1989 Rrc. Bu Aracı Bilen Var Mıdır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TolgaBas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,616

TolgaBas

Yeni Üye
1989 Land Rover Range Rover 3.5 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 357919328

RRC'lerle ilgileniyorum. Offroad Parkurlarında aracı yormak niyetim yoktur fakat istediğim zaman arazide de keyifle binileceğini düşündüğümden ve tasarımlarına saygı duyduğumdan bu araçlarla ilgilenmeye başladım. Malesef teknik bilgim, ilgimden daha az. Daha önce, daha da yaşlı araçlara sahip olmuşluğum var. Aracın yaşınan ötürü çıkabilecek sıkıntılar olacaktır. Genel olarak RRC'lerle ve bu ilandaki araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Selamlar.

Motor şanzımAn ve yururu masrafsiz olan off road yapmamış arkadaşımın aracını tavsiye edebilirim. Defender alacağı için fiyatı da makul tuttu. 1990 Land Rover Range Rover 3.9 Vogue 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 358753150

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bu aracı da görmüştüm. Bu araçlar arasındaki fiyat farkı neden olabilir acaba?
Bir de, İstanbul'da araçları gösterebileceğimiz bir servis ismi var mıdır?

Fiyat farkı kupanın çürüklerine göre, motor durumuna göre, ic Doseme, trim temizliğine göre değişiklik gösterebilir. İstanbul da bir çok özel servis mevcut ve bir çoğu da is yapmak icin bir suru şey çıkartırlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumda eski tarihli RRC konusunda yazılmış tüm yazıları okumaya çalıştım. Çıkardığım sonuç, kullanıcıların genel olarak araçlarını çok sevdikleri. Fakat alırken bazı detayların gözden kaçmaması gerektiği de yazılmış epeyce. Kaporta vs. konular dışında aracı bir ustaya göstermekten başka seçeneğim yok gibi. Şehir dışında olduğumdan aracı görmeye gittiğimde ustayı ayarlamış olmam gerekli. Bu konuda, bu kadar RRC kullanıcısından mutlaka bir kaç öneri alırım diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR