1984 CJ8'e 1996-97 Grand Cherokee 5.2'nin Yürürünü Montajlama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinanmutlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,290
Ynt: 1984 CJ8'e 1996-97 Grand Cherokee 5.2'nin Yürürünü Montajlama

iyi bir planlama ve iyi ustalarla çalışıldığında neler neler oluyor, bu mu olmayacak. önemli olan bütçe, bilgi, tecrube ve sabır. sanayide öyle ustalar var ki.

Etiketler

istedkten sonra herşey olur.. kesinlikle olumsuz düşünmeyin..
her araç gibi uğraştıracaktır, aklı çalışan, el alışkanlığıyla ezber iş yapmayan ustalarınız olursa çok da zorlanmazsınız..
uygulama esnasında düşünerek hareket edin, tekrar tekrar kesip biçmek zorunda kaldığınızda yılgınlık yaratabilir.

şimdiden kolay gelsin, umarım denk gelir de birkaç örnek bulunur..

Selamlar sinan mutlu. ZJ nin tüm motor şanzuman ve mekanik aksamlarının C8 e aktarma ve montaj işine garantili olarak talibim.Türkiyede efsane bir C8 yaratayım ,millet parmak ısırsın.

dediğiniz olayı isoff da sadık vefa uyguladı
bu haftakı mahallı yarısa gelın aracı görürsünüz
arac iyi gidiyor

Sinan Bey; Sanırım aracı toplamaya yardımı buldunuz... :D
27istanbul27' Alıntı:
Selamlar sinan mutlu. ZJ nin tüm motor şanzuman ve mekanik aksamlarının C8 e aktarma ve montaj işine garantili olarak talibim.Türkiyede efsane bir C8 yaratayım ,millet parmak ısırsın.

arkadaşlar 1996 model 135.000 milde plakasız ve ruhsatsız yürür durumda grand cherokee yi buldum. Garaja çektim.yakında demonte etmeye başlayacağım. her aşamayı sizlerle paylaşacağım...saygılar.

Kolay gelsin, başarılar. Aşamaları bekliyoruz.

Saygılar.

sinanmutlu' Alıntı:
arkadaşlar 1996 model 135.000 milde plakasız ve ruhsatsız yürür durumda grand cherokee yi buldum. Garaja çektim.yakında demonte etmeye başlayacağım. her aşamayı sizlerle paylaşacağım...saygılar.

Paylaşımınızı merakla bekliyorum...

Bu arada önce bulunan aracın fotoğrafları ve ne halde bulunduğu v.b. ile bir başlangıç olsa, nasıl olur? ;) ;)

Sinan bey yeni maceraniz pardon maceramiz hayirli ugurlu olsun takipteyiz calismalari ve resimleri merak icinde sabirsizlikla bekliyoruz kolay gelsin.

hadi hayırlısı diyeyim öncelikle,merakla takipteyim,gelişmeleri arada bir yazın lütfen biliyorum işiniz çok olacak nete giremeyeceksiniz belki ,şimdiden kolay gelsin :smiley:

Bu tarz maceraları seven biri olarak heyecanla takipteyim umarım tamamlandığınıda görürüz şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin....... :smiley:

bazen insanlar ölmekle bayılmayı karıştırıyo :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR