1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YlmzCnrYldrm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,060
Ynt: 1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım

Araca 20 bin tl Harcandı kilitli diferansiyele kadar var aracımda ama bende yardımcı olurum demiştim fiyatta böyle bir araç da türkiyede yok önce sitelere bir bakın yarın arayın bende elimden geleni Yaparım fiyatta iyi geceler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

evet işte yeni şampiyon

SAM_0549.JPG

Merhaba aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah, aracı kaça aldınız acaba bide doğudaki bir İlimizdenmi aldınız acaba.

bu seri pajero sağlam üretimdir daha sonraki yıllarda hyundai de galoper adıyla üretti

2.5 dizelini kullandım bir süre kağıt üstünde gücü düşük gözüksede araca yeterli geliyordu 31 inch lastik kullanmıştıkvinç takamamıştım ama gezdiğim yerlerde ihtiyacı da olmamıştı

uzun dönem sorunsuz bindim ihtiyacım olan parçaları çok aramadan direk aksaray daki parçacılardan bulabiliyordum aslında çokta ihtiyacım olmamıştı

iç donanım parçaları biraz sorunludur kapı döşemesi kalorifer peteklerini biraz sorunlu buldum ama bulunmuyor diye bir şey yok diğer markalara göre aracın piyasa da az olmasından yedek parça sorunu vardır

motor donanımı basittir anlamaycak usta azdır özellikle dizel versiyonunu L300 motoru ile aynıdır hatta en son çıkan L200 harici diğer modellerin motorlarınında alt yapısı bu motordur

3.0 lt versiyonu hyundai sonata da kullanılan V6 motordur

2.6 4 silindirli versiyonda basit mekaniği ile sorunsuz motordur çok usta çözebilir sistemini

Arkadaslar ben de mk1 ve mk2 hakkinda bir sey sormak istiyorum. Bunlarin arkasi makasli oldugundan yukseltmesi kolay fakat önün torsiyon oldugunu okuyorum nette. Torsiyonu yukseltmek hem zahmetli hem de maliyetli. Eger oyleyse hic yanasmak istemiyorum acikcasi.

yükseltmesi belli standartlarda olursa çok zorlamaz ama extreme bir işleme girerseniz kit lazım olacaktır

öncelikle ne kadar yükseltmek istediğiniz önemli

yükseltmesi belli standartlarda olursa çok zorlamaz ama extreme bir işleme girerseniz kit lazım olacaktır

öncelikle ne kadar yükseltmek istediğiniz önemli
Suan kullandigimiz 99 model nissan skystar aracimizin da onler torsiyon. Araci sadece 5cm kaldirmak istedik inanin suspansiyon cok gerildi ve hem rahatsiz edici oldu hem de ses yapmaya basladi sonra eski haline cevirdik.

Benim yapacagim en fazla yukseltme 5-7cm olur yani 2.5-3". Fakat torsiyon oldugundan ekstra parcalara ihtiyac oluyor. L200 gibi yayin ustune 5cm parca ile kolayca halledilebilse super olurdu.

Bu arada 93 sonrasi pajerolarin nasil acaba? Yay mi torsiyon mu?

şimdi öncelikle her aracın süspansiyonu malesef L200 kadar esnek ve yapısal değişikliklere uygun değildir

93 sonrası dendiğinde birkaç pajero modeli çıkıyor önümüze taaa günümüze kadar sizin seçenekleri daraltmanız gerekmekte ona göre yorum yapalım belli modellerde get koyarak çok kolay yükseltme olmakla beraber bazı modeller kit istemekte

Bu günlerde bir kaç Marka üzerinde takıldım kaldım..

90-93 Pajero.. Suzuki Vitara 1,6 yada 2,0

eli ayagı düzgün bulursam düşünüyorum.. Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR