1955 Chevrolet 3100 Pick-up

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,371
Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up

maaşallah...tebrikler...
Allah nazardan korusun... kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Etiketler

Donup donup tekrar bakiyorum, maasallah Allah sakinsin!

Fakat beni dusunduren tek sey, insan elinin izi cikacak korkusuyle eldivensiz kullanamaz bu guzelligi... :smiley: Sigara ictigim donemlerde Zippolarimdan birisini nikelaj almistim da, kullanmaktan cok parlatmakla ugrasiyordum...
:D

İlker bey Emeginize Cebinize saglık muhteşem üstü birşey olmuş mutluluklar dahilinde kullanmanız dilegiyle hayırlı ugurlu olsun tekerine taş degmesin :D

ilker bey emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir arac meydana getirmişsiiniz.
aracı bakırköyde o zamanlar santral mağazasının karşısındaki sokakta bir apartmanın garaj girintisinde fark etmiş derhal sahibi amca ve oğullarıyla konuşmuştum
yıllar önceydi aracın bu hale geldiğini görmek gerçekten çok güzel bana daha sonra başka hayalim olan 64,5 mustang nasip oldu
1955 bence apachelerin atası ve en güzel görüneni
türkiyede bir sizinki bir big-foot kahverengi bir sarı ve birde altın rengi olanını biliyorum hurda olanları hariç cok nadir bir araç bildiğim en orjinal olanı da sizinki tebrik ediyorum

olağan üstü , ellerinize kollarınıza sağlık , allah nazarlardan saklasın ... maşallah maşallah ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR