1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 408
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,116

Etiketler
Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

35 lastiğe göre çamurluk kenarları traşlandı.
Snorkel geldi, ölçüsü alındı, yeri tespit edildi.
Benzin dolum ağızı yukarı alındı.
Kupa şasiden ayrıldı. Boyacıya gitti. Şasi ise mekanik ustasının yanında.
Elektrik tesisatı söküldü.
Amerikadan gelecek malzemeler 1 hafta gecikti. 14 ağustosta geliyor.

Son halleri

Göktuğ hocam kolay gelsin,sonunda bu aracı alarak en doğru işi yaptın bittiğinde tadından yenmez olacak,bizde 8,in arkasını kesip troph,ye katılmıştık.bu aracın üzerindeki diffler orijinal çok sağlam ve kullanışlı ama sadece aksları zayıf onlarıda usa,dan şapkalı ve heavy duty olanlarını getirttik süper ötesi oldu tabii bu arada 41,e 10 ayna mahruti ve kilit ile beraber,üzerinde şu an 33*10,5*15 booger,lar var,ve cj-8 tabanca gibi.

Yıllardır cj-5 in dar iç hacminden çektim. Şaft problemi belimi büktü. O yüzden ya 7, ya da 8 olacaktı. Ön arka difeansiyellerini dana44 ile değiştiriyorum. Kafam rahat eder umarım. ;D

Bittiğinde avatardaki gibi olursa kesinlikle rahat edersin.

inşallah, bugün avatardaki fotoğrafı fotoğrafçıda 18x24 çıktı, alıp boyacıya verdim. Renk aramaya başladı. Parçalar yarın geliyor gümrüğe, pazartesi TSE ye uyumluluğu kontrol edilip salı çarşamba ankarada olacakmış. Bende Antepten hareket edip ankarada değiştireceğiz eskilerle yenileri. Heyecan basmaya başladı. Parçalar elimde olursa 2 haftada çıkar herhalde..

Hayırlı olsun,bizler de merak içinde bekliyoruz

hayırlı olsun. kışın bir gezide canlı canlı görmek dileğiyle

elinize emegiğinize saglık sabırsızlıkla bekliyoruz

Lastikler ankara gelmiş. 35x10,50x15 super swamper bogger

Beraberinde headers, jantlar (siyah krom) , kupa takozları ve çamurluk fiberleri de gelmiş. Yükseltme kiti XJ için olan gelmiş sanırım yanlışlıkla 2 hafta erlendi..

kupa takozlarının fotografı var mı? abd den gelmesinin sebebi nedir?

1 inç kupa yükseltme takozlarının orjinal olmasını istedim. Devamlı değiştirilecek bir parça değil o yüzden. foto henüz yok..

lastiklerin türkiye ye maliyeti ne kadardır. eger bilginiz varsa 32 yada 33 olanı varmıdır. hangi yolla getirtilebiliyor.