1967 Jeep Gladiator Pickup

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,221

.com

Zirve
Yer
Ankara
Arkadaşlar biliyorum benimkisi hiç akıllıca değildi zaten akıllı da değilim Mete Abinin dediği gibi hepimiz cennetliğiz bende başladım projeye bakalım ne olacak dilerim yüzümüzün akıyla çıkarız bir kaç ufak tefek dokunuş yapmak istiyorum.

Buradaki dostların yardımlarına ve tecrübelerine çok ihtiyacım olacak öncelikle eklediğim resimde görünen ön panjurdan nereden nasıl bulabilirim araç alındı şu an sanayide projeye start verir vermez görselleri de paylaşmaya başlayacağım şimdilik düşüncem aşağıdakilere benzer bir şeyle projeyi tamamlamak

38019640001_large.jpg

001.jpg

Etiketler

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup

Yavuz sanırım aynı değilse de çok sorun olmaz bizim mekanikçi Mustafanın koyduğu isimle Taymek Hilmi yapar :smiley:))

Kolaygelsin arkadaşım,
Çalışmaları izlemek zevk verir nede olsa eskiyle birhayli dostluk yaptık, ben onlara onlar bana hep iyi davrandık beni hiç zorda bırakmadılar.
Hele ustalarda usta olursa varya o atmpsferden büyük keyif çıkar.Tecrübe ile sabittir.
Kalın sağlıcakla.

ön panjuru Atatürk sanayii deki master servisten parça siparişi vererek getirtebilirsin..ayrıca bu aracın bütün parçalarını da temin edebilirsin..tamamen duygusal :smiley:

Necmi ön pancur sizin istediginiz istanbulda Ali Özel özel tiç vardı.sitede sayfası var galiba ama bu yeni model araçlara ait panjur iyi geceler.

Yarın İvedikte enkazın etrafında bir tur atıp kısmetse pazar günü söküme başlıyoruz gerçi kaporta ve kasa zaten sökülmüştü daha önce biz motoru şanzumanı ve diğer yürür aksamı sökeceğiz ve şase kumlamaya gidecek yani proje başlıyor

Allah yardımcım olsun

Yavuz varılle dökse nafile bunu ikimiz de biliyoruz

Bu arada ön panjur olayından vazgeçtim orjinal haliyle restore edeceğim böylece özüne de sadık kalacağım belki bir bucuk kabinden bile vazgeçebilirim arkaya güzel bir sandık yapıp orayı kullanabilirim

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar..
ben biliyorum nasıl bir yükün altına girdiğini.. ;D

Allah kolaylık versin.

Bana buradan destek olan herkese sonsuz teşekkürler ilk resimler yarın geliyor ve görün başımı nasıl bir belaya soktuğumu :smiley:))

necmi öğleden sonra seni arayacağım. Gelirim yanına. Nasılsa sen artık sanayide yatarsın.
lazımsa 401 'ide getireyim bavulu hazırla.:smiley:):smiley:):smiley:)

Getir getir bulaşmışken hepsini hallederiz
Gel beklerim yarın sabahtan şaşmaza gideceğim orda da honda bekliyo astar atılacaktı sonra ivediğe geçeceğim haberleşiriz

Bu arada istersen cadırını da al gel s anayiye kuralım ortaya da yakarık kamp ateşini orda yaşamaya başlarız derler bunlar sanayinin delisi arazi taşıtı topluyolar hemde çamura bulamak için :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.