1977 Dodge S100 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat_22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,359

murat_22

Ana Kamp
Yer
edirne
arkadaşlar aranızaa yeni katıldım. bu 4.cü farklı uğraşım olan arazi aracı projesinde bilgileriinizden yapım aşamasında çok destek alıcam.

öncelikle dodge 1977 model 4*4 s 100 modell aracım hakında kısaca bilgi vermek istiyorum aracı alalı 2 hafta oldu.araç kamu ihallesinden milli eğitim bakanlığı aracı. diri ve yorulmamış bir araç. 133.000 km de 6 silindirli bir araç. son 3 yıllını kapalı bir garajda geçirmiş. 2 hafta önce tozların arasından aldık.

daha önceki projelerimizden farklı bir çalışma planlıyorum.
planım en uygun fiyat politikası ile aracı tamamlamak. tabi burda dost ve arkadaş destekleri için ayrıca teşekkür ederim.
aracın şu güne kadar topladığım yedek parça listesi aşağıdadır. tamamladık tan sonra sanırım 3 ay sonra strat vericem.

liste.
2.amartisör
2. motor takozu
2. far
2.nikelaj far çerçevesi
1 adet baskı balata.
2 adet rot başı
2 adet istavroz
1 adet nikelaj ayna
1 adet nikelaj yan basamak seti
4 adet jant lastik (kullanılmış )
2 adet stop
1 adet orta stop
2 adet motor kapağı kilidi
1 adet spor 3 kollu deri direksiyon. ( kullanılmış )
1 adet hararet göstergesi
2 adet nikelaj kapı kollu
1 adet lpg sistemi
1 adet nikelaj ön koruma tamponu
1 adet nikelaj arka koruma tamponu.
2 adet flhaş ön koltuğu
1 adet nikelaj havalı korna

jantlarda ufak bir uyum sorunu var.
fotoraf0002.jpg

fotoraf0002m.jpg

fotoraf000m.jpg

fotoraf000b.jpg

aracın daha detaylı fotoğraflarını eklemeye çalışıcam.

diğer projeler.

bu ilk çalışmamız.
1974 moddel 1303 big 1600 cc

resim977.jpg

resim981.jpg

resim984.jpg

bu ikinci çalışmamız.
1975 model 1700 cc ford transit ( abbas )

bu ilk halli
75831755.png

56511421.png

bu da son halli

50150546165914eo7224.jpg

5015054616591iarm903.jpg

arada neler mi oldu izleyim ;)

http://www.megavideo.com/?v=JCFHSDEZ

http://www.megavideo.com/?v=LNUVO2KI

http://www.megavideo.com/?v=2ESEEJ0C

ilginiz için teşekkür ederim. yorumlarınızı bekliyorum. saygılarımla.

Etiketler
Ynt: 1977 Dodge S100 4x4

gerçekten çok emek sarfetmişsiniz ellerinize sağlık, gördüğüm en şık ve bir o kadarda kaliteli araçlarlardan birtanesi tekrar emeğinize ve ellerinize sağlık..

evet emeğinize sağlık diyeyeim gercekden çok güzel olmuş eminin yeni aldığın aracıda böyle güzel yapaçaksın

emegine saglık cok güzel olmuşlar sen bu arac toparlama işinin tadını almışsın bende her sene bir arac dagıtır restore ederim rahat duramam

abbas gerçekten mükemmel olmuş.bu kadar yapılabilir ancak.
75 transit'i bu şekle sokan aracın sahibi 77 dodge'a nasıl bir güzellik katacak kimbilir.
çok güzel çalışmalar

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu ayki bütçesi ve zamanı ile yapılanlar. bagaj roul bar ve bagaj kilitlerinin değişimi.

fotoraf00m.jpg[img]
http://img15.imageshack.us/img15/2100/fotoraf0j.jpg[/img]

lastiklerim.
fotoraf0002zbr.jpg

çiçek abbasın modifiyeli hali custom abbas tanıdım bu aracı geçekten güzel olmuş elinize sağlık :smiley:)

Çok güzel olmuş hepsi. Televizyon programındaki aracın yapım hikayesi süper olmuş. Emeğinize sağlık, 77 dodge'u merakla bekliyoruz.

hep discovery kanaldaki restorasyon programlarını imrenerek izlerdim ülkemizde ki ustalarda ordakilerden geri lkalmamış çok güzel bir araç çıkmış ortaya. Sanatınıza emeğinize ruhunuza sağlık..

Restorasyon kolay iş değildir, zamanında ben de klasik otomobiller ile uğraştım... şimdilerde ne yazık ki keyifli Offroad gezileri için değil ama ihtiyaç için ben de ucuz bir yerli S100 4x4 almayı düşünüyorum...belki sonradan takma dizelden ise orjinal "Slant six" makinası olan bir tane olabilir..bakalım durumlar ne gösterir :smiley: Yeni evli arkadaşımıza ilerde ki hayatında ve restorasyon projelerinde başarılar dilerim.herkese sevgi ve saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.