umutcelikel
No pain no gain...
Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded
Ben ebayden sadece tamir takımı (o-ring vs) ve fixing kit (tünele takmak için yuvarlak sac vs) getirttim. Ama içi bayağı bir şanzıman gibi. Senkromeç dişli vs ana baba günü gibi... Usta topladı, orjinal parça olduğundan lap diye oldu. Ama bulmak sorun. Güya İngiliz Kemal'de zebil gibi varmış ama satmazmış. Ben mucize eseri 600 TL'ye İstanbuldan bulup aldım, ebayde rakamlar uçuk, üstelik getirtilecek mal değil şeklen...Orjinal takıntısı yoksa bendeki gibi LT77 Def şanzımanı takılabilir. Onda da 10 cm ya motoru öne alacaksın ya zaten bir karış olan arka şaftla oynayacaksın araya flanş takacaksın vs vs...Sarı topuz olayını denemedim, denemek de istemem)))))
Telefonum 0 532 2557471. Ararsın konuşuruz gelirken)))endy' Alıntı:Süpermiş, Bu ara Ankaraya gelmem gereken iş sayısı çok arttı inşallah gelirim de birlikte deneriz, nazik davetin için çok teşekkür ederim,
Dişli sesleri ve şanzuman tünelinin yaratmış olduğu sıcaklığın vermiş olduğu haz diyorsun yani, hayır huyur gelen dişli seslerine can feda
Çok başarılı gibi uygulama lakin esas merak ettiğim acaba sen ortadaki sarıdan kitlediğinde, ağır devir 2. vites'te over drive alabiliyor musun? ( belki kırar ama merak ettim soruyorum)
Bir de aklıma gelen 3. ve 4. viteste lastiği de inceletirsen bir miktar çok faydalı gibi gözüküyor, nasıl bir şekli var montajı zor mu?
Ben ebayden sadece tamir takımı (o-ring vs) ve fixing kit (tünele takmak için yuvarlak sac vs) getirttim. Ama içi bayağı bir şanzıman gibi. Senkromeç dişli vs ana baba günü gibi... Usta topladı, orjinal parça olduğundan lap diye oldu. Ama bulmak sorun. Güya İngiliz Kemal'de zebil gibi varmış ama satmazmış. Ben mucize eseri 600 TL'ye İstanbuldan bulup aldım, ebayde rakamlar uçuk, üstelik getirtilecek mal değil şeklen...Orjinal takıntısı yoksa bendeki gibi LT77 Def şanzımanı takılabilir. Onda da 10 cm ya motoru öne alacaksın ya zaten bir karış olan arka şaftla oynayacaksın araya flanş takacaksın vs vs...Sarı topuz olayını denemedim, denemek de istemem)))))