hayırlısı olsunn kardeşimm aracın motor durumu nasıl kaça aldın bunu bu işte baya bi yorulcaksın öncelikle ama zehiri almışsın yaparsın adam olur bu araba motor resimlerinide yüklersen iyi olurserhat_81' Alıntı:arkadaslar bu aracı yenı aldım hıcbırbılgım yok tuzla falan dıyorlar modelı nedır bılmıyorum evrakları haftaya gelıcekmıs 1967 model bılgılerınızı beklıyorum tesekkurler.......
ismail55' Alıntı:hayırlı olsun..sıkıntıyı almısşın ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Serhat Bey Hurricane motor (biz Türkler ona Harikan deriz) Willys CJ-3B lerde 1953–1968 yılları arasında kullanılan motordur.. Tabi aynı zamanda 1955 ten sonra CJ 5 lerde 1956 dan sonra CJ 6 larda 1971 yılına kadar kullanılmıştır... Jeep firmasının kullandığı birkaç değişik modelde Hurricane motor var ama Willyslerde kullanılan F134 yani 4 piston 2200 cc 75 hp lik olanıdır. Sizdeki motor Hurricane motor ama birkaç eksiği var. Isınma konusuna gelince bu yıllarda üretilen araçların hemen hemen hepsinde bu problem vardır. Sebebi de soğutma sisteminin yetersiz kalmasıdır. Bence bunu çok dert etmeyin. Radyatörün önünde yeterince boşluk var. Araca manuel çalışan bir fan takıp dikkatli kullanırsanız sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum. Saygılarımla,,,...serhat_81' Alıntı:ARKADASLAR MOTORUN RESMINI GONDERIYORUM BIRAZ MOTOR HAKKINDA BILGI BEKLIYORUM KAC MOTOR HARARET FALAN DIOLAR HARIKAN NE DEMEK OZELLIKLERI NELERDIR BIRAZ BAHSEDERSENIZ SEWINIRIM