KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
35 lastiğe göre çamurluk kenarları traşlandı.
Snorkel geldi, ölçüsü alındı, yeri tespit edildi.
Benzin dolum ağızı yukarı alındı.
Kupa şasiden ayrıldı. Boyacıya gitti. Şasi ise mekanik ustasının yanında.
Elektrik tesisatı söküldü.
Amerikadan gelecek malzemeler 1 hafta gecikti. 14 ağustosta geliyor.
Göktuğ hocam kolay gelsin,sonunda bu aracı alarak en doğru işi yaptın bittiğinde tadından yenmez olacak,bizde 8,in arkasını kesip troph,ye katılmıştık.bu aracın üzerindeki diffler orijinal çok sağlam ve kullanışlı ama sadece aksları zayıf onlarıda usa,dan şapkalı ve heavy duty olanlarını getirttik süper ötesi oldu tabii bu arada 41,e 10 ayna mahruti ve kilit ile beraber,üzerinde şu an 33*10,5*15 booger,lar var,ve cj-8 tabanca gibi.
Yıllardır cj-5 in dar iç hacminden çektim. Şaft problemi belimi büktü. O yüzden ya 7, ya da 8 olacaktı. Ön arka difeansiyellerini dana44 ile değiştiriyorum. Kafam rahat eder umarım. ;D
inşallah, bugün avatardaki fotoğrafı fotoğrafçıda 18x24 çıktı, alıp boyacıya verdim. Renk aramaya başladı. Parçalar yarın geliyor gümrüğe, pazartesi TSE ye uyumluluğu kontrol edilip salı çarşamba ankarada olacakmış. Bende Antepten hareket edip ankarada değiştireceğiz eskilerle yenileri. Heyecan basmaya başladı. Parçalar elimde olursa 2 haftada çıkar herhalde..
Lastikler ankara gelmiş. 35x10,50x15 super swamper bogger
Beraberinde headers, jantlar (siyah krom) , kupa takozları ve çamurluk fiberleri de gelmiş. Yükseltme kiti XJ için olan gelmiş sanırım yanlışlıkla 2 hafta erlendi..