1967 Jeep Gladiator Pickup

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,221
Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup

Projede çok fazla bir ilerleme olmadığı için bir şeyler de yazmıyordum boyadan sonra aracı döşemecinin oraya taşıdık daha doğrusu benim işlerimin yoğunluğunden ben ilgilenemediğim için boya atölyesinde epey bir bekledi ama son resimler bunlar

SL740919-1.jpg

SL740937-1.jpg

SL740915-1.jpg

SL740941-1.jpg

SL740916-1.jpg

Etiketler

Çok güzel olacak, hatta olmaya başladı bile emeklerinize sağlık. :smiley:

Siz çok daha iyi bilirsiniz muhakkak, Hammerton boya kullanıyor musunuz bilmem ama kasadaki rollbar'lşara falan çok yakışıyor ve çok kullanışlı. ::smiley:

Bu arada pek boş durduk sayılmaz önce aracın elektrik tesisatıyla ilgili tüm işleri bitirdik ve tekrar döşemecimize döndük her geçen gün biraz daha arabaya benziyor haa bu arada aracın ilk kullanımını Yavuz Çelikel birader yaptı ve hiç memnun olmadı nasıl olsunki stepne jantının üzerinde şaşmazdan ivedik sanayiye kadar kullandı daha doğru dürüst mekanik kontroller yapılmamıştı sağolsun beni kırmadı ama kesin ömründen bir kaç yıl gitti :smiley: bir kaç da görsel koydum bakalım biraz daha birşeye benzemişmi :smiley:

SL741437.jpg

SL741440.jpg

SL741439.jpg

SL741443.jpg

SL741438.jpg

Tabanda pütür boya vardı üzerine bir kat mebran serdik onun üzerine de bir kat izalasyon malzemesi daha serip onun üzerine de muşamba kaplıyoruz 1 cm den biraz daha kalın bir tabaka oldu dilerim sesi ve ısıyı iyi izole eder İvedik sanayide Başkent Döşeme Necdet usta epey kahrımı çekiyor sağolsun

SL741448.jpg

SL741449.jpg

SL741453.jpg

SL741455.jpg

SL741468.jpg

SL741466.jpg

SL741471.jpg

Selam,

Sabrınıza hayran olmamak elde değil.Benim Toyata'yı kaporta boyaya soktum bu pazartesi,daha ancak üzerindekiler söküldü.Bu gün ise kaporta işleri başlanacak.Daha 5 gün geçmesine rağmen kendimi kurmaya başladım gidip fırçamı çeksem,daha başlayamadınız kaportayamı desem diye içimden geçiriyordum :smiley:
Bu sizin topiğinizi okuduktan sonra,artık bişey demem her halde :smiley:

ozanyur' Alıntı:
pek bi yakışıklı olmuş :smiley:

Ozan sorma pek bi yakışıklı oldu yarın eve getireceğim gerçi bu getirme mecburiyetten olacak Ferhatın oraya gitmesi lazım mekanikle ilgili biraz iş var karbüratör şanzuman vs bir de bir kaç minik nikelaj işi var ama her iki ustanın da elinde iş var ama bu kadar oldu ya gerisi olur senin makine ne alemde varmı sıkıntı

dalyan' Alıntı:
Selam,

Sabrınıza hayran olmamak elde değil.Benim Toyata'yı kaporta boyaya soktum bu pazartesi,daha ancak üzerindekiler söküldü.Bu gün ise kaporta işleri başlanacak.Daha 5 gün geçmesine rağmen kendimi kurmaya başladım gidip fırçamı çeksem,daha başlayamadınız kaportayamı desem diye içimden geçiriyordum :smiley:
Bu sizin topiğinizi okuduktan sonra,artık bişey demem her halde :smiley:

Sanayi sabır işidir ustalar bile bu durumla kendileriyle dalga geçiyorlar dün sanayide gördüm kaportacının birisi kendine sigortadan pert araba almış arabayı kurtarıcıdan zor indirdiler bi baktım iki saat içinde şase biraz düzelmiş amartisorler vs değişmiş araba yürümeye başlamış hele ki proje yapıyorsan vay haline Allah kolaylık versin

VAP' Alıntı:
Çok kemikli duruyor, yaracak ortalığı sanki maaşallah...

Teşekkür ederim bizimde umudumuz o yönde dilerim yanılmayız

çok guzel bır makına olmus emeyı gecen herkesı tebrık ederım gelecektekı çalısmaların da başarılar dılerım .

Araç nihayet eve gelebildi hoş gerçi mekanik işleri var ama sanayiden özellikle kaportacı boyacı döşemeci şeytan üçgeninden kurtuldum herkes işin bitmesi için birbirine topu atıp duruyordu :smiley:

SL741472.jpg

SL741473.jpg

SL741478.jpg

SL741479.jpg

Necmi, mekaniği hallet, birazda muslukları açmaya hazır ol.Şanzuman, fren,karbüratör , diferansiyel vs. elden geçmesi lazım, şanzumanın içinde konçerto çalıyordu sürerken.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Necmi, mekaniği hallet, birazda muslukları açmaya hazır ol.Şanzuman, fren,karbüratör , diferansiyel vs. elden geçmesi lazım, şanzumanın içinde konçerto çalıyordu sürerken.

araba Ajda Pekkan olmuş yani estetik güzel yürür eski mi kalmış acaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.