1982 Jeep CJ-8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 320
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,950
Ynt: 1982 Jeep CJ-8

özurlalı' Alıntı:
tarık abi muhteşem olmuş gercekten.abi ben bir tane 83 cj 8 buldum 6 silindir power var westinhuse var .yürüyen sorun yok ama kasayı nekadar kısaltcaz.vizede neler yapmak gerekiyor .birde abi benim buldugum üstü acık kupa nerden buluruz (ben dökcem dedin diye soruyorum).

kasa kısaltma oldukça zor ve masraflı iş aracın orjinal halini bozmak yerine hazır bir araç almak daha mantıklı yada olduğu gibi biniceksin yeterki masrafsız olsun yoksa modifiye işi yorucu ve külfetli aslında neyin doğru neyin yanlış olduğunu biz de karıştırmaya başladık bu iş gönül işi içinden ne geçiyorsa onun peşinden koşucaksın ne de olsa bu iş macera ;D

Etiketler

bull' Alıntı:
kasa kısaltma oldukça zor ve masraflı iş aracın orjinal halini bozmak yerine hazır bir araç almak daha mantıklı yada olduğu gibi biniceksin yeterki masrafsız olsun yoksa modifiye işi yorucu ve külfetli aslında neyin doğru neyin yanlış olduğunu biz de karıştırmaya başladık bu iş gönül işi içinden ne geçiyorsa onun peşinden koşucaksın ne de olsa bu iş macera ;D
tarık abı canavarı o guzelım rengıyle yarısa sokmussun nasıl kıydın uzuldum valla ::smiley:

bull' Alıntı:
arkadaşlar sanayi durgun bizde piyasa canlansın diye biraz aksiyon yaptık ne yapalım psikoloğa vereceğimiz parayı buraya harcıyoruz ;D
gecmıs olsun tarık abı tabııkı pıyasanın canlanması sart ama ole ama boyle bı sekılde canlanacak sonucta saka bıyana ekrar gecmıs olsun tarık abı

öncelikle hepinize tesekkur ederim
cj 8 jeep nasıl cj 7 ye cevrilir bilgi verirseniz cok sevinirim

http://www.sahibinden.com/doktor_sahibinden_-avci-_1981_lpg_li_sifir_motor-82WQQaXQQ16612609WQQpXQQdisplayitem

bu araba nasıl
bilgisi olan varmı

tarık abi geçmiş olsun son etapta seni göremeyince meraklanmıştım ama o taklayı atanın sen olduğun hiç aklıma gelmemişti
tekrardan geçmiş olsun Allah beterinden korusun

selam tarik ben sinanobadan komsun murat :smiley:bu arada gecmis olsun kusura bakma ancak bulabildim seni bu forumda aracini iyi toplamissin diyecektim ama kaza yapmissin sanirim nazara geldi heralde :smiley:su an yurt disinda calismaktayim ama gelince gorusuruz insallah.

ilker5276' Alıntı:
tarık beyin sesi çıkmyo
yok ortalıkta
bu arada murat bey bende mimarobadayım
cok guzel insallah sizinlede yuz yuze gorusuruz su an ben yurt disindayim ama donus yaptigim zaman bir kahve icme firsati buluruz heralde :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR