1967 Jeep Gladiator Pickup

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,231
Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup

yavuz-çelikel' Alıntı:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nefersssssss ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
tozuma bile yetişemezsin.

Buna bakarız ama ben diyorumki şu makine çıksın ortamıza bi capon bağlayalım ve ikimiz iki yöne asılalım bakalım hangimiz daha büyük parçasını koparacaz tavuğu lades kemiğinden ayırır gibi ayıralım :smiley:))

Etiketler

bu ara bende bi süpriz yapıp size katılabilirim amerikancılara yanı ;) ;) ;)

yavuz-çelikel' Alıntı:
suziyi almayalım tyt olsun.

Tabiki ya öyle edecez yoksa gücünüz minicik velete yetti derler yakışmaz şanımıza hatta diyomki yanında bi de pigme mi avlasak :smiley:))

bam bam' Alıntı:
bu ara bende bi süpriz yapıp size katılabilirim amerikancılara yanı ;) ;) ;)

Can hayırlısı olsun bekleriz :smiley:

Araç epey bir yükseldi baktık orjinl tamponlar oyuncak gibi duracak vinç de koyacağımız için yeni bir tampon iktiza etti ben Road Armor diye bir marka buldum nette gezerken bu örnek gibi bir şey düşünüyorum sizlerin bir önerisi varmı kafayı yemeden bu araç biter inşallah :smiley:)

RoadArmor1.jpg

37404b_prerunner.jpg

44065B-400-01.jpg

44065B-401.jpg

14_Road-Armor-Dodge-Ram-Stealth-Bumper.jpg

.com' Alıntı:
İlginize teşekkür ederim

Çok bir şey yapmadık bu aralar gerçi zaman yokluğu neden oldu buna ama motoru indirdikten sonra söktük baktıkki motor istiyor araç komple motor yaptırdık daha doğrusu alt tarafa dokunmadık krank ana ve kol yatakların durumu gayet iyiydi gömlek piston segman ve subaplar yenilendi kapak bakımı yapıldı egzantirik değişti şasi kumlandı ve motor bindirildi makasları elden geçirttim alttan kütükle şasi bir miktar yükseltildi muhtemelen salı günü kaportaya başlayacağız
ah be necmi abim
emektara motor yapmışsın çok güzel de alt tarafı niye ellemedin şimdi o yataklar kompresör artınca takır takır vurur sınırlı motor bilgimle bilmişlik yapmıyayım ama bu kural değişmez ustanızın bunu düşünmemesine üzüldüm işi bitirip üzerine bindiğinizde inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız.merakla marşa basılacağı günü bekliyorum.allah kolaylık versin.

dirsehan' Alıntı:
ah be necmi abim
emektara motor yapmışsın çok güzel de alt tarafı niye ellemedin şimdi o yataklar kompresör artınca takır takır vurur sınırlı motor bilgimle bilmişlik yapmıyayım ama bu kural değişmez ustanızın bunu düşünmemesine üzüldüm işi bitirip üzerine bindiğinizde inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız.merakla marşa basılacağı günü bekliyorum.allah kolaylık versin.

Buna tek başıma ben karar vermedim motor komple motor yenilemeciye gitti ve biz yönlendirmedik adam ölçtü biçti ve bu şekilde bir revizyona karar verdi kaldıki ankaranın sayılı motor yenileme servislerinden birinde yapıldı ve oranın nerdeyse kırk yıllık ustası inceledi yani bu konuda içim rahat

Evet bir kaç resim daha atılma zamanı gelmiş görünüyor bir parca da ilerleme kaydettik araç biraz daha bir şeylere benzemeye başladı :smiley:

Donörün yan panelleri kullanmaya karar verdik ve kullandık ta hatta arka bagaj kapağını da o şekilde düşündük kapakla biraz oynayıp kasa ile uyumlu hale gelecek belki de şu sıralar gelmiştir yaklaşık iki haftadır uğramıyorum aracın yanına ne oldu ne bitti bilmiyorum :smiley:

6 delikli jantlarım vardı onları 5 delikliye revize ettik böylece orjinal wagoneer jantlarını kullanabildik bu benim pek bir hoşuma gitti :smiley:

Epey yükselmiş gibi gözüküyor, bu arada resimlerini koyduğunuz tamponlar çok hırçın gözüküyor ancak bu aracın orijinal olması daha çok hoş durur gibi geliyor.Karar yine de sizin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR