16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,671

Etiketler
Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi

Vay be güzel gezi olmuş
Ellerinize sağlık ;D

Uğurcum ne oldu yav? zahiyat nedir
Resimler bu akşam atarım dün eve geç gittim

aslan28' Alıntı:
Uğurcum ne oldu yav? zahiyat nedir
Resimler bu akşam atarım dün eve geç gittim

Hiç sorma senin oturdugun tarafdan çamurlar hoperlörün içine girmiş kısa devre olmuş oda teyipe kısa devre yaptırmış :( pazar günü yolcu koltugunun mekanizmasıda kırılmış napalım canın sagolsun

Bak ben gazete serelim dediğim halde gel boşver diyordun bak ne oldu şimdi :(
Koltuk nasıl kırıldı anlamadım bile geldim oturdum koltuk gerideydi zaten neyse gerçi bunlar basit şeyler diye düşünüyorum
Birde ben sana yavaş gidelim dedikçe sen allah ne verdiyse tam gaz devam :smiley:

geri vites dişliside aslanın oturduğu taraftadır , çok heyecan yapıp tümseklerde fazla sıçradıysa arızanın sebebi aslan olabilir :eek: :eek:

freelander99' Alıntı:
geri vites dişliside aslanın oturduğu taraftadır , çok heyecan yapıp tümseklerde fazla sıçradıysa arızanın sebebi aslan olabilir :eek: :eek:
Güzel tespit Ayberk
Alem adamsın yaw :smiley:

Bak bunu hiç düşünmemiştim aslan 15 gün önce radar cezasıda gelmişti senden olabilirmi acaba

çok keyifli geçmiş :( bir an önce alt muhafaza şnorkel vs olaylarını halledip lopezi birde ben deniyecegim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR