1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motogezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,350

Etiketler

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

İŞTE BULDUGUM MASSEY

SAM_1591.JPG

SAM_1592.JPG

SAM_1593.JPG

Sn.Motogezgin..

otuz senedir traktör kullanırım..Halende profesyonel olarak hafta sonları kullanmaktayım..merak derseniz hat safhada..

ben böyle bir yenileme ne gördüm,nede duydum..( can alıcı detaylar açıklamakta güçlük çekeceğim kadar heyecanlandırdı beni..marş kolu,tek farı,marka amblemleri ve

manifold kapağı..müthiş.)

emeğinize,merakınıza hayran kalmamak mümkün değil..

belki kendimizce bişeyleri tekrar hayata döndürmeye çalışırız,ama sizinki gerçekten çok farklı..

Tekrar tebrik ederim..Zevkini sürmeyi hak ediyorsunuz ve sürmeyede devam edin inşaallah..

NOT:Kuzne arkadaşımızın önerdiği makinada gerçekten toplanmayı hak eder şekilde orjinal..

sağlıcakla kalın.

teşekkürler bende sizin aldığınız keyfi aldım gerçekten

tebrik kelimesi azgelir bu iş bence parayla yapılacak bir şey degil özel birşey içimize verdiginiz coşkudan dolayı teşekkürler elinize cebinize sağlık

Elinize sağlık.Babamda da 1971 450 fiat var.bende böyle bir restarasyon düşünmeye başladım.

bu projeyi görünce heyecanlanmamak elde değil bir zamanlar kullandığım traktörün bu durumda görmek çok güzel

elinize emeğinize sağlık

benim elimde de 1970 model ferrari var traktmr tabi :smiley: belden kırma bende onu toplamayı düşünüyorum olurmu acaba

tabi olur şahane olur sağda solda epey terk edilmiş ferrari traktör var rahat yaparsınız

traktore merak salacagimi hic dusunmezdim dogrusu...!!!

ellerine saglik, suoer olmus motogezgin. G den sonra buna da gorduk. helal sana..

o ferrari traktor resimleri varmi sende ?

selamlar

huseyin.

İyi günler

1950 model klasik bir aracı yeniden yarattığınız için tebrik ederim.
Çeşme yi çok iyi bilirim, senelerdir değil sanatkar orta düzeyde bir usta
dahi bulamassınız. Böyle bir sanat eserini Çeşme de yarattığınız için ayrıca tebrik ederim.

Saygılar

Batuhan Tüten

motogezgin' Alıntı:
tabi olur şahane olur sağda solda epey terk edilmiş ferrari traktör var rahat yaparsınız
Konu dışına çıkıyoruz ancak bu ferrarilerden bir tanesi benim 3 yıl kadar önce çalınan olabilir bunların özellikle sag yanında motor numarası vardır gördüklerinize bakma olanagınız varsa özelden motor numarasını size bildirebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri