa 7 bin civarı mal oldu bana ama bu araca yapacağım hiç bir masrafa acımam çünkü emsali yok ben bartın amasradayım polis memuruyum ismim osman yolun düşerse beklerim. uyumlu motor takma işi bi çare bulursan haberim olsun ama aracı titretir çalışırken kasaya dengeleme işi biraz zor diye düşünüyorum ama ona da bi çare vardır illaki şimdilik bu şekilde kullanmaya devam edecem. buralarda usta bulmak zor. triger seti aldım ankaradan 1 aydır arabada duruyo takacak usta bulamadım. trigerin durumunu hiç bilmiyorum belki çok iyi belkide bitik . klima faal durumda olduğu için radyatörü sökmek istemiyorum. sıkıştırmadan kullanacam artık çok uzattım. görüşmek dileğiyle hayırlı günler...