Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp
Merhaba vizelerden sonra ilk nefes alışımız olacak kız arkadaşımla bu. Bizde 15i veya 16sı yola çıkmayı planlıyoruz. Yalnız boluya kadar otobüs ondan sonra maalesef trekking yapmak zorundayız.
Orada yaz ortasında bile havanın soğuk olduğunu duymuştum. Kız arkadaşım daha evvelden baya büyük bir grupla kampa gitmiş oraya fakat benim bu denli zor bir yerde ilk kamp deneyimim olacaktır. Yaz için aldığım bir matım var fakat bu soğukta yetmez gibi geliyor. Kalın her türlü kıyafetin yanı sıra kamp malzemesi olarak neler almamız gerekir yanımıza bilmiyorum.
Temel ihtiyaçları düşünürsek yeme, içme ve barınma.
Yemek olarak yanımızda bir şeyler getirmeyi planlıyoruz. İçme olarak sanırım orada su buluruz diye düşünüyorum.
Tek sorunum barınma

Acaba almam gereken özellikle en önemli malzemeler ve nitelikleri neler olmalıdır? Uyku tulumunun soğuk hava için olanını almam gerektiğini biliyorum. Fakat diğer malzemeler hakkında bir fikrim yok.
Aklımdaki malzemeler;
Işıldak (kafa feneri)
Çakı
Ufak bir ilkyardım seti
Çakmak veya kibrit
Battaniye gibi bir şey kesinlikle olacak
Tuvalet kağıdı
1 ince 1 kalın alt ve üst yedek
Ayakkabı konusunda kararsızım çok kalın bir ayakkabı gerekir mi veya uzun bot? Çok hafif ve çok kalın su geçirmez bir botum var ağırlık olarak değil ama yer olarak baya bir kaplar.
4 veya 5 yedek çorap (ıslanmaya karşı)
Yedek iç çamaşırı
Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar acaba almam gereken başka neler vardır?