1991 Land Rover Defender 110 Tavan Bagajı (Roof Rack) Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan agorgun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,118
Ynt: 1991 Land Rover Defender 110 Tavan Bagajı (Roof Rack) Arıyorum

AYNI ARAÇTAN BENDE ALDIM YAPTIĞINIZ DEĞİŞİKLİKLERİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ MEMNUN OLURUM
BEN LASTİK ALDIM
ORTA KONSOL YAPTIRDIM
SİSLERİ TAKTIRDIM
JANT ARIYORUM

Etiketler

mke' Alıntı:
Ne kadara satın almıştınız?

İlk sayfadaki ilk rakam ne idi? :smiley:

ilk sayfanın ilk rakamı 7000 TL idi , Birinci sayfanın dolması göz açıp kapayıncaya kadar geçti ;D

kokteknik' Alıntı:
AYNI ARAÇTAN BENDE ALDIM YAPTIĞINIZ DEĞİŞİKLİKLERİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ MEMNUN OLURUM
BEN LASTİK ALDIM
ORTA KONSOL YAPTIRDIM
SİSLERİ TAKTIRDIM
JANT ARIYORUM

Daha "yaptırma" kısmına gelemedik biz henüz "söktürme" aşamasındayız ;D Foto biraz eski şu anda tamamen çıplak, kumlanmaya gidiyor.

100_4160.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Daha "yaptırma" kısmına gelemedik biz henüz "söktürme" aşamasındayız ;D Foto biraz eski şu anda tamamen çıplak, kumlanmaya gidiyor.

100_4160.jpg

Teşekkürler, ihalelerdeki ortlama alım fiyatı bu veya biraz altı olmalı .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28410.0

bu link de arkadaş "Şasi jet ile temizlendi" demiş
acaba kumlamam mı? yoksa jet ile temizlemem mi?

aklımdaki bir soru da temizlelmeden sonra boya mı?
yoksa orjinalindeki gibi galvenizlemem mi?

Kumlama kesinle en iyi yöntem, jet denilen sanıyorum , döner tel fırça olması lazım, oda düz parçalar için kolay ve etkili bir yöntem ama şasi de girinti çıkıntı delikler çok fazla buralara fırca giremez.

Orjinalinde galvaniz yok, boyalıdır, ama galvaniz şasi üzerinde ek bir katman oluşuturuyor, paslanma ihtimalide çok zayıf, galvaniz üzerine tekrar antistatik toz boya yapılabilir. Hele araç defender gibi sürekli su ve çamur içinde dolaşan bir araçsa paslanmayı engelleyecek her yöntemin kullanılması fayda sağlar.

Selamlar

Bu daldırma galveniz bana biraz rizkli geliyor acaba isınınca deforme olma ihtimali varmıdır helede ön göğüsde galveniz yapanlar var tamamem ince sac
acaba diyorum ?

http://www.richardschassis.co.uk/defender.htm

yunus bager' Alıntı:
Bu daldırma galveniz bana biraz rizkli geliyor acaba isınınca deforme olma ihtimali varmıdır helede ön göğüsde galveniz yapanlar var tamamem ince sac
acaba diyorum ?

Galvanizleme sadece şasiye ve bir kaç parçaya uygulanmış, kaportaya değil.

discovery-V8' Alıntı:
http://www.richardschassis.co.uk/defender.htm

Buradakiler ve gördüğüm pek çok resim de şasi hep galvanizli.

mke' Alıntı:
Galvanizleme sadece şasiye ve bir kaç parçaya uygulanmış, kaportaya değil.
Kaporta aliminyum olduğundan tabiki uygulanmaz aslında olacak büyük bir elektrogalveniz kazanı o zaman hiç endişe etmeden aracın aliminyum olmayan bütün parçalarını elektrogalveniz yaptıracan ondan sonra 100 yıl çürümeme garantisi

satılık port bagajlar için mesajlarınızı bekliyorum
resimde gönderirseni memnun olurum iyi günler

bülent bey aracınız süper lastik ve jantlara ağzımın suyu aktı ;D allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

teşekkürler umarım en kısa zamanda sizde alırsınız iki tane sis aldım tavana bağladım çok hoş durdu onuda tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR