1980 Model Araçların Trafikten Men Edilmesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferahzade Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,248

ferahzade

Yeni Üye
1980'li yıllardaki araçları trafikten men edilmesi söz konusu mudur? Eğer böyle bir durum söz konusu olursa satın aldığımız veya alacağımız Land Roverlerin durumu ne olur?

Yüksek vergi yükü mü gelir yoksa durum nedir?

Etiketler
Buradan da bir çok kere paylaşmışdık evet muhtemelen yüksek vergi gelecek ama ne zamanolur bilmiyorum

bence şaçmalık olur..ben aydından yazıyorum..etrafımızda ve bu yörede 1948 den 1969 kadar olan wıllyz -tuzla model jeep " ler cok yaygın..çiftçinin işini bu araçlar görüyor..yeri geliyor traktörün çıkamadıgı yerlerı bu araçlar cıkıyor..böyle bu uygulama gelirse ..çiftçinin hali ne olur..? yüksek modelli araçlar ne kadar işlerini görür..tartışılır..

Katılıyorum yaparlar ve ses çıkmaz çıkarsada verirler jobu
mazotu benzine endekslemeye çalışan tarım hayvancılık bitsin idye ugrasaan ne yapmaz ki
yaparrrr

ayazağa' Alıntı:
mazotu benzine endekslemeye çalışan tarım hayvancılık bitsin idye ugrasaan ne yapmaz ki
yaparrrr

Sarsılmaz bir tüketim toplumu yaratmak için bayraktarlık yapanlar bu konuda da boş durmayacaktır..Eski araçlara klasik araba vergisi getirmek çiftçileri mazot fiyatlarından sonra vuracak ikinci mermidir.Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu düşünürsek , biz 80 li yılların araçlarını kullananları sağlam bir vergi beklediği kesindir..

Maksat kaynak yaratmak (!) ..

nordic1903' Alıntı:
Sarsılmaz bir tüketim toplumu yaratmak için bayraktarlık yapanlar bu konuda da boş durmayacaktır..Eski araçlara klasik araba vergisi getirmek çiftçileri mazot fiyatlarından sonra vuracak ikinci mermidir.Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu düşünürsek , biz 80 li yılların araçlarını kullananları sağlam bir vergi beklediği kesindir..

Maksat kaynak yaratmak (!) ..

katılıyorum abi bu ülkede KDV diye bir şey var maaşımızdan kesilen vergi maaşın nedereyse yarısı ise devletde yırtık büyüdükçe millete ödeten bir sömürge toplumu olma yolunda hızla ilerliyoruz.
akaryakıt fiyatlarını solemiyorum bile yav yunanistanda bile benzin hala bizdeki kadar değil varın dusunun ....

Geçenlerde Jeep'in birinde şu yazıyı görmnüştüm: '' Bu araçta dünyanın en pahalı yakıtı kullanılmakta.'' Önce güldüm,sonra hak verdim...

arif09' Alıntı:
Geçenlerde Jeep'in birinde şu yazıyı görmnüştüm: '' Bu araçta dünyanın en pahalı yakıtı kullanılmakta.'' Önce güldüm,sonra hak verdim...

Ben en çok bunları sevmiştim de yapıştıramıyorum arabaya :smiley:)

images.jpg

images 2.jpg

ayazağa' Alıntı:
yaparrrr
Yok yok herkeside coplamıyorlar. Baksanıza pkk lı teröristler hergün gösteri yapıyor onlara birşey yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri