KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1984 CJ8'e 1996-97 Grand Cherokee 5.2'nin Yürürünü Montajlama
iyi bir planlama ve iyi ustalarla çalışıldığında neler neler oluyor, bu mu olmayacak. önemli olan bütçe, bilgi, tecrube ve sabır. sanayide öyle ustalar var ki.
istedkten sonra herşey olur.. kesinlikle olumsuz düşünmeyin..
her araç gibi uğraştıracaktır, aklı çalışan, el alışkanlığıyla ezber iş yapmayan ustalarınız olursa çok da zorlanmazsınız..
uygulama esnasında düşünerek hareket edin, tekrar tekrar kesip biçmek zorunda kaldığınızda yılgınlık yaratabilir.
şimdiden kolay gelsin, umarım denk gelir de birkaç örnek bulunur..
Selamlar sinan mutlu. ZJ nin tüm motor şanzuman ve mekanik aksamlarının C8 e aktarma ve montaj işine garantili olarak talibim.Türkiyede efsane bir C8 yaratayım ,millet parmak ısırsın.
Sinan Bey; Sanırım aracı toplamaya yardımı buldunuz...
27istanbul27' Alıntı:
Selamlar sinan mutlu. ZJ nin tüm motor şanzuman ve mekanik aksamlarının C8 e aktarma ve montaj işine garantili olarak talibim.Türkiyede efsane bir C8 yaratayım ,millet parmak ısırsın.
arkadaşlar 1996 model 135.000 milde plakasız ve ruhsatsız yürür durumda grand cherokee yi buldum. Garaja çektim.yakında demonte etmeye başlayacağım. her aşamayı sizlerle paylaşacağım...saygılar.
sinanmutlu' Alıntı:
arkadaşlar 1996 model 135.000 milde plakasız ve ruhsatsız yürür durumda grand cherokee yi buldum. Garaja çektim.yakında demonte etmeye başlayacağım. her aşamayı sizlerle paylaşacağım...saygılar.
hadi hayırlısı diyeyim öncelikle,merakla takipteyim,gelişmeleri arada bir yazın lütfen biliyorum işiniz çok olacak nete giremeyeceksiniz belki ,şimdiden kolay gelsin