1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xflycam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,018
Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Mehmet_Can' Alıntı:
bende RRC kullanıyorum ve bence hiç motor değişimi yapmayın derim size V8 gibisi yok gerçi benim motorum daha yeni rektifiye oldu ancak V8den çok ama çok memnunum.

ilham vermek açısından aracımın bikaç fotosu:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Mehmet Bey merhabalar
Aracınızın Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde duruyor olma ihtimali var mı? :smiley:

Etiketler

Mehmet_Can' Alıntı:
RRC v8'lerin zayıf ve oldukça verimsiz bir motora sahip olduğu söylentisi var ortalıkta , yani rektefiye etseniz iş görmez , değiştirlmeli gibisnden konuşuluyor. Sizin aslanı gördükten sonra fikrim netleşti. V8 V8dir arkadaş. :smiley: :smiley:

xflycam' Alıntı:
evet satıyorum fatih bey niyetim dizel bir araca dönmek

hayırlı satışlar hakan bey. niyetim var gibi, netleşirse rahatsız ederim sizi..

Assasin' Alıntı:
RRC v8'lerin zayıf ve oldukça verimsiz bir motora sahip olduğu söylentisi var ortalıkta , yani rektefiye etseniz iş görmez , değiştirlmeli gibisnden konuşuluyor. Sizin aslanı gördükten sonra fikrim netleşti. V8 V8dir arkadaş. :smiley: :smiley:

diğer forumlarda rrc lere gönül vermiş bir kaç kişi var. v8 leri enjeksiyon sisteminden kurtarıp edelbrock karbüratör kiti uygulamışlar ve +25 30 hp elde ettiklerinden bahsetmişler. durum da böyle olunca 3.5 efi 163 hp den 200 hp lere yaklaşıyor ki güzel bir revizyon işlemi ile başarılı olmamaları konusundaki düşüncelerim uçtu gitti.

diğer yandan ankarada ki iyi landçılardan bir usta ile görüştüm. ne dersin bu rrc ler hakkında dedim. demez olaydım. şu elimde ki levye ile döverim seni dedi. :smiley:

Hakan Bey,

Aracinizi satmaktan vazgecerseniz ben ic mekan acisindan bayagi ugrastim aracimla, linkte gorebilirsiniz;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70496.40

3.5 v8leri kullanmadim ancak 3.9 kendi olcumumle 10.9 saniyede 100 km ye ulasiyor. Fabrika verisi 11.5 saniye. Kesinlikle bir 5.9 cherokee degil ancak yavasta degil 1992 senesi sonucta.

gonencmete' Alıntı:
Hakan Bey,

Aracinizi satmaktan vazgecerseniz ben ic mekan acisindan bayagi ugrastim aracimla, linkte gorebilirsiniz;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70496.40

3.5 v8leri kullanmadim ancak 3.9 kendi olcumumle 10.9 saniyede 100 km ye ulasiyor. Fabrika verisi 11.5 saniye. Kesinlikle bir 5.9 cherokee degil ancak yavasta degil 1992 senesi sonucta.

10,9 sanayi arazi araçları için çok güzel bir değer bence...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR