16 Temmuz - 26 Temmuz 2020 Batı & Doğu Karadeni̇z Gezi̇ Anılarımız...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozalparslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,659

ozalparslan

Yeni Üye
15 Temmuz 2020 tarihinde Safranbolu’dan başlayıp Amasra, Cide,İnebolu,KASTAMONU, Abana, Türkeli, Ayancık,SİNOP,Gerze, Bafra,SAMSUN,Çarşamba, Terme,Ünye, Fatsa, ORDU,Bulancak, GİRESUN,Tirebolu, Görele,Eynesil, Vakfıkebir, Akçaabat,TRABZON,Yomra, Of, Araklı, Sürmene, İyidere,RİZE,Çayeli,Pazar, Ardeşen, İspir,ERZURUM,Refahiye,ERZİNCAN,SİVAS, YOZGAT ta biten 10 gün Çekme Karavanımla Doğu ve Batı Karadeniz turu yaptım.Ailecek çok keyifli ve harika geçti. Herkese öneririm. Şimdiden herkese iyi tatiller... ( NOT= Amasra-Cide-İnebolu sahil Yolu çok dik virajlı , inişli- çıkışlı , uçurum kenarı. Kimseye tavsiye etmem. Lütfen buraları geçerken alternatif yol arayın.)

Etiketler

Merhaba,

Çok keyifli bir gezi olmuş anlaşılan. Mümkünse tecrübelerinizden yaralanmak isteriz.

İki aile, iki motokaravan, Ankara'dan kiralama yaparak başlayıp, bir hafta batı karadeniz (amasra, karabük, kastamonu, sinop, vakit kalırsa samsun ve ordu) turu düşünüyoruz.
Siz bu lokasyonlarda nerelerde kaldınız, kamp alanı tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Mesajınızın sonunda yazdığınız not beni biraz üzdü, çünkü o güzergahtaki yerlerin, koyların, manzaraların çok güzel olduğunu duymuştum. Farklı bir rota ile oralara gitmenin yolunu bulmamız gerekecek. "NOT= Amasra-Cide-İnebolu sahil Yolu çok dik virajlı , inişli- çıkışlı , uçurum kenarı. Kimseye tavsiye etmem. Lütfen buraları geçerken alternatif yol arayın."

Teşekkürler.

SON KONULAR - FORUM