Bugün öğleden sonra boyadan çıktı. Renk fotoğraflarda tam olarak anlaşılmıyor. Akşam saatlerine denk geldi hep sizi aldatmasın. Kaportanın bir kısım montajı yapıldı.
Toplarken bile çok müşterisi çıktı. Kimsenin cj den anladığı yok. 5-10 bin filan zannediyorlar. Yazlığa götürüp orada binerim mantığı ile soruyorlar ;D 80 bin deyip başımdan atıyorum ;D Şimdi ki derdim çalınmaya karşı kasko yaptırabilmem.
Bu rengin cj ye bu kadar yakışacağını tahmin etmemiştim ama tek söyleyeceğim şey ''muhteşem olmuş''.Kapı menteşeleri, kaput mandalı vs.nin siyah olması da ayrı hava katmış.
selamlar ve tebrikler..her cj kullanıcısının aklından geçenleri yapmışsınız tebrik ederim kesenize bereket..sormak istediğim lastiğin ebatından dolayı makaslara verilen kavis, makas küpelerinin içe doğru bakmasına sebep olmuş.,orjinalde küpeler dışarı doğrudur, aracınızdaki pozisyonu makasın rahat esnemesi konusunda sıkıntı çıkarmaz mı..? Başımdan geçti salıklı esneme olmadığı için parça kırmıştım..biraz soru biraz bilgi olsun..
süspansiyonla ilgili ilk sıkıntı ön amortisör bağlantı noktaları arasındaki mesafe, 4 inç yükseltme kitinin diğer cj ler için olmasına bağlı olarak cj-8 lerde farklı konumlandırılmış olmasından kaynaklandı. pazartesi onu halledeceğiz. kavis konusunda benim yapabileceğim birşey yok. kendisi kavisli ve uzun geldi. arazide belli olacak artık. biraz esneyim kaviste azalma olursa ön küpeler öne doğru gelir sanıyorum..